Şimdi Ara

CLA spor süspansiyon-konforlu alçaltılmış süspansiyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm.
    CLA 200 kullananlara bi sorum olacak.
    Spor süspansiyonu mu yoksa konforlu alçaltılmış süspansiyonu mu önerirsiniz hangisi uzun vadede can sıkmaz?
    Sürekli agresif kullanım olmayacak ama hızlı kullanan bi insanım normalde. Çanakkalede yaşıyorum şehirdışı yolları virajlı ve bozuk. Hangisini önerirsiniz?



  • Spor süspansiyon gerçekten sert yoldaki bütün kasisleri hissettiriyor ama virajlarda hiç yatmıyor araç şimdiye kadar kullandığım en iyi yol tutan araç. Yalnz bence konfor daha önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 29 Ocak 2015; 6:11:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cla kullanan yok mu
  • Cla spor suspansiyonu Turkiye gibi surekli cukur asfalt calısması veya supriz yolların oldugu bir yer icin komfor acısından hic mantıklı degil.

    Bence konfor olanı tercih edin. Cunku en ufak bir asfalt yamasında bile hem ses hem komfor acısından rahatsız oluyorsunuz özellikle uzun vadede.
  • mercedes konforuna yaklasmasi acisindan yumusak suspansiyon daha mantikli bir secim olur uzun vadede en mantiklisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiiki bu bir tercih meselesi ben kullanıyorum spor süspansiyon mevcut ben memnunum biraz sert evet 1 2 bin km alışma evren olur tabiki ama gerçekten yol tutuş harika
  • Arac aldınmı bilmiyorum ama hala almadıysan 180 amg tercih et bence . Süspansiyona gelince bu kişiye bağlı aracı nasıl kullanmak istediğine bağlı clanın spor süspansiyonu mükemmel yer tutuşu sağlar ama en ufak bir girinti cıkıntıda hopur hopur hoplarsın ben spor süspansiyon seviyorum yere sağlam basıyor bana yine sorsalar ben yine spor tercih ederim . Bir tanıdığa c200 amg aldık spor süspansiyon sevmediğini bilmiyordum 3.gün aracı geri verdi bu tamamen senin aracı nasıl kullanmada sevdiğine bağlı spor süspansiyonda konforun k si yok bunun nedeni patlamaz dolma lastikde etki tabi zaten sertolana sert lastik ekleniyor sert+sert oluyor konfor alırsa çn konfor+sert olur tercih senin ben 5-6 aydır kullanıyorum bana tekrar sorsalar spor isterim yine ama konfor süspansiyonlusunu hic kullanmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.