Şimdi Ara

Çizgi Elektronik donanım siteleri toplantısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Keşke biraz daha resim çekseydiniz.
    Merak ettim bu aletleri.
  • tebrikler çizgiye..
  • Artık parayla rezil olma devri kapanıyor gibi. Bilgisayarı alırken mümkün olan bütün parçaları Maskomun ithal ettik lerinden almaya çalıştım.kafam agrımasın diye. Artık işler daha kolay mascomun yanına çizgiyide yazdım.Nede olsa kefili donanım haber.
  • Çizgi yi seviyorum ama telefonlara bakan arkadaşın insan ilişkileri sıfır,çizgiye yakışmıyor bu arkadaş açıkçası.Teknik servisin başındakiler ve çalışanlar müşteriyle çok ilgililer.Onları kutluyorum.

    Ayrıca Çizgi yüzünden donanımımdaki değişikliklerde ilk düşündüğüm marka Asus.
  • Gelişmelerden haberdar olmak güzel.
  • ÇİZGİDEN ÇİZGİ GİBİ SORUNSUZ TEKNİK SERVİS NERDE VAR
  • çizgiye tebrikler gerçekten.
  • Çizgi. İlkeli ve gelişen bir firma.
  • Sevgili Arkadaşlar,

    İlginize ve beğeninize teşekkürler. Özellikle daha farklı fotoğraflar isteyen arkadaşlarımız buraya tıklayabilirler.

    Biraz reklâm olursa kusura bakmayın Birkaç ufak rakkam vereyim servis ile ilgili... Sadece 2005 yılında servisimize 34.000 değişik ürün girmiştir, bunlardan %35'i NTF (No trouble found) arızasız üründür. Kalanların %97'si Türkiye'de tamir edilmiştir. Tam 3 yıldır distribütörü olduğumuz Asus için diğer distribütör (aslında rakip sayılabilir), bunun yanında MSI'ın teknik servisi Bimtes, Gigabyte sorumluları ve diğer birçok şirkete RMA konusunda tüm know-how bilgimizi aktardık ve onlardan da benzer yakın ilgiyi ve yardımları aldık. Kazanımlar Türkiye içindir, aksi taktirde hurdaya çıkan ürün maliyetleri, fiyat farklı ve tüm geri gönderme masrafları üretici veya distribütörden değil direk tüketiciden (bir şekilde fiyatın üstüne bu maliyetin eklenebildiği için) yani Türkiye'den çıkmaktaydı. Başlangıç düşüncemiz bu olmuştur, ve bu sebeple rakip firma veya rakip marka dinlemeden tüm arkadaşlar ile bildiklerimizi paylaştık ve bu fikri yaydık.

    Böylece bulunduğumuz iş kolunda Pretest w/Post Cards, Test fixtures and measuring signals, Single step Post Cards and repair with post code, SMD (Surface Mount Design) Rework, BGA (Ball Grid Array) Rework (tamamen İngilizce özür dilerim, ilgili olan arkadaşlar için yazdım) teknolojilerini öğrendik ve bu birikimimizi paylaştık.



    RMA Lab çalışmaları detaylı olarak sitemizde anlatılmakta, ftp'de filmleri tutulmaktadır. Konu ile ilgili her kişiye/kuruma topladığımız tüm bilgileri, makaleleri, eğitim dokümanlarını, sanal ders programlarını ve filmleri DVD ile karşılıksız göndermekteyiz. Türkiye'de bu konuda eğitim veren birçok okulda da bu dökümanlar gitmiştir. Talepte bununan her eğitim kurumuna konu ile ilgili eğitim semineri vermekteyiz. Tıklayınız

    Çizgi Elektronik'in müşterilerde halen kullanılan tahminen 3.000.000 ürünü vardır ve bunlardan 2.000.000 parça üründe resmi garanti sürecinde içindedir.

    Bu kadar yatırım ve bundan daha önemlisi gayret tabiki ticaridirde... Çizgi Elektronik bir mühendislik şirketidir. 7 tanesi Elektronik veya Bilgisayar Mühendisi olmak üzere toplam 9 mühendis kadrosu çalışmaktadır.

    Peki verilen servis idealmidir ? Cevab basittir, kesinlikle uğraşıyoruz ! En azından her koşulda direk şirket sahibini e-mail ile isteyen herkes bulur ve mutlaka cevap alır. Olumsuz durumların, başarısız operasyonların yüzdesi çok çok düşük olsun diye elimizden gelen gayreti veriyoruz.




  • çizgi tagemde kapatıldı ya la
  • 17 yıllık konuyu hortlatmışsın.
  • Bu seneki toplantının detaylarını da bekliyoruz.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.