Şimdi Ara

Civic mi? City mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle merhaba. Yeni bir araç alacam. Benim pejoyu değiştirecem. Ankarada bütün markalara göz attım. lakin Honda fiyat, kalite, perfrmans, donanım olarak hepsinin üstünde. O yüzden Honda almayı düşünüyorum. Genelde Civicle corolla karşılaştırılmış doğru olarak ama ben kafamda o karşılaştırmada corollayı sildiğim için o karşılaştırmadan vazgeçtim. O yüzden ben civicle citiyi karşılaştırıyorum.
    Yeni Civic'e bayıldım. İçi dışı, duruşu mükemmel. Fiyatı normal. Fakat yakıt ortalaması fazla ve bağajı küçük. City ise yakıtının az olması, bagajının büyük olması ve fiyatının düşmesi nedeniyle cazip duruyor. Citiy ise özellikle fren mesafesi ve rüzgardan etkilenmesi bakımından eleştirilmiş. Ben city'nin arka duruşunu hiç beğenmedim.
    Şimdi sorum şu uzun yıllar kullanmak için civic mi? city mi? öne çıkar. Civic almaya kalkınca citiy'den 9 milyar fazla verip çok yakacaz. Ama daha iyi performans alacaz. Siz hangisini daha akıllı buluyorsunuz?







  • SANA JAZZ UYAR YAZDIKLARINA GÖRE
  • Uzun yıllar zevkle kullanmak için civic premıum...sunroof ta isterseniz elegance...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: poweroftheking

    Uzun yıllar zevkle kullanmak için civic premıum...sunroof ta isterseniz elegance...

    BENCEDE CIVIC ARKADAŞIM
  • bagaj sınıfına göre ufak olsa da, çok çok ihtiyacınız yoksa bagaja bence de civic, ama bana bagaj lazım olmazsa olmaz derseniz o zaman city
  • City aile ve şehir içi kullanımlara yönelik giriş sınıfı sedan bir araç civic ise yine aile kullanımına yönelik orta sınıf sedan bir araç ve her bakımdan city den üstün bir araç aslında ikisini karşılaştırmak yanlış olur ama siz yinede ikisi arasında kaldım diyorsanız ve civic alabilecek durumunuzda varsa civic almak çok isabetli olur.
  • Bende başta dedim zaten bu iki aracı doğrudan karşılaştırmak doğru değil. Ben fiyat, yakıt ve bagaj+uzun yıllar diye düşünüyorum. Şuanda tek çocuk var o bile bagaj kapasitemizi baya arttırdı. Yarın 2-3 olursak bagaj daa fazla ihtiyaç. Ayrıca civic aldık mı biraz zorlanacaz (kredi veya borç). City'de bu durum yok. Ama tabi civic insanı çekiyor. Bakalım yarın biraz daha inceliyecem. Sizin görüşlernizde gerçekten
    önemli. Otomobil konusunda bu kadar detaylı forum başka yerde yok.
  • şahsi fikrim, bence kendinizi sıkıp alabiliyorsanız civic almanız, sonuçta 1 üst segment ve herşeyiyle farklı donanım vs. daha sonra city alıp keşke biraz daha sıkıp civic alsaydık demeşansınız hiç olmaz almışken alabildiğinizin en iyisini alıp uzun yıllar binmek mantıklı bence tabi bu benim kişisel fikrim
  • Ben 5 aydır city kullanıyorum. Fazladan verecek 10000 liram daha olsaydı civic, 50000 liram olsa accord alırdım.
  • Bu forumdaki herkes normal olarak size Civic diyecektir. Tabii ki Civic City'den çok daha üstün bir araç, ancak Civic almak için fazladan borçlanıp, gece kafanızı yastığa koyduğunuzda "ulan bu ay sonu nasıl gelecek" diye uykusuz geceler geçirecekseniz bence gidip City alın. Sonuç olarak bu işler bütçe meselesi. Gönül tabii ki en iyisini almak ister ama evlisiniz ve bir çocuğunuz var. Bunun getirdiği ekstra sorumluluklar ile birlikte gelir ve giderlerinizi hesap edip en iyi kararı siz verirsiniz. Sonuçta aldığınız arabayı evladiyelik almıyorsunuz. Bir kaç sene sonra çok sıkılırsanız ve eliniz rahatladığı zaman az bir zararla değiştirebilirsiniz..
  • bence civic mi city mi diye bir karşılaştırma yapmak pek olası degıl. cunku kulvarları cok farklı oılan ıkı araba modelınden bahsedıyoruz. eger butcen uygunsa tabı kı cıvıc dusunmeye bıle gerek yok. ama bu ısler sonunda butce meselesı.
  • arkadaşlar bende her yolda civic görüşümde içim gidiyor. 2 ay önce corolla sedan dizel mmt vites alan biri olarak. keşke civic in bu muhteşem kasasında dizel ve otomatik seçeneği olsaydı.

    bu sınıfta harika bir tasarım civic.
  • Arkadaşım Uzun Süreli kullanmak istiyosan Tabiki **CIVIC**
  • bende city kollanıcıyım çok memnunum ama daha fazla param olsa civic alırdım ne kadar ekmek okadar köfte sadece para sorun değilse civic al derim ayrıca city kendi sınıfında birinci oldu eksikleri var tabi ama fiyatına göre donanımına göre en iyi araba derim
  • EGER PARAN VARSA CİVİC AL TABİKİ
  • civic ve city tamamen farkılı sınıf ve segmentlere sahip iki araç. eğer sizin düşündüğünüz ayağınızın yerden kesilmesi düşük yakıt ise city iyi, ama arabanıza bakınca şöyle rahatlayım ya da performans isteyim diyorsanız civic 1.6 vtec motoruyla sınıfının en iyisi. ama ben şöyle söyleyim jazz cityden daha kalite bir araç,city yerine jazz ı düşünün hem tip itibariylede daha hoş bence.
  • eğer bir kısmını kredi ile alacaksanız aylık ödemelerinizde nekadar fark edecek ona göre birşeyler söyleyelim dilimiz döndüğünce
  • paran hangisine yeterse onu al kardeşim.siz zaten araştırmışsınız....
  • civic tercih edilir. sınıf farkı.
  • Bu formda olupta city kullanan arkadasları
    http://forum.donanimhaber.com/m_4938361/mpage_83/key_/tm.htm
    sayfasına bekliyoruz. City ile ilgili gorus soru ve cevaplarınızı cok guzel ortamda bulacaksınız.

    City mi civic mi sorusu bence gereksiz cunku iki farklı kulvarda arabalar. evet para soz konusu degil ise her zaman Civic. bizler Turk halkı olarak her zaman cok daha iyilerini hak ediyoruz. isterimki her arkadasım Honda jeep kullansın, ama ekonomi, kullanım kolaylıgı, bagaj, sehir icin uygun olsun diyorsanız city. E sınıfındada en cok begenilen araba oldu ki. Jazz formunun uzerine sedan versiyon yapıldıgı icin jazz in dunya uzerindeki basarı ve begenisi konusunda yukarıdaki linkte bulacagınız acıklamalar sizleri tatmin edecektir.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.