Şimdi Ara

Citroen C5 1.6 e-HDI otomatik vites ile yolda kaldın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç vites kutusu arızası veriyor. Yürüyor fakat vites geçisi yapamıyor. 1. vitesde devam ediyor. Şile'deyim Kartal Bayraktar otoya arabayı çektiriyorum şu an. Telefonda konuştuğum servis elemanı arabanın yazılım hatası vermiş olabileceğini söylüyor. Eğer öle bir durumsa garanti kapsamında olduğunu söyledi. bu arada araç 2012 model. sizce başka ne olmuş olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • mcp çok nadir arıza verir, büyük ihtimalle fabrikasyon bir hata var. Garantiden giderirler, çok canınızı sıkmayın hakkınızıda kesinlikle yedirmeyin.
  • citroenin kartaldaki bayisi hakkında bilginiz var mıdır peki? kaç günde teslim alabiliriz. Yazılım atarlarsa eğer 3-5 saate biteceğini söylediler. sorun ise yarın pazar olması. bu arada teşekkürler birazcıkta olsa içimi rahatlattı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun,manuel olarak kullanmayı denedinizmi?
    aracınız 2012 model garantiden sorununuz giderilir ama 1 gün araçsız kalırsınız.(eğer yazılımsa)
    sonucuda bildirirseniz sevinirim.
    iyi geceler.
  • umarım yazılımdandır hata, manuel olarak herhangi bir sekilde yurumuyor arac. araba arada R ye gecıor arada otomatiğe geçiyor, arada da manuele gecıor ama N ye geri donmesi an meselesi. arabayı citroen garanti aracılığıyla kartal bostancıoğullarına çektirdim şimdiden sonra oturup pazartesi gününü bekleyeceğiz. Yapılacak hiç bişi yok,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın akla kara belli olacak, sadece yazılımla giderilen bir hata ise hem sevinicem hemde gercekten citroene güvenim kırılacak, ayrıca otomatik vitese de güvenim çok fena sarsılacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35000 de arabanın baskı balata sıyırma ihtimali beni şaşırtmadı değil. garantiden karşılacaklarını söylediler. onay süresi falan cuma gününü bulucak. nasıl bir durumdur bu ben bu işi tam kavrayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.