Şimdi Ara

Chavrolet Aveo Nasıl veya Tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bütçe maksimum 21.000.. Bu fiyata alınabilecek araba ne önerirsiniz...Chavrolet Aveo hoşumuza gitti,ama işin teknik kısımlarını bilmediğimiz için sadece tipine yorum yapabildik .. Araba hakkında fikriniz var mı ?..Zaten Aveo'da ancak 2006-2008 model arasına gücümüz yeter.
    Eğer başka tavsiyeniz varsa belirtirseniz sevinirim..



  • Alınmaz malum marka Türkiye den çekildi. Aracın piyasası yok , yan sanayi parça bulmak sıkıntılı opel bir süre daha servis hizmeti vericek ama yetkili servisinde pahalıya patlar işlemler ve orda bile parçası olduğunu sanmıyorum getirtirler anca bekler durursunuz. 2000 model 206 yada megane almak daha mantıklı o fiyata. 25 e çıkarsanız 2004 model 307 olabilir.
  • bir aveoya binin bir 206ya binin, parça konusunda ise tüm tamirciler zembille parçası var diyor.
  • Bir tanıdık 3 senedir kullanıyorum memnunum demiş ama bilmiyorum...bakalım tavsiyelere göre başka markaları da araştıracam
  • alınmaz diye kestirip atanlara bakmayın, kullanıcılara sorun. bizde 2010 modeli var, piyasadan çekildi diye satayım diyorum ancak satsam daha iyi bir araç almak için 2 kat para vermem gerekecek, o yüzden satamıyorum. araç fiyatına oranla çok iyi, en az Renault, Fiat'ın rakip modelleri kadar sağlam hatta onlardan iyi diyebilirim. tek sorunu kaporta zayıf ve piyasası yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyhill -- 11 Ocak 2017; 22:48:24 >
  • hatta size kısa bir özet yapayım, kafanızda bir şeyler oluşsun.

    Güvenlik: zayıf, Albea ve Clio'dan bile kötüdür.
    Donanım: Ortalama
    Ses Yalıtımı: rüzgar sesi yalıtımı zayıf, yol sesi ortalama
    Motorun çekişi: Hızlanması, ara gaz tepkileri gayet güzel (1.4 motor için)
    Yol tutuş: Güven veren, limitler zorlanmadıkça sizi tatmin edecek seviyede.
    Frenler: Arka kampana olmasına rağmen birçok rakibinden iyi seviyede
    İÇ mekan : malzemeler vasat kalitede ama iğrenç değil, genişlik aile için iyi, rakiplerinden önde.
    Ydek parça/servis: ustasını bulmak zor değil, her şehirde dilinden anlayan bulunur, yedek parçası yetkili servis ve sanayide rahatlıkla bulunur , fiyatlar ucuz diyebilirim.
    Kronik sorunları: egzantirik mili, fren diski
    Yakıt: tutumlu değil, ancak 2009 altı modeller tüpe tam uyumlu ve tüpte az yakar.
  • 3 senedir kullanıyoruz , maşallah bir sıkıntı çıkarmadı.O paraya alacağınız Clio,Albea ya binin sonra Aveo ya binin,arada çok fark var.
  • Wolkswagen polo 2003 model 1.4 dizel buldum 23.000 lira.Söylediğine göre 193.000 km de..Motor enjektör turbosu tamamen elden geçmiş motor %90 çıkar diyor ... ilan metni

    "2003 MODEL 1.4 DİZEL POLO



    Araba Modelinin En Dolu Paketidir. 4 Disk Fren ABS, 4 Cam Otomatik, 4 Hava Yastığı, Park Sensörü, Kol Dayama, Koltuk Altı Gizli Çekmeceler, Güneşlik Aydınlatmaları, Elektrikli Isıtmalı Aynalar, Klima, Sis Lambası, Çocuk Kilidi ve İsofiks vs. Ekstradan İse Üzerinde 1.500 TL Değerinde Pioneer - JBL Marka Müzik Seti ve X-ENON Farlar Mevcut.



    Araba Sahibinden Temiz Kullanılmış Olup Çalışmayan Hiç Bir Aksamı Yoktur. Orjinal 190.000 Km'de. Yaklaşık 4 Ay Önce Enjektörleri, Turbosu, Motoru Yen'i Yapılmış ve Garantilidir. Ekspertizde En Az %90 Motor Çıkar. Mutlu Marka 72 Amper Aküsü Yen'i ve Garantilidir. Yedek Anahtarı Mevcut. Orjinal Koltuk Döşemelerinde Yırtık Yanık Yok. Lastikleri Yen'i Ayarında. Kaborta Olarak Bir Değişen ve Yanlarda Macunsuz İnce Boya Var. Kapı İçlerinde, Direklerde, Şasede Bişey Yok. Alıcısına Hayırlı Olsun.



     Chavrolet Aveo Nasıl veya Tavsiye ?

     Chavrolet Aveo Nasıl veya Tavsiye ?

     Chavrolet Aveo Nasıl veya Tavsiye ?

     Chavrolet Aveo Nasıl veya Tavsiye ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.