Şimdi Ara

Cevat Yerli: 'Crysis 3'ün Senaryo Planı Hazır' (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
21.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • COD markalaşmış COD dan ne kadar iyi olursa olsun durum farketmez crysis en max 15 satar
  • ya fasa fiso şuana kadar call of duty nin oynamadığım serisi kalmadı bu yüzden bence call of duty CRYSİS 2 yi GEÇEMEZ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    En Azından Crysis 2 Türkçe Bu Açıdan İyi Ama Chino Niye Laz Arkadaşım Ya :D Black Opsuda Bitirdim Crysis2 Yide Crysis Hikaye Açısından Bıktırdı Ki CoD da Öyle Birinde Sürekli Uzaylı Basıyor Diyeride 1500. Dünya Savaşını Çıkarttı Anasını Satayım Yeni Oyun Bulun Yeni Senaryo Bulun Açıkçası Ben Hala Hitman Niye Popüler Olmuyor Şaşırıyorum Ama Bu Saaten Sonra Anladım İnsanlarımız Nato Kafa Nato Mermer Bir Oyun Aynı Senaryolarla Bukadar Tutuyor IQ nun Eidos Un Yaptığı Oyun Hitman Sürekli Değişiyo Ve Bug Sayısı Bu İki Oyundanda Az Nasıl Popüler Olmuyor Anlamıyorum Neyse Uzun Lafın Kısası Bu Piyasada Çok Popüler Olmanlazım Cevat Kardeş Öyle Kibritçi Cevat Gibi Sürekli Prophetin Giysisini Yakmakla Olmuyor.

    Call of Duty'nin senaryosunda haberiniz yok heralde Call of duty 7 yi tr yama ile oynayın bakalım nasıl senaryoymuş görün ve Call of duty 8 i kasım 8 de çıkıyor onuda tr yamayla oynayın çok şaşıracaksınız.




  • Cod tanınmış bir oyun olduğundan çok satması doğal tabi kalitede yapıyorlar.Crysis de birkaç oyun çıkardıktan sonra oda cod kadar satar galiba.
  • Crysis 2 yide bitirdim COD un tüm serilerinide bitirdim COD un yapımcısı Türkiyeyi Türk haklını saymıyorki adam gibi türkçe dil secenegi koymuyor siz bide burda COD u övüyorsunuz Crysis 2 sonuna kadar bin basar
  • Crysis 2 ve CoD 6 yı oynadım Crysis kesinlikle daha kaliteli bir oyun.Geçebilir mi?Emin değilim,çok zor bir ihtimal.
  • bana göre crysis 2, bırak black ops'u Modern warfare'ye bile nal toplatacak bir oyun. cal of duty oyunları crysis'in kulvarında bile değiller. iyi bir tanıtım yapılsa crysis call of duty'yi oyun piyasasından siler.
  • ben crysis crysis 2 bıtırdım cok beğendım crysis 3 de ıstıyorum
  • crysis 2 oynadığım en kaliteli oyun black ops bu kalitenin yarısı kadar bile yok. bu hızda giderse pazarın lideri olur en kısa zamanda ve sevinirimde ...
  • Crysis 3 yeni versiyornu ile .tüm .pc. oyunlarinin .en popiler .ve .aksiyo.oyüncularinin .vazgecilmez .oyunu olacak Call of Duty.Black Ops'un .tek rakibi. benceCRYSİS.2..ve .3.olacak. crysis.efek ve düşmanlarinin .sahne .savaş. sahnelerinin.cok gercekcı olmasi. ve .nerde .kiminle kaşilacağin.belli.deyil.düşman askerler. ve yaratiklar. tam bir sürükleyici. oyun .Call of Duty.Black Ops'un.tek düşman .efekleri müvçüt.crysis.3...ve. 2.favori .olacak.
  • Bu Kadar Dalga Geçiyosunuz ama Crysis 2007 de Dünyayı Sallayan Bir Oyun Ki CoD Den Daha Popüler oldu artı Ayrıca Arkasında Dünyanın En Büyük Oyun Şirketi Ve Tanıtımcıları VAR... Crytek + EA SPORT Ayık oL Daha Fazla Sattı...
  • Crysis bütün oyun dünyasını sağlayan bir oyun ki görüntü kalitesiyle cod ile boy ölçüşemez.Yerli üretim olması gurur verici. En iyi kaliteli oynadığım oyun diyebilirm.Crysis 3 dünyayı sallar..
  • crysis 5 veya 6 ya ulaştığı zaman cod la tam bir mücadeleye girecek crysis bence cod mw2 ve mw3 kadar güzel hatta onunla eşdeğer crysis daha 2. oyununda beyler yüklenmeyin şans tanıyın 6 oyununda crysis cod bile aşabileceğini düşünüyorum yürü be cevat abi :)
  • abi oyun dört dörtlük ben crysis 1 crysis warhed crysis 2 hepsini oynadım çok süper oyunun 10 da çıksa alır oynarım hem türk yapımı hem harika full türkçe başka bişi demiyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum 3 ü :)
  • bence crysis black oprs tan daha fazla satmalıdır
    her türlü harika bir oyun
    ben oyunu oynarken sanki içim gurulduyodu kedi gibi oldum acayip sevdim
    bide karnımın guruldaması açlıktan değil güzel bieşy olunca böyle oluyo
  • Cevat abi crysis süper oyun valla arkadaslar mantıklı düsünün diyorsunuz ki fakirler nasıl oynasın bu oyunu e yıllar geçtikçe daha iyi oyunlar çıkması lazım eğer dediğiniz gibi ezik bilgisayarların o ezik oyunlarını oynasak şimdiye belki mario da bile kalmıstık :D ve Bu yüzden dediğim doğru helal olsun cevat yerliye
  • Crysis in şu anki senaryosuna bakarsak (içindeki entrikalar felan) CoD dan çok daha iyidir ve görüntü effectlerinin iyi olması gerekiyo çünkü Crysis 2007 senesinde bile şu an müthiş sayılabilecek görüntü kalitesi ile geldi ve adını böyle duyurdu (Türkiye'de, türkçe olduğunun da bayağı etkisi olsa da) Şimdi kalkıpta oyunu CoD gibi artık dizi haline gelmiş bir oyunla karşılaştırırsanız sizinle çok işimiz var demektir.

    Bir arkadaşımız ise ''bize ati 480x ekran kartı takarsan satın alırız'' demiş. ama bunun tamamen bencillik olduğunun farkında değil. Arkadaşım artık oyunların çıtaları gelişti sen şimdi tutup minimum görünümü cod 2 gibi yapıp 128mb ekran kartını destekletirsen hem oyunun çıtası düşer hemde bu özelliklerde oynayabilecek bilinçsiz bir oyuncu crysise gereksiz yere saydırabilir (Ki, bu bilinçsiz oyuncular Türkiye'de şu an azalmış olsa bile hala var.) .. Bu işlere ''tutumlu baba'' rolünde bakamazsınız eğer kullandığın pc iyi değilse gider BF2 COD 4 RTW AC1 gibi oyunlar oynarsın.




  • aabi bence tüm oyunlardan güzel türkçe dublaj olması herşeye yetiyo. öbür oyunlarda kim ne diyor bilmiyoruz bile sadece oynuyuyoz. hiç olmassa bunu zevk alarak oynuyoz. Yapsınlarda 2000 liralık değil 4000 liralık pc gene alırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.