Şimdi Ara

Cevap: Samsung Galaxy Note 2 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU - İlk Sayfayı OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BORUBEY06

    quote:

    Orijinalden alıntı: fkgnydn

    quote:

    Orijinalden alıntı: BORUBEY06

    Selamlar,

    (( Abi zenginlik derken , gelir düzeyi iyi bize göre. Sanayi ve teknoloji ileri safada. Gelir düzeyi de iyi olduğu için alışveriş ve gezmek biraz tuzlu diyorlar. Öyle burdaki gibi elini kolunu sallayıp gezemiyormuşsun. Şimdi buralarda en baba tavuk döner 3,5 TL yani 1 dolar 73 cent. Orda kaç para acaba? 11 saat uçakla çok iyi ben yanlış duymuşum sanırım. Seul çok canlı ama,gerçekten ışıl ışıl. ))

    4.3 güncellemesinde touchwiz varsa beklentilerim çok çok az.

    İyi forumlar.

    alisveris ve gezmek tozmak pahali degil ...buranin gelirine gore normal...taqvuk donerden bahsettin bizde burada korelilere kebap cesitleri ve doner cesitlerini sunuyoruz fakat fiyat onalara gore biraz pahali,koreliler de 10 dolara bir aile neredeyse doyuyor ama bizde resturantta 13 dolara tavuk doner aliyorsun... :):)1 dolar=1.10 woon(kore parasi)tavuk durum ise 3500 woon=3 dolar... burada sadece kiralar biraz fahis yoksa yasam cok ucuz ..kendi araclari cok uygun...telefonlar ayni turkiyedeki gibi kampanyali fakat kaziklama yok... sinirsiz inetrnet ve sinirsiz gorusme ile de aliniyor...1000 dolar civarina 24 ay kampanyali..giyim ve kusam buranin gelirine gore ucuz turkieye ye gore kisiye gore degisir ama bana gore de uygun burasi...4.3 güncellemesinde touchwiz var...

    Selamlar,

    ( UUu 13 $ mı. Abi n'aptın 26,26 TL. Yolun düşerse tavuktan uzak dur diyorsun yani. Uçak biletleri çok pahalı 800 den başlıyor. Hayat standartları evet çok çok iyi. E şimdi Türkiye'de asgari ücret 809 TL yani ; 400,50$ yani ; 364,09 woon bu paraya orda çalışan olduğunu sanmıyorum Tavuk döner yemeden 4000 TL ye 2 hafta gezeriz heralde gidecek olsak. Konaklama da ucuzsa tabi :) )

    Touchwiz ciddi manada aşırı yavaş ama yenisinde hızlandırılacağı söyleniyor. İnşallah bunu deneyerek tatbik etme imkanımız olur.

    İyi forumlar

    yav burada calisan turklerin zaten maaslari buranin gelirine oranli ve dolar uzerinden....bu arada o 364 bin woo a burada sifir s3 aliyorsun...:):) yada lumia 93







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.