Şimdi Ara

Cevap: peugeot 206 ile ilgili yaşadğınız sorunlar ve çözümleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2011 model 206+ hdi aracımın kaloriferinden anormal ses geliyorduhttp://www.youtube.com/watch?v=wrBsSNr1Ibg linkteki videodan yararlanarak sökmeyi denedim fakat 0:44 teki direksiyon kolonunu sökmeyi beceremedim ve söktüğüm parçaları geri toplamaya karar verdim, işimi bitirip aracı çalıştırınca motor arıza lambasının yandığını fark ettim ve servisin yolunu tuttum. Gittiğim özel servise durumu anlattım, kaloriferi sökmeyi denerken gaz pedalının bağlı olduğu kabloları falan söktüm dedim, eleman arıza teşhisi için 30 lira alırım dedi, tamam deyince bilgisayara bağladı ve dediğim gibi gaz pedalı kablosunun çıkmış olduğuyla ilgili bir ikazmış silince sorun kalmadı.
    Kalorifer sorunum ise hala devam ediyor. eleman ses az geliyor söküp temizlerim 70 liranı alırım ama ses devam edebilir dedi, bende biraz daha artarsa o zaman geleyim dedim.
    Anlamadığım konu elaman kaloriferi sökmek için direksiyon milini sökmeye gerek yok dedi, daha önce kaloriferi söken veya konu hakkında bilgisi olan var mı? direksiyon kolonunu sökmeden kalorifer nasıl sökülüyor?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.