Şimdi Ara

Cevap: ★★ PC' de Gitar Amfi modellemesi ile ilgili Herşey Versiyon 2010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: risedx

    Farklı DAW programları mantıken farklı ses vermez ama Default olarak farklı ses alırsın aslında bunu FL e ve Reaper a aynı VST zincirini yaratarak anlayabilirsin. Ama DAW programların kendi eklentilerini (VST) v.s kullanmazsan ses büyük bir oranda aynı olur.

    Evet iyi akıl etmişin doğrusu deniycem. Diger arkadaşa aksanından dolayı anlayamadığımı söyleyemedim.

    Diğer arkadaş derken anlamadım. Verdiğim Youtube linkini mi diyorsun? İnglizcen yok mu derdini anlatıcak kadar?

    Önceki mesajımda verdiğim linkteki yazdığım ama sonradan silinen mesajım : Çok eski bir konu ve bir daha da mesaj yazılmamış ama tabii ki diyeceklerim var. İlk önce şunu soriyim : Nedir cinsellik, seks, sevişmek gibi kelimelerin insanda ilk uyandırdığı anlam? Bir kere ilk başta bu net değil. İkincisi evet kadınlarda cinsel dünya ihtiyaç ve istek anlamında yok yukarıda aslı doğru söylemiş ben düşündüğümde bir erkek olmama rağmen %100 eminim de peki karşı olanlar bana şu soruların cevabını versin o zaman : Kadınlarda istek varsa bundan kastedilen nedir yani kadın neyi yapmak istiyo yani burdaki cinsel istekten kasıt ne? Biri yazmış bölünerek mi ürüyoz diye kadınların bunu yaşıyor olması onların bu yönde bir istekleri olacağı anlamına gelmez peki o zaman sorum genele kimsenin özel hayatı değil merak ettiğim kadınlarda cinsel istek nasıl oluyo ve nedir bu? Ben %100 eminim de düşüdüklerimde hadi o zaman teorimi çürütün. Biri demiş kadınlar dizginliyo ondan olmuyo böyle bişeyin olması mümkün değil hatta tam tersi kadınların bu konuda çekingen, utangaç olmalarının bir sebebi de onlarda bu dünyanın istek ve ihtiyaç anlamında olmaması. Kim söylerse yalan söylemiştir kadınlar erkeklerden çok ister inanmayın böyle palavralara kadınlarda dediğim gibi istek ve ihtiyaç anlamında o dünya yok bile neyi istiyo o kadınlar hadi cevap o zaman? Teorimi destekleyen diğer örnekler; seksi erkek diye bir tanımlamanın, kadınlar için yapılmış genelevlerin olmaması sadece birkaç örnek bunla ilgili. Kadınlarda cinsel istek, ihtiyaç her neyse diye bir şey olsaydı erkeğin cinsel çekiciliği de olurdu değil mi? Kızlar erkek resimlerine bakarak masturbasyon yaparlardı hatta ben size şunu da söyliyim tecavüz neden bir erkeğe kadın tarafından yapıldığında iyi olurken tam tersi çok kötü oluyor, burda bir uçurum var? Bunun en büyün nedeni dediğim gibi kadınların normalde bile istemediği bir şey zorla kendisine yapıldığında tabii ki iyi olmayan sonuçlar doğuruyor. Bunun hayat bitirmesinin saçmalığı falan oraya hiç girmeyeceğim bunlar ve daha fazlası sitemde :www.cagataysen.net

    Kadın her ne kastediyorsanız bundan tecavüz olayını zorla yapıyorsa mutlaka altında başka bir neden vardır maddiyat, para vs. Hiçbir kadın cinsel istek dolayısıyla bunu yapmaz bunun dünyada örneği yoktur yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı.

    350 ve 357'de de bahsettim ilgili konudan :http://www.cagataysen.net/?p=1886



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs2014 -- 28 Şubat 2014; 2:52:22 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.