Şimdi Ara

Ceranium Medallion Kasma Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Ceranium Medallionlara ayar oldum.

    Bu kadar adam nasıl kasıyor bir türlü anlam veremiyorum.

    Ben ceranium medallionları sadece mithil kasıp,mithilleri balaur serum ile birlikte ceraniuma çevirerek yapabiliyorum.

    Ama tiadaki 30 kere tekrarlanabilen dailyler bitmek üzere,bitince resmen sıçtık.

    Savaştan 2 mithil geliyor sadece..

    Başka/Bizim bilmediğimiz bir yolu varmıdır bu Ceranium meretini kasmanın ?



  • Elyos kesiceksin siegelerde bol bol hatta AP sc bas arka arkaya 2-3 siege gir garantile işini en kötü 1'er tane alırsın oyun senin kastığın AP'ye göre veriyor rank
    ben bıktım yeni sistem rezalet millet 2 aion açıp kendi karakterini kesip duruyor rank 1 alıyor 4 ceranium medal alıyor her siege'den oyunun suyu cıktı
    yeni 65 dredlerine girip cıkıyorum tek zevk aldıklarım onlar. pvp olayını öldürdüler
    oyunun pvpsi çok güzel aslında çoğu oyuna fark atar hem zor hemde eğlenceli ama gel gör ki oyun bu kadar pve odaklı patchler getiriyor inatla
    bende bıktım 40-50 yaşındaki moruklarla oynamaktan genç oyuncu kalmadı iyi pvp atanların hepsi genç oyuncular dikkatli bakıldığında

    Ceranium için Runadium yolundaki shugo'danda yapabilirsin düşük ihtimal ama shattared ceranium veriyor onları çevirirsin

    Handicrafting 500+ kasarsın onunla çevirebilirsin daha garanti Craft puanına göre geçme ihtimali yükseliyor.

    HoK S rank yapmaya calıs Silius sizdeyse Void , idgel partilerini kaçırma , Bridge ptlerine gir sürekli %50 cera gelme ihtimali var




  • Bir önceki yamada kale kuşatmaları sıra ile oluyordu. Kaleler bir ırka geçtiğinde ise en az bir ay kaleler o ırkta kalıyordu. Haftada 18 kale kuşatmasında en kötü rank 3 alsan sadece 1 ayda 76 sera kuşatmalardan geliyor. Sillus Kalesindeki zindandan da 30 tane gelse bir ayda en kötü 106 sera kasılıyordu. Mitrilleri ve kırık sera olaylarını saymadan kasılabilecek cera miktarı yani. Ama bu yama ile gelen sera medal yöntemine bir şey diyemeyeceğim. Daha çözmüş değilim neye göre kuşatmalarda sera dağıtıldığının.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RockForLive

    Arkadaşlar Ceranium Medallionlara ayar oldum.

    Bu kadar adam nasıl kasıyor bir türlü anlam veremiyorum.

    Ben ceranium medallionları sadece mithil kasıp,mithilleri balaur serum ile birlikte ceraniuma çevirerek yapabiliyorum.

    Ama tiadaki 30 kere tekrarlanabilen dailyler bitmek üzere,bitince resmen sıçtık.

    Savaştan 2 mithil geliyor sadece..

    Başka/Bizim bilmediğimiz bir yolu varmıdır bu Ceranium meretini kasmanın ?

    Cera kasmanın yöntemi Siege -- mithril medal çevirme ve instance.

    Siege: ırkın sahip olduğu kale yi defens veya kaleye Attack yapıp aldıklarında veriyor. Siege zamanı bitene kadar Class larında en cok ap almişlar sıralanır ve buna göre bir hediye alırsın.
    1. 4 cera
    2. 2 cera
    3. 1 cera
    4. 2 mithril alıyor.

    Medal çevirme: Medal Çevirme nin 3 yöntemi var.
    1. yöntem Mithril medali Shattered Ceranium çevirmek. bunu Underground katalamda shugo npc sinden mihtril le ceviriyorsun . elinde bulunan Shattered Ceranium 78. garnizon veya 84. garnizondan Cera ceviriyorsun.
    78 ve 84 çevirme işleminde %100 medal vermiyor. oran %80 dir.

    2. yöntem Mihtril medal + Abyss npc sinden alacağın Gleaming Balaur Serum ile beraber 87. garnizondan çevirme içlemi yapabilirsin. Gleaming Balaur Serum 5k ap 87. garnizonda. Oradaki Shugodan %33 şansa çevirme yapıkuyor.

    3. yöntem Craft ile 3. meslek yapıyor Bunlarda ortak istenen madde Shattered Ceranium, handi de + 4 mithril diğerlerinde mat değişiyor.
    meslek le ilgili yalnişim olabilir yapmadim net bir bilgim yok.

    instance: Katalam siege lerinde "S" rank yaparsan 1 tane medal verir.Yeni upper siege instance girmedim verip vermediğiyle ilgili net bilgi sahibi değilim şuan.
    Yeni Dred kazanma şansında verilen kutudan medal cıkabiliyor. Medal cıktı bana.




  • Anuhartta oynuyorum ben elyos um.

    Bizim serverdaki rangerlerde öyle bir dps var ki benim +5 ac bowu ile oları geçmem imkansız.

    Her savaşa katılan en az 25 ranger sayarım hepsi full yeni 65 ap setli/runa/katalamize bowlu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RockForLive

    Anuhartta oynuyorum ben elyos um.

    Bizim serverdaki rangerlerde öyle bir dps var ki benim +5 ac bowu ile oları geçmem imkansız.

    Her savaşa katılan en az 25 ranger sayarım hepsi full yeni 65 ap setli/runa/katalamize bowlu..

    yeni Siege sisteminde şmle bir şey var. kale sende olsun olmasın Honour point kazanmak için siege alanında ap kasması şart.
    rankı yükset arkada kalan veya tenhada yakaladıklarını kes. Medal için oynayacaksan solo takıl ve adamlara saldığında questin varsa sana yayacak şekilde davran.
    Birde bu sistemde 2.7 de bitmiş ely arkadaş getirme onda ap kasma olayı yine başladı varsa ely ap si yükset biri gelsin 10k-15k ap al. sonra git sen ona kaybet. hem o sieg den fazla honour alır hem sen kimde kale varsa oda medal rahat alır.




  • Güney Katalam da Bassen Elyoslarda Prades de Asmolarda. Elyos olarak Cera Medal almak için Bassende Asmo avlamam lazım normalde ama tek başıma takılıp en az 10 adam avlamama rağmen bana savaş sonunda mail gelmediği oluyor. Mail gelirse de rank 2 veya arada rank 1 geliyor. Hemen hemen her siegede tek takılıp yaptığım bu ama mail ya geliyor ya da gelmiyor. Uçlardayım yani ya çok iyi ya çok kötü. Neye göre belirleniyor bu rank işi çözebilen var mı acaba. 4.5 yama notlarında yok malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lofer_freud

    Güney Katalam da Bassen Elyoslarda Prades de Asmolarda. Elyos olarak Cera Medal almak için Bassende Asmo avlamam lazım normalde ama tek başıma takılıp en az 10 adam avlamama rağmen bana savaş sonunda mail gelmediği oluyor. Mail gelirse de rank 2 veya arada rank 1 geliyor. Hemen hemen her siegede tek takılıp yaptığım bu ama mail ya geliyor ya da gelmiyor. Uçlardayım yani ya çok iyi ya çok kötü. Neye göre belirleniyor bu rank işi çözebilen var mı acaba. 4.5 yama notlarında yok malesef.

    Siege alanın tam olarak kavramak gerekli. bazı adamları takıp edip kesiliyorsundur ama siege alanından cıkmış olabilirsin.
    Mesafe cok önemli. Bassen de galiba ön merdivenlerin bitiminden sonra cıkmiş oluyorsun galiba. Gecende merdıvenlerin 15 20m dışında adam kesmişdim point bile gelmemişdi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.