Şimdi Ara

Ceed gündüz farı LED problemi ve bir garip garanti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2012 Ceed aracımın her iki farında gündüz led'leri önce yanıp sönmeye başladı. Bir kaç hafta sonra bir tanesi tamamen söndü.
    Şu videodakine benzer bir kırpışma yapıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=vpX-cH5rqSc

    Servise götürdüm, servis görevlisi bunun çok yaygın bir problem olduğunu söyledi ve garantiden değiştireceklerini söyledi. Ama dedi sizi sıraya yazacağım önünüzde aynı dertten muzdarip 13 kişi var. Evet tam 13 araç daha aynı sorunla bu servise başvurmuş.
    9 hafta garantiden far gelmesini bekledim ve sonuçta sadece sol far geldi. Değiştirdiler. Sağ far için yine heralde 9 hafta bekleyeceğim.
    Peki dedim servisçi arkadaşa, ben kaza yapsaydım farım kırılsaydı yine bu kadar bekleyecek miydim? Yok dedi o zaman hemen takarız, ama garanti değişimi olunca bekliyorsunuz.

    Çelik Motor'a konuyla ilgili mesaj yazdım ama gayet profesyonel bir şekilde cevaplamadılar







  • Trafikte millet bana işaret yapmaya başlayınca bugün ben de iyice kontrol ettim farları. Bi baktım sağ gündüz ledleri sizlere ömür olmuş. Araç 2015 model daha 38binde, sonra tüm farları kurcaladım sis farlarını da yakamadım.
    İnternete yazdım ceedler far sorunuyla dolmuş taşmış. Adam gibi bi geri çağırma programı yapıp değiştirmeyip milleti süründürüyorlarmış.
    Bakalım ben de yarın servisi arayacağım ne diyecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.