Şimdi Ara

Casus yazılım şüphedeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Internet cafeden iki tane oyun bir de office programı yuklettim adam benim istememe rağmen driverin falan eksik mi bakayım dedi ve 5 dakika kadar bir şeyler daha yaptı ordan ayrıldıktan sonra içimde bi kuşku oldu acaba casus yazılım gibi bir şeyler attı mi diye ... Bu arada win10 yüklü bilgisayarım sana virüs programına gerek yok daha win10 etkileyen virüs yok falan dedi tam şüphelenmeye başladım
    Şimdi casus yazılım falan yukledigini anlamamiz mümkün mü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yardımcı olacak kimse yok mu???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet cafeci amma güzel sallamış. Windows 10 u etkileyen virüs yokmuymuş? Tamamen saçmalamış. Ne yani win10 a virüs çıkması için win11,12 vs çıkmasını mı beklememiz lazım.
    Yeni de olsa(ki çokta yeni sayılmaz) Sonuçta windows tabanıdır diğer windows virüsleride sisteme ciddi hasarlar verebilir. ayrıca yeni işletim sistemlerinde güvenlik açıkları daha yüksektir. Hackerların daima önceliği güncel sistemlerdir.
    Şüphelerin varsa ve Antivirüs yüklemediyse zaren win10 la gelen windows Defender devreye girer. Eğer Defender kapalı ise aç ve yanına da ek güvenlik olarak malwarebytes kur güncellemelerini yap sistemini tarat.
    Bir daha da böyle iş bilmez elemanlara pc ni teslim etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veritabanı güçlü güvenlik yazılımları ile önce güncelleştirip sonra tarata bilirsiniz, Bitdefender veya Kaspersky öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.