Şimdi Ara

Casper tablet ile ilgili birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Evde müdahale etme konusunda gereksiz inat oluşturduğum bir Casper VIA T7 tablet var. Bu tablete ne root atılıyor ne custom recovery ne de custom rom. Download mode'a bile girmiyor. Tahminimce Casper firması orjinalinin nereden geldiğini göremeyelim diye tabletin kolunu bacağını koparmış. Çok da önemli bir konu olmasa da uzun zamandır kafamın bir köşesini kemiren bir durum. Bu yüzden bu konuda herhangi bir bilgiye sahipseniz veya yardımınızın dokunacağını düşünüyorsanız lütfen bunu esirgemeyin.

    Tabletin modeli sonradan VIA T7'ye değiştirildiği için hiçbir root uygulamasıyla root atamıyorsunuz. Abartmıyorum internetin her köşesindeki her root uygulamasını denedim. Apk olarak da pc yardımı ile de yapsanız bu tablete root atamıyorsunuz.

    Android 4.4 olduğu için indirmek istediğiniz herşeyi desteklemiyor. Sistem güncelleme uygulaması tabletin ekranını kilitleyip kullanmasanız bile iki-üç saat içerisinde bataryayı yalayıp yutuyor ve zararlı derecede ısınmasına sebep oluyor. Ve bunu geliştirici seçeneklerinden arkaplanda uygulama çalışmasına izin verilmemesi ayarlanmışken yapıyor. Her neyse anlatmak istediğim kullanışlı bir tablet olabilecekken tamamen bir saçmalığa dönüştürmüşler cihazı. Bir şekilde download mode olayını devre dışı bıraktıklarını düşünüyorum aynı zamanda.

    Bu konuda neler yapabileceğimi artık bilemiyorum. Root atabilmek için tablet modelinin düzeltilmesi, modelin düzeltilmesi için de root atılması gerekiyor. Firmware yüklemek için custom rom, custom rom için download mode gerekiyor. Ancak bu cihaz download mode'a bir türlü girmiyor.


    Lütfen bana, bu tablete root atma ve en azından android 5'e yükseltme konusunda yardımcı olun. Teşekkürler.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.