Şimdi Ara

casper ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Casper i5 işlemcili yeni aldığım bir laptop var.Benim sorunum bugün başladı. Ekranda yatay çizgiler çıkıyor ama saniyelik hemen kapanıyor.Bir süre sonra ekran gidiğ geliyor oda çok kısa en sonunda bilgisayar kilitleniyor.Windows 8 kurulu.DAha bir hafta oldu.İkinci sorunum ise şarj %100 olduğu halde bir uyarı veriyor;
    Cihazınızın ikinci bataryası bitiyor Nb'nizi hemen şarjza takın diye
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.



  • İade edin fazla zaman geçmeden.
  • Derhal aldığını yere götürün ve iade isteyin. Sakın ha tamir teklifini kabul etmeyin. Siz iade isteyin. Eğer tamire gönderirseniz değişim hakkınızı kaybedersiniz. Ürünün ayıplı olduğunu ve tamirini istemediğinizi ve para iadesi veya iade çeki istediğinizi söyleyin. Sakın aynı model veya üstü ile değişim kabul etmeyin. Casper danda uzak durun. Gelişmelerden haberdar edin lütfen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen aldığım yer olan bimekse gittim ve iade ettim.Yerinede asus x550l aldım.Bundan sonra kesinlikle casper marka ürün almam.Umarı almış olduğum asus marka laptop iyi olur.Cevap verip yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasintcl -- 21 Nisan 2014; 9:36:47 >
  • yasintcl Y kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun. Belaya bulaşmaktan son anda kurtulmuşsun. Asus seni üzmez. En azından casper'ın sorun çıkarma oranı yüzde 90 iken asus'ta bu oran yüzde 5'tir. Haberdar ettiğin için sağol. Umarım çevrende ki insanlarıda casper belasına karşı bilinçlendirirsin. Tekrar hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
  • arkadaşlar bende yeni bir casper laptop aldım.arkadaşın bahsettiği gibi ekraımda bir sorun yok fakat '' Cihazınızın ikinci bataryası bitiyor Nb'nizi hemen şarjza takın'' şeklinde bir uyarı alıyorum..cihazı alalı 1 ay olmadı daha bazen cıkıyor bazen cıkmıyor bu uyarı. Acaba sadece işletim sistemiyle (win.8) alakalı bir sorunmu? Bu uyarının sebebini bilen bir arkadaş acıklama yapabilirse sevinirim
  • beyler sorunu ben çözdüm casper pclerde yüklü halde gelen poshx isimli pekde işe yaramayan bir program var.bu programdan kaynaklı bir sorun.programı sildiğim zaman uyarı felan kalmadı.zaten başka sorunum yoktu benim bu uyarı alanlar poshxi silmesi yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.