Şimdi Ara

cardio ve ağırlık günleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlrar acil yardıma ihtiyacım var bu konuda bilgisiz oldugumdan size danışmayı uygun gördüm. Kilo olarak ideal kilomdayım ama hafif bir göbek var . Haftada 4 gün akşamlar salonda ağırlık çalışıyorum .0(1 ökçek Whey protein alıyorum idmandan sonra) Ama ağırlıktan önce cardio + mekik çok sıkıcı oluyor . İnsanın direk ağırlığa giresi geliyor . Bu yüzden ya ağırlık sabahları ya da off günlerimde sabahları cardio + mekik yapmayı düşünüyorum . Bunun zararları var mıdır bir yol haritası sunabilir misin bana ?



  • Antrenmandan önce kardiyo yapmak kadar saçma bir şey yok zaten, antrenmanda harcayacağın gücünü heba ediyorsun. Zaten olaya kardiyo + mekik olarak bakman fikir yapını bir nebze ortaya koyuyor :)

    Ya antrenmandan sonra 20-30dk yı aşmayacak şekilde yap ya da dediğin şekillerde birbirinden ayır bu işi. Kardiyo sadece kalori harcama işidir. Eğer tükettiğin karbonhidrattan kısarsan kardiyo yapmana gerek olmadan istediğin kiloya inersin zaten. İşin sportif faaliyet kısmını ele almaya gerek yok zira zaten düzenli olarak ağırlık kaldıran bir bireysin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 24 Kasım 2014; 11:12:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.