Şimdi Ara

Canon A430

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Dün Canon A430 aldım ve ilk denemelerim beni tatmin etti Fakat forumda dolaşırken A510/520 ile çekilen fotoğraflara baktım ve zifiri karanlıkta çekilmiş fotoğrafları gördüm ve çok başarılı olduklarını gördüm. Acaba benim makinemle de bu tür fotoğraflar çekebilir miyim? Daha makineye alışma aşamasındayım bu nedenle kullanan, deneyen varsa yardımcı olabilir mi? Bir de, Canon A430 fotoğrafları diye başlık açılsa (diğer modeller için açılmış) bizler de bu makineyle çektiğimiz fotoğrafları paylaşsak nasıl olur? Sitede daha yeniyim, belki sizler açacaktınız bilemiyorum, toyluğuma verin artık.



  • Merhaba :)

    böyle bir başlığı sen açabilirsin ya da daha önce açılmış ise arama ile bakıp bulabilirsin. canon un a4xx için açarsan başlığı daha çok gelen olabilir, sadece bir tavsiye.

    gece resimleri konusunda ise canon a510 15 sn uzun pozlama yapabilir. a430 ise en çok 1 sn pozlama yapabiliyor. bu yüzden aynı resimleri çekemeyecektir fakat yine de deneyip görmek lazım makineyi sabitleyip biraz gece çekimi yapabilirsin ;) kolay gelsin
  • Teşekkürler. O zaman birkaç tane fotoğraf çekeyim, başlığı öyle açayım Evet uzun pozlama yapamıyorum malesef Neyse eldekiyle yetineceğim artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.