Şimdi Ara

CANDOĞAN'ada 40 yılın başında bir işimiz düştü sırra kadem bastı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Servis olayı her firmada sıkıntı. Bosch da arıza göremezse 35 lirayı kesiyor hemen. AEG'nin denge olayı abartılacak ölçüde değil eksik ararsak WAW serisinde daha çok buluruz.

    AEG 69lt hacim, tambur dokusu, su jetli yıkama sistemi, buhar programları, az yüklerdeki süre kısma aralığı vb yönlerden WAT serisinden çok daha iyi bir makine bence. Kıyaslarsak WAY serisi ile kıyaslayabiliriz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis konusunu o yönde eleştirmiyorum zaten bazı parçaların ülkemizde olmaması yüzünden 20 güne varan bekleme sürelerinden bahsediyorum su jetinin bu kadar abartılmasını doğru bulmuyorum çamaşırların daha çabuk ıslanmasını ve durulama sırasında işe yarıyor her ne kadar mantıklı bulmasamda bosch serisinde bulunan 3 boyutlu duşlama sistemide aynı doğrultuda işlev görüyor durulama ve yıkama performansıda gayet iyi az su almalarına rağmen tambur yapılarına gelirsek variosoft ve wavedrum tamburlarıda gayet güzel aeg bu konuda üstündür demekte mantıklı gelmiyor aegnin sadece buhar tazeleme ve tambur hacmi avantajı var boschlardada gayet esnek bir şekilde süreler kısılabiliyor abartılmaması gerek diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 25 Mart 2015; 16:58:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su jetinin katkısı çok önemli. Ben iki
    Cihazı da kullanmış olduğumdan farkını net görebiliyorum. Özellikle düşük sıcaklıktaki yıkamalarda fark çok daha net ortaya çıkıyor. Yük hassasiyeti de bence önemli bir faktör, az yüklerde durulama sayısından sıkma düzenine kadar her şeyin baştan düzenlenmesi Az miktarda çamaşırı çekinmeden yıkamamızı sağlıyor, bu Bosch'ta da var ama AEG'de hassasiyet daha yüksek. Ben bu saatten sonra su jeti olmayan makine tercih etmem şahsen. Bunlar önemli detaylar. Wavedrum bir nebze daha iyi ama Variosoftun delikleri sert. Protex tambur delik sayısının bol olmasıyla daha verimli. Ben sağlamlığa servisten daha çok Önem veriyorum. Öyle olmasa Gorenje almazdım zaten. Kullandığım AEG 98699 keşke halen olsa da rahatlıkla önerebilsem, mükemmel bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada ve ülkemizde yanan aegleri gördükten sonra sağlamlık konusunda o kadarda güvenmiyorum bu firmaya su jeti deterjanın daha iyi çözünmesini ve daha iyi ıslanmasını sağlıyor su jetli makinede bende çamaşır yıkadım fark göremedim bu göreceli bir kavramdır ona bakarsak boschta 30 dakikalık kısa programda deterjan gayet iyi çözünüyor çünkü iyi optimize edilmiş tambur dönüş süresi ve devri temizlik gücünü arttırıyor temizlik performansı arasında fark yok diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    10 yıldır kullandığım Arçelik çamaşır makinası artık kullanılamaz hale geldiği için yeni bir makina almamız gerekiyor. Araştıracak pek zamanım yok şöyle bir forumda gezindiğimde aşağıdaki marka modellerin önerildiğini gördüm. Bütçem kısıtlı uygun fiyata kaliteli bir makina almalıyım. Aşağıdaki modellerden hangisini önerirsiniz.

    İleride ayrıca kurutma makinasıda alacağım üst üste koyma durumuda olabilir. farklı markalar üst üste kurdurulabiliyormu bilmiyorum eğer farklı markalar üst üste kurulamıyorsa ileride kurutma makinası alınacağınıda düşünerek tercih yapmalıyım. Acil karar verip almalıyım bilgi ve deneyimleriyle yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.


    PROFİLO CM1201DTR
    PROFİLO CMG140DTR
    Electrolüx EWF1286LEW
    Electrolux EWF1486GDW
    AEG L75280FL
    BOSCH WAT24460TR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecastle37 -- 26 Mart 2015; 11:43:15 >
  • Panasonic de çok güzel cihazdı ama artık maalesef yok. Bence Profilo çalışıyorsa değiştirmeyin, kapasite sıkıntı olmuyorsa gerek yok. Bu arada 5328 modelinin tamburu 47lt.

    Ben halen AEG'nin Boschtan bir çıta daha Üstte olduğunu düşünüyorum. Özellikle kullanınca daha iyi anlıyor insan. Plastik malzemeler, sac daha tok ve oturaklı. Tambur yapısı, yükleme ağzı büyüklüğü gibi kriterlerden öne geçiyor özellikle. Miele> AEG > Bosch'tur benim sıralamam. Modeller değiştikçe fikirler de değişecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aegnin bazı modellerinin boschun bazı modellerine üstünlük sağladığını bende düşünüyorum ancak home prof serisinden geride oldukları bir gerçek ancak home prof fiyatını haketmiyor o paralara miele alınabilir aegnin servis konusunda kırk fırın ekmek yemesi lazım muhatap bulacak kişi sayısı çok az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadım tam bir fiyat performans ürünü önermeniz mümkünmüdür bana bütçem 750-1000 TL aralığında maddi durumum oldukça kötü o yüzden bu fiyat aralıklarında bakıyorum.Outlet üründe olabilir.
  • «hidalgo» kullanıcısına yanıt
    gittigidiyorda 750 tl ye Vestel var bugüne özel kaçırma 7 kg
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahçup

    gittigidiyorda 750 tl ye Vestel var bugüne özel kaçırma 7 kg

    Vestelciler bitmedi bir türlü aklı başında adamlar bu forumda vestele para vermez isterse 200 tl olsun
  • senin aklın sana kalsın
    bari akıllıysan arkadaşa yardımcı olda bir ürün öner bir işe yara
    muahhahaaaa

    sayın boş eleştirici



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 5 Nisan 2015; 17:25:29 >
  • 10 kg gereksiz 9kg yada 6 kg
  • benim de durumum öyle oldu şuan :D kendisinin yazılarını ve tavsiyelerini okuyup elektrolüx çamaşır makinesi aldım 7-8 yıl önce. şimdilerde makine arıza veriyor. ana yıkamada su almıyor ve donuyor makine. hiç hareket yok. @candogan bey'e sorayım dedim ama foruma 2 senedir giriş yapmamış :D


    artık servis çağıracağım mecburen.

  • muammer816 M kullanıcısına yanıt

    Anakart arızası, su giriş hortumu, kapı kilidi gibi sorunlardan kaynaklanabilir. Youtube makine su almıyor diye aratın belki faydası olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah hocam.

  • muammer816 M kullanıcısına yanıt

    Sorunun en az masrafla en kısa sürede çözülmesini temenni ederim. İyi bayramlar.  

  • ]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hortlamış. Candoğan Bey' in tavsiyeleri üzerine aeg ve profilo olmak üzere 2 adet bulaşık makinesi aldık maşaallah ikiside sorunsuz kullanılıyor halen. Konu vasıtasıyla tekrar teşekkür ederim kendisine.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.