Şimdi Ara

Çamaşır makinasi tavsiyesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
10
Favori
48.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Makine külliyen kötü gibi.Kısa programa atıyorsun ıslak çıkıyor.O düşük devire ayarlı ekstra sıkma yapmanız gerek diyor servis.Sıkma yapsan ekstra 11 dk ve çok ses çıkarıyor.elektrolüx makine almıştım arkadaşa çok memnun.Parçası rahat bulunur diye Beko aldım.İade etmenin yolarını arıyorum şimdi.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

Bence iade almazlar hele ki mağazadan aldıysanız, cayma hakkı mağazalarda gecerli olmuyor.. Böyle sakır sakır damlatıyor mu cıkartınca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Mayıs 2024; 10:38:2 >

Belki bir ihtimal yani sakır sakır damlıyorsa mesela tüketici hakem heyetinden arızalı oldugunu öne sürerek iade edebilirsiniz diye düsündüm..

Evet Hocam.

Makine denge sistemi dolayısıyla az çamaşır ya da nevresimde tam sıkma yapmıyor.Ektra sıkınca da sesli çalışıyor dedi servis.

10 Yıllık makinede atıyorsun tek seferde daha kuru çıkıyordu.Ne teknoloji bu anlamadım valla.

Yani hocam o bence makine kötülüğünden değil de gercekten arıza olabilir cünkü sakır sakır damlama yapmaması gerekir bence iade etmeyi teklif edin para iadesi isteyin kabul etmiyorlarsa tüketici hakem heyetine basvurun oradan ürünün ayıplı mal oldugunu öne sürerek iade edin hakem heyetini kazanamasanız bile nasılsa masraf falan yapmıyorsunuz o zaman iade alırlar yine almazlarsa hacizle alırsınız paranızı..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Mayıs 2024; 10:42:37 >

Teşekkürler.deneyeceğim.Servis bu makinelerin özelliği bu diyor.O zaman neden nevresim programı koydun arkadaş ..

Hocam o sekilde özellik mi olur  

Makine ya arızalıdır ya da arızalı değilse bile yazılımı dandiktir her iki kosulda da, mal ayıplı sayılmalı. Orada 15 dakikalık program varsa yıkanacak sonra makine adam gibi cevirecek tamburu kazanı kuru verecek camasırları yapmıyorsa ya arızalıdır ya yazılımı dandiktir iki durumda da ayıplı sayılır siz adamlara iade teklif edin kabul etmeyecekler muhtemelen sonra tüketici hakem heyetine gidin iade edin baska makine alırsınız

Bakalım servis şimdi geliyor.İade teklif edeceğim.az çamaşırda ve kısa programda tam sıkmayan makine. evet kulağa eneresan geliyor:)

Hocam bu Alman markalarında da kalite kalmadı benim makine 4 senede kazanı dağıttı gidip yeni BOSCH alacaktım dedim bunlar bizi cöp kalite mallarla kazıklıyorlar makineyi kiraya veriyorlar resmen alıyorsun 5 sene kullanabiliyorsun sonra kazanı dağılıyor. Keriz gibi gidip bir tane daha alacağıma servis dısı tamir ettirdim sıfır makine gibi oldu tamirden cok memnun kaldım yine de böyle sıfır makinelerde dandik sorunlar sanırım yerli makinelerde ortaya cıkıyor, fakat Beko'nun LG ortaklıgı yok muydu? Yoksa bazı makineleri fasonculara mı yaptırıyorlar acaba cünkü böyle yazılımsal ve tasarımsal sorunlar fason cin mallarında ortaya cıkar.. Her sey donanım toplamakla olmuyor, yazılım en önemli kısmı ve fasoncular genellikle ürünlerine düzgün yazılımlar hazırlayamazlar.. Fakat mal LG ortaklıgında ve yönetiminde üretildiyse bu benim icin süpriz olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Mayıs 2024; 11:8:39 >

Servis az önce geldi.Makinede sorun yok diyor:).

Alacak arkadaşlar özellikle benim gibi yaşlı annesi varsa asla Bekoya bulaşmayın.Kazan dağılmasın diye yük dengesizse sıkmaya geçmiyor.Az çamaşır varsa sıkmaya geçmiyor.Çözüm şu makineyi açın çamaşırı eşit dağıtın.Az çamaşırla çok çamaşırla çalıştırmayın

Çakal Bayi aslında insiyatifi olmasına rağmen iade almıyor.Servis fabrikaya rapor yazacakmış da öyle değerlendireceklermiş.Makine elimde patladı resmen.Şikayetvar a yazdım.

Oldu gülüm deseydin hocam o servise..  

Edevletten gir tüketici hakem heyetine de derdini anlat bence..

Şikayetvar'dan bir aksiyon almazlarsa o bayiyi(Ümraniye Karalar Ticaret) ve Beko'yu Tüketici Hakem Heyetine şikayet edeceğim.

15.000 TL için rezil olsunlar paragözler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 7 Mayıs 2024; 12:4:4 >

Bunlar böyle hocam simdi ararlar tırı vırı bilgi verirler sonra sikayetvar'a müsteri arandı bilgi verildi yazarlar..

Bendeki Vestel marka dolap nasıl bu kadar sağlam cıktı ben onu anlamıyorum 10 senedir tık demedi cayır cayır calısıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Mayıs 2024; 12:39:30 >

Eski ürünler sağlamdı hocam.Şimdi yok balans dengeleme yok eko tasarrruf falan makineler çöp oluyor hemen.

• Çağrı merkezi şimdi aradı üründe hata yok ise iade talebinizi kabul edemeyebiliriz dedi.Satan esnafta bekoya da lanet olsun.Annem üzüldü kadının tansiyonu fırladı bu yüzden.Üzülmesin diye makineyi spotçuya verip yeni makine alacağım bir çözüme ulaşmazsa..

Spotcuya vermenize daha cok üzülmez mi hocam? Maddi zarar görürsünüz.. Belki bir tane baska marka daha alıp öbürünü hakem heyetinden bunlara geri ittirmek eğer olmuyorsa spotcuya vermek daha iyi yaklasım olurdu..

Belki de ondandır hocam Vestel dolap bosch'dan uzun dayandı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.