Şimdi Ara

CakeDefi - 50$ yatır-çek, 35$ + 8 DFI=270 TL kazan! YENİ KAMPANYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÖNEMLİ NOT: REFERANS LİNKİNİ KULLANAN ARKADAŞLAR KYC GÖNDERİMİ, PARA YATIRMA SÜRECİNDE YAŞANACAK HER ŞEYİ KABUL ETMİŞ OLUR VE YAŞANACAK OLUMSUZLUKLARDAN TARAFIMI SORUMLU TUTAMAZ. HİÇBİR MESAJIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. AKLINIZI BAŞKASINA KİRAYA VERMEYİN. YATIRIM KARARLARINIZI KENDİNİZ ALIN. PARA SİZİN, KARAR SİZİN.


    Cake Defi, kısa bir süreliğine ödül miktarını yükseltti. Referans linkimi kullanarak siteye kayıt olan, KYC'si onaylanan ve 52-53 dolarlık yatır-çek yapan arkadaşlar, 35 dolar ödülün yanı sıra 8 DFI da ödül alacak. Yeni kampanya, 10 Şubat 23:59 UTC'de bitiyor. DFI güncel fiyat: https://coinmarketcap.com/currencies/defichain


    Yapılması gerekenler:


    1. Aşağıdaki link ile siteye kayıt olun, email doğrulayın ve kimlik doğrulama (KYC) işlemini tamamlayın. (Full tier yani kimlik ve adres doğrulaması yapılacak, adres doğrulaması için elektrik/su/gaz fatura veya banka dekont veya ekstresi kabul ediyorlar). Ben aynı gün e-devlet'ten ikametgah çıkarıp yolladım.


    Bonus kazanmak için referanslı linkten üye olmanız gerekmektedir. Referanssız linkten üye olursanız bonus kazanamazsınız.


    Ref link: https://cakedefi.com/?ref=655161


    Refsiz link: https://app.cakedefi.com



    2. Sitede Google2fa aktif hale getirin. Kimlik doğrulaması (KYC) tamamlanınca en az 53$ değerinde ve tek seferde istediğiniz kripto para gönderin. Komisyon oranı düşük kripto paraları tercih etmenizi öneririm.


    3. Depozit tamamlandığında anında ödül tanımlanacak. Ödül tanımlaması sonrası gönderdiğiniz miktarı hemen geri çekin.


    4. Bu ödül olarak verilen DFI coin otomatik olarak 6 ay zorunlu olarak dondurulacak. 6 ay sonrası hem sistemin verdiği ödülü, hem de 6 aylık stake ödülünü çekebileceksiniz.


    5. Cake Defi, coinbase tarzı 'öğren-kazan' etkinliği düzenlemeye başladı. Link: https://app.cakedefi.com/learn - Şimdilik üç quiz görünüyor ve iki quiz daha açılmadı, bir quiz açıldı. Diğer iki quiz açıldığında çözerek 10 dolar daha kazanabilirsiniz.


    DFI KOİNLER, KUCOIN BORSASINA ÇEKİLEBİLİYOR


    30 dolarlık ödül ile 8 DFI ödülü 6 ay, 5 dolarlık quiz ödül ise 1 ay sonra çekilebiliyor. DFI koinleri, KuCoin borsasına çekebilirsiniz. Birçok kez başarılı şekilde çekim gerçekleştirdim.


    KuCoin'e kayıt için link: https://www.kucoin.com/land/register/r/r3F65VB - https://www.kucoin.com




    CakeDefi - 50$ yatır-çek, 35$ + 8 DFI=270 TL kazan! YENİ KAMPANYA


    CakeDefi - 50$ yatır-çek, 35$ + 8 DFI=270 TL kazan! YENİ KAMPANYA


    OTOMATİK YENİLEMEYİ KAPATMA


    Cake defı, ödülleri 6 ay kilitliyor ve 6 ay sonra olacak şekilde kilit süresini otomatik yenileme kısmı açık halde. Arkadaşlar https://app.cakedefi.com/freezer sayfasında biraz aşağıya inince freezer kısmı var. Oradaki auto renew kısımlarını kapalı (off) yapın lütfen. Böylece 6 ay sonra otomatik olarak dondurma süresi uzatılmayacak.


    CakeDefi - 50$ yatır-çek, 35$ + 8 DFI=270 TL kazan! YENİ KAMPANYA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsivrikaya -- 28 Ocak 2022; 16:20:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.