Şimdi Ara

Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.517
Cevap
100
Favori
476.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emre ilhan'a yakın süre içinde ameliyat olanlarınız oldu mu ? bir arkadaş mesafeli ve çok sonraya gün veriliyor denmiş ..10 bin tl fiyat ortalamamidir ve süreye de 6-8 ay (randevü alma ameliyat başlangıcı ) arası diyebilir miyiz ?
  • Bende alçı ve dikisleri aldirmaya gidiyorum.hastaneye ama nefes alamiyorum tikali burnum tampon falanda yok ne zaman açılacak bu burun
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    10bin yüksek gibi hocam.Tabi burundan buruna değişir.Benim bildiğim 1500~5000 liraya gayet memnun olanlar var.Çok araştırmadım açıkçası ama 10bin fazla geldi bana.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: streamin

    emre ilhan'a yakın süre içinde ameliyat olanlarınız oldu mu ? bir arkadaş mesafeli ve çok sonraya gün veriliyor denmiş ..10 bin tl fiyat ortalamamidir ve süreye de 6-8 ay (randevü alma ameliyat başlangıcı ) arası diyebilir miyiz ?


    Türkiye'nin en iyi doktorlarından biri Ama fiyat baya fazla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutluk Şad

    Sabah burnumdaki tamponlar çıktı. Daha tam iyilesmemis olmasina ragmen eskisinden 10 kat daha iyi nefes aliyom. Nefes fazla geliyor sanki hic bitmicekmis gibi cekiyorsunuz. Eskiye alistiginiz icin su an oksijenden kafam güzel oldu başım donuyor.

    Burnuna hangi işlemleri yaptırdin?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zendo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kutluk Şad

    Sabah burnumdaki tamponlar çıktı. Daha tam iyilesmemis olmasina ragmen eskisinden 10 kat daha iyi nefes aliyom. Nefes fazla geliyor sanki hic bitmicekmis gibi cekiyorsunuz. Eskiye alistiginiz icin su an oksijenden kafam güzel oldu başım donuyor.

    Burnuna hangi işlemleri yaptırdin?

    İçeride Kemik ve et vardı. Septum deviasyonu ve rinoplasti.
  • acibadem ..vb hastanelerde ameliyat yapabilen ve özelde çalışıp bana 1500-5 bin tl arası ameliyat yapan tanınmış rek. rinoplasti cerrahi söleyebilir misiniz ? 10 bin çok dediniz , şık arıyorum sıkıntı yok ..her doktor onunla tanışıp ikna oluncaya kadar birbirinin aynıdır ! o açıdan tüm önerilere açığım.
  • Arkadaşlar benim de burnum 2 kez kırıldı 2. kırık bir kaç gün önce oldu nefes alamıyorken artık hiç alamıyorum. 97'liyim seneye olmamı söylediler ancak gerek görünüm gerek nefes sıkıntısı yüzünden çok zorlanıyorum burnumda ayriyetten et de vardı nerede ameliyat olabilirim hangi doktoru önerirsiniz bir de fiyatları ne kadar ?İZMİR'de yaşıyorum. Yardımcı olan herkse teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h3llbrowsing35 -- 4 Aralık 2014; 15:04:42 >
  • Bu konu çok yararlı bir konu olmuş. Artık bende ciddi ciddi düşünmeye başladım bu estetik operasyon olayını. Emin olun bu forumdaki ameliyat olanların burnu benimle yarışamaz aşırı derecede kemikli bir yapıya sahip. Dev gibi bir kemeri var. 7. sınıftan sonra falan iyice kemikleşmeye başladı burnum yani doğuştan gelen yada çarpma düşme gibi bir durum yok. Yani inanın insanın psikolojosini o kadar çok etkileyen bir durum ki bir ortama topluluğa girmekten çekinen bir insanım. Aşırı derecede özgüveni yerlerin altında olan bir insanım pek dışarıya yansıtmasam da. Üniversiteye gidiyorum Bakırköy devlet hastahanesini öneren var forumda randevu alıp bir görüşme yapmak istiyorum ilgili doktorlar ile ilgili. Birde anadolu yakasında önerebileceğiniz bir hastane varsa iyi olur arkadaşlar. Bir kaç adet hastane dolaşıp doktorların fikir ve görüşlerini almak istiyorum. Özel ve devlet hastanesinde yorumlara göre pek bir fark göremedim sadece maddi manada bir fark var gibi. Ama yine operasyonu yapacak doktora bağlı bir durum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Giovannii

    Bu konu çok yararlı bir konu olmuş. Artık bende ciddi ciddi düşünmeye başladım bu estetik operasyon olayını. Emin olun bu forumdaki ameliyat olanların burnu benimle yarışamaz aşırı derecede kemikli bir yapıya sahip. Dev gibi bir kemeri var. 7. sınıftan sonra falan iyice kemikleşmeye başladı burnum yani doğuştan gelen yada çarpma düşme gibi bir durum yok. Yani inanın insanın psikolojosini o kadar çok etkileyen bir durum ki bir ortama topluluğa girmekten çekinen bir insanım. Aşırı derecede özgüveni yerlerin altında olan bir insanım pek dışarıya yansıtmasam da. Üniversiteye gidiyorum Bakırköy devlet hastahanesini öneren var forumda randevu alıp bir görüşme yapmak istiyorum ilgili doktorlar ile ilgili. Birde anadolu yakasında önerebileceğiniz bir hastane varsa iyi olur arkadaşlar. Bir kaç adet hastane dolaşıp doktorların fikir ve görüşlerini almak istiyorum. Özel ve devlet hastanesinde yorumlara göre pek bir fark göremedim sadece maddi manada bir fark var gibi. Ama yine operasyonu yapacak doktora bağlı bir durum.

    Yukarı..
  • Giovannii kullanıcısına yanıt
    Aslında dertlerimiz aynı yani beni anlatmışsınız bu işte önemli olan doktordur ben yakup avşarı seçtim 15 bin falan 2 sene sonra olacağım ve şimdiden para birintiriyorum inşallah birikir özel devlet farkı olurmu bilemem ama doktoru seçin önce dakat iyi doktorlar ya kendi muayenehanesini açıyorlar yada özelde oluyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haldun kamburoğlu'na olan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 24 kasımda septoplasti konka ameliyatı oldum Beylikdüzü Medicana da verebileceğim bilgiler şu şekilde;

    Ameliyat 1saat 40dk sürmüş, burnumdan alınan kemik ve etler plastik kavanozda duruyor. :)

    Özel sağlık sigortası ile para vemeden ameliyat oldum ancak ameliyat onayım için iki ayrı hastaneden\doktordan ameliyat olmam gerektiğine dair olur aldım ve sigorta firması karar verdi, ameliyattan önce ve sonra fotoğraflarım çekildi estetik amaçlı müdahele yapılmadığının ispat edilmesi için.

    Yaklaşık 20senedir burnumda bir delikten nefes alıyordum şu anda yüzde yüz olmasada iki delikten nefes alabiliyorum. sabah akşam tonimer jel ve nasorinse kullanıyorum.Doktorum ameliyattan sonra en fazla iki ay içinde sorunsuz nefes alabileceğimi söylüyor,haftada bir kontrole gidiyorum.Dikişlerde kendiliğinden düşecek imiş.

    Ameliyattan sonra hastanede yatmadım,12de ameliyattan çıktım 17de taburcu oldum, burnuma slikon tampon konuldu sadece ilk gece sıkıntı yaşadım,internette tampon alınmayla ilgili yazılar gözümü çok korkutmuştu, tamponların alınırken can yanması filan olmuyor ya daben azından bende olmadı ve yürüyerek eve rahatça gittim.

    Spreyler harici ilaç olarak sadece ilk hafta antibiyotik kullandım.
  • Arkadaslar merhaba herkese,

    Öncelikle izmirde oturuyorum, forumlardan arastirdigim kadariyla Bora Karaali ve Can Kopal bu işte oldukca tavsiye ediliyor. Benim sorunum şu nefes alamiyorum bu aralar oldukca zorluyor. 2 gun once Bora bey den randevu aldim ve gorustum. Oldukca net birisi, herseyi tak tak tak siraliyor. Acikcasi boyle konusmasi da kendine guvenmesinden kaynakli banada bi kendisine guvenme hissi sagladi.

    Beni ufak bi muayene etti, onceden darbe alip almadigimi filan sordu. Bende basketbol oynadigim zamanda cok dirsek darbesi ve suratima top carpmasi olayini yasadim.

    Ufak bi makine ile burnuma bakti, ayni zamanda bana da gosteriyor sag ve sol tarafimda ki etler resmen solunum yolumu kapatmis. Buna ek olarak sag tarafim da bulunan kikirdak kirilmis ve iceri gocmus. Sag tarafimdan nefes alamamin en buyuk nedenlerinden biriside buymus.

    Daha sonra bu darbelerden kaynakli burnumda da kemer olusmustu. Estetik operasyon ile burnuna da sekil veririz gibisinden seyler konustuk. Zaten estetik olmak istiyordum burnum biraz buyuk. Sira geldi randevu almaya.

    Acikcasi ben Bora bey i begendim, ama tabi insanin icinde supheler oluyor. Daha once Bora bey ile ameliyat olan veya tanidigi operasyon geciren varsa, bana pm veya burdan konudan mesaj atarak ulasirsa cok sevinirim.



    Ek olarak bazi ozel sorularim var: Ben subat tatilinde olmayi dusunuyorum, ameliyat ile okul acilma suresi arasinda 21 gun gibi bir surec var. Bu 21 gunde sizce toplayabilir miyim ? Ayrica ameliyattan sonra ne derecede odem olusuyoe suratimizda ? Okula acikcasi agzi yuzu mosmor gitmek istemem.


    Tesekkurler simdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun arkadaşlar, bende yarın EGE ÜNİ KBB de ameliyat olacağım, fonsiyonel srp+revizyon+konka salbosa ameliyatımı doç dr raşit midilliye olacağım, dıştan bakıldığında eğrilik ve doğuştan gelen et şişmesi var daha önce bir kez daha ameliyat olmuştum ama çözüm olmadı, normalde ameliyat günü nisana vermişlerdi ama ben ücretli öğretim görevlilerine muayene oldum daha sonra Raşit hocada karar kıldım, gelişmelerden sizleri de haberdar ederim arkadaşlar sağlıcakla kalın.
  • Beyler ameliyattan ciktim yaklaşık 3 saat kadar sürdü burnumun şekli aya değişmiş sargilar olmasina rağmen belli oluyor. Bakalım sargılar cıksın haberdar edicem, bu arada ameliyata ücretli olduğum için 2 plastik cerrahi 1.doç kbb 3 tanede uzman kbb drgirdi ameliyattan önce resim bile çektirdik heep beraber :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 ocaga bende ameliyat günü aldım içte kemik egriliginden dolayı maltepe üniversitesi hastanesinde otrivine kullanıyordum bırak dedi doktor bugun 8 saat oldu kullanmayalı ölecem nefes alamıyom :D

    hafifte bir kemer var olmuşken onuda olsam mı kararsızım bilemiyorum kafam cok karısık istersen yaparız dedi doktor
  • Burnum kemerli düzeltmek istiyorum fakat anesteziden korkuyorum. Lokal ile olunuyormu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: w0nderkid

    Burnum kemerli düzeltmek istiyorum fakat anesteziden korkuyorum. Lokal ile olunuyormu?

    Zannetmem , lokalde insan o görüntüyü görünce bayılır .

    Burnuna keski ve çekiçle vuruluyor hocam , bunun ötesi ne olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutluk Şad

    quote:

    Orijinalden alıntı: w0nderkid

    Burnum kemerli düzeltmek istiyorum fakat anesteziden korkuyorum. Lokal ile olunuyormu?

    Zannetmem , lokalde insan o görüntüyü görünce bayılır .

    Burnuna keski ve çekiçle vuruluyor hocam , bunun ötesi ne olabilir

    Hadi ya bilmiyordum o kadarını bu bayılma anından korkuyorum sanki hiç uyunamayacakmis gibi hissediyorum nasıl yeneceğim bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.