Şimdi Ara

Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.517
Cevap
100
Favori
476.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sümmani.

    Daha 6.ay olmadığı için gitmedim hocam. Büyük ihtimal gitmeyeceğim, buna kanaat etmeyip, bu burundan da olma ihtimali var. Bundan korkuyorum :)

    benimde ameliyattan önce burun deliklerini ayıran ara kemik eğriydi ameliyata girmeden doktor onu düzelticez dedi. ameliyattan çıktım hala aynı. şu an 4 ay falan oldu. septum deviasyonu ameliyatı gerekiyor muhtemelen
    ama sanırım bende bu halime kanaat getiricem yeniden bıçak altına yatmak istemiyorum.
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Ben de pek gerek görmüyorum şuan hocam. Maksimum memnuniyet olması için en az 8 bin vermem gerekiyordu. Ben 2500 e çıkardım aradan ve şükür diyorum bu haline :)
  • Beyler yakup avşar iyi midir baya pahalı da ondan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramsey879567 R kullanıcısına yanıt
    Ben bu yaz yakup avsara ameliyat olmayı düşünüyorum bence iyi gibi ama son ana kadar kararım değişebilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teutonic_

    Uzun süredir siteye uğramayan birisiyim. biraz önce 2013 yılında yine bu konuya yazdığım mesajı gördüm doktor ücret gibi şeyler sormuşum.Milletin ameliyat anılarını okurken korktuğum, len acaba benim ki nasıl olur diye düşündüğüüm zamanlar gözümün önüne geldi .Eminim yüzlerce kişi aktarmıştır az çok nasıl olucağını ama zamanında burdaki yazıları okuyup endişelenen birisi olarak sizinle paylaşmak istiyorum.

    Yaklaşık 2 sene olmuştur ,burnumda ilk bakışta farkedilcek bir yamukluk vardı bu görüntü bi de kemerle birleşince ameliyatı ciddi ciddi düşünmeye karar verdim , yani bi doktor görünmeye.Doktorun ameliyat diyeceğine emindim çünkü yamukluk nefes almamı da etkiliyodu , ama 13-14 yaşımdan beri bu burunla nefes almaya alışık olduğum için asıl sıkıntı yaratan görünüşüydü .Olmuşken estetiklede kemeri aldırırm diye düşünüyodum.Nefes alamıyorum konu başlığı altında Artı kulak burun boğazdan randevu almaya ailemi ikna ettim. İzmir karşıyakada oturuyorum bu arada.Yamukluk nerdeyse burnumun sağ tarafından hava geçmesine izin vermiyormuş ,ayrıca yakılması gereken etlerde varmış .Dediğim gibi ameliyatlık bi durum olduğunu biliyodum ama doktorun ağzından duyunca nedense inanılmaz korktum o gün sadece muayene olup bilgi alıp ayrıldık. Sonrasında vaktimi uzun süre burdaki yazıları okuyup doktordur ücrettir öncesi sonrası tarzı şeyleri öğrenip, gerilmekle geçirdim 2 sene boyunca saçma sapan nedenlerle burun konusunu erteledim

    1 nisan günü cesaretimi nasıl topladıysam , konudaki arkadaşların tavsiyesi üzerine Ekol de çalışan doktor halis ünlü den randevu aldım. Kendisi baya bi soğuktu bu soğukluğundan olsa gerek çok konuşmadım , muayene edip estetik isteyip istemediğimi sordu , istediğimi söyleyip kemerden memnun olmadığımı aktardım. Farklı açılardan fotoğraf çekip az buçuk neye benziyeceğini bilgisayardan fotoşopla gösterdi.Burundaki yamukluğu düzeltip, kemeri yokedip estetik olduğu belli olmıcak doğal bi hale getirceğini söyledi.Galiba çoğu rinoplastiler açık teknikle oluyor, açık teknikle ve genel anesteziyle ameliyat yaptığını ve silikon tampon kullandığını söyledi sonrasında 5000 tl gibi bi fiyat çıkardı. 2500 tl lık estetik kısmını sigorta karşılamıyormuş ,neyse 2 hafta sonrasına gün belirleyip ayrıldık. Konuşma yaklaşık 10 dakika sürdü. Normalda alış veriş yaparken bile satıcıyla daha fazla konuşup ne istediğimi anlatmaya çalşırım , Biraz doktora güvendiğim için birazda en kötü halinin bile şuanki halinden iyi olcağını düşündüğüm için fazla dert etmedim

    Ameliyattan 1 hafta önce kan vermeye gidiyosunuz . Sigara kullanıyosanız ameliyattan önce 1 hafta sigara 2-3 gün öncede alko kullanmayın diyolar.Ameliyat saatini de ameliyat gününden bi gün önce arıyıp haber veriyolar ve ameliyattan 6 saat önce bişey yiyip içemiyosunuz.Ameliyat saatinden 1 saat öncede hastanede olun diyolar.

    Ameliyat günü dedikleri saatte hastanede oldum .Benden sonraki hastanın ameliyatı ertelendği için beni apar topar odaya aldılar.İşte ameliyat kıyafetidir terliktir derken iyice gerilmiş bi şekilde hemşirenin gelmesini bekliyorum yani bu anestezi olsun sedye olsun nasıl olucağı hakkında hiç bi fikrin yok . 5 dakika içinde güler yüzlü bi hemşire geldi,sağ elime damar yolu açıp artık sakinleştiri oluyo galiba ondan verip sedyeye uzanmamı söyledi . 1-2 dakika geçti geçmedi yalap şap diye tabir edebilceğimiz rahatlık seviyesine geçtim. Ameliyathaneye gidiş kısmını yarım yamalak hatırlıyorum . Sadece ameliyathane de sedyeden kalkıp ameliyat masasına kendimin geçip geçemiceğimi sorduklarını , başımla bana bırak ben hallederim tarzı bi hareket yapıp geçtiğimi hatırlıyorum.Tabi başkalarının yaşadıkları farklı olabilir ama inanın arkadaşlar gerçekten hiç bi muhabbeti yok. Ameliyatım 3 saat sürmüş.Kalkar kalkmaz su istedim, bi yarım saat içemiceğimi söylediler.Herhalde o gün yaşadığım en büyük zorluk yarım saat susuz kalmaktı.İlk gün hastanede kaldım ,gün boyunca saat başı hemşireler gelip burnumun ucundaki tamponu değiştirdiler ve buz takviyesi yaptılar
    Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi

    .Bu tampondan kastım burnunuzun ucuna merhemli bezler koyular ve 3 gün boyunca bunu kendınız evde yapıcagınız için nasıl ne kadar sürceğinizi falan gösteriyolar. En ufak ağrım olmadı sadece kanamam çok oldu ve gözüm sürekli yaşardı.Ertesi sabah taburcu olup eve gittim,ağrı kesici olarak minoset verdiler galiba tam hatırlamıyorum hiç ağrım olmadığı için kullanmadım.Şişlik çok olmadı ama morlukların olduğunu söyleyebilirim.Tek sıkıntınız burnunuzdaki kaşıntı, elinizden geldiğince hapşurmamaya çalışın yoksa burnunuz elinize gelir
    Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi(arkadaşım ameliyat sonrası abi ameliyat başarısız olmuş al diyip elime vermişti bunu )
    3. gün zaten tamponları alıyolar.Tamponla ilgili olarak yine burda okumuştum biri aynı kabuk soymak gibi demişti,aynen öyle anlık bi acı hissediyosunuz ah bile diyemeden geçiyo zaten.Ondan sonra gerçekten nefes almanın nasıl bişey olduğunu anlıyosunuz.Görüntünüze çok aldırış etmicekseniz kendinizi çok zorlamamak kaydıyla her işi yapabilirsiniz 3 . günün sonunda ama tavsiyem bi 10 gün dinlenin, zaten 7.gün dikişlerle birlikte burundaki butun alet edevatı alıyolar,burnunuz biraz parlıyo ve 2 gün çok yağlı duruyo ama olsun :) 1 ayın sonunda az bucuk burnunuzun sertliğini anlamak için ufak burnunuzu yokluyabiliyorsunuz. 3 ayın sonunda burnunuza darbe almamak koşuluyla her sporu yapabılırsınız. Ben 4. ayın başında rockoff a gidip 2 gün boyunca boynum tutuluncaya kadar headbang attım ama burnumda hic bi ağrı sızı şişlik kısacası hiç bi sorunla karşılaşmadım. Ama tabiki burnunuzun tam oturma süresi 1 yıl 1 yıl boyunca sert darbelerden kaçının.

    Bu arada estetik konusundada erkek için başarılı bi estetik güzel durmasından ziyade normal doğal durması demektir.İnternette bunun örneklerini görebilirsiniz isteyen olursa herşekilde yardımcı olabilirim fotograflarlada yardımcı olamaya çalışabilirim.Kısacası dostlar eğer maddi olarak imkanınız varsa ve sadece olup olmamak arasında gidip geliyosaniz hiç düşünmeyin olun çünkü düşünüp korktuğunuz kadar bişey değil. Benim gibi 2 sene önceki 'Hocam bende olmayı düşünüyorumda kararsızım ' mesajlarınızı görünce daha bi mutlu oluyosunuz ulen hala şuan o modda olablirdim diye .Birz gereksiz uzun oldu sanki kusura bakmayın


    Şu ilk resimde kendimi gördüm , fotoğraflar eski telefonumdaydı bulabilirsem atarım bu kadarmı benzerlik olur bir ara fotoğrafları çeken kuzenim mi attı bu resmi buraya diye düşündüm :D Saçlarım neredeyse aynıydı :D
  • Arkadaşlar sizlere tavsiyem olacak.

    Eğer burnunuzda septum deviasyonu varsa, ayrıca şekil olarak da burnunuzdan memnun değilseniz her iki ameliyatı aynı anda olun.

    Birisini önce olayım diğerini sonra olurum demeyin.
  • arkadaşlar bilindiği üzere, 2013 yılında, avcılar devlet hastanesinde cem inan bektaş denen şerefsize estetik ameliyat olmuştum.
    ameliyat başarısız geçmiş, burnumda çökme meydana gelmiş ve nefes alışım yine de iyi değildi.
    burnumun ucu sivri duruyor ve bu beni çok rahatsız ediyordu.
    geçen hafta bursa da alper bayraktar diyye bir doktor buldum, ve tüm problemlerini giderebileceğini belirtti, daha önce yaptığı ameliyatları resimleri gösterdi.
    haftaya ameliyatım var, bana şans dileyin...
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam bu doktorun çok iyi olduğuna dikkat edin çünkü revizyonlar daha zor olur doktorun gözünüzü boyamadığına emin olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 kere oldum septum deviasyonu ve konka ameliyatı.şu an koku alamıyorum ,ilgisi var mı ameliyatlarla onu da bilmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 aralik pazartesi hasan poyraza ameliyat olucam. Burnum egrik saga dogru nefes alamiyorum bana dedigi hem duzelticem hemde kemeri alicam etide alicam 5000 tl ye cikicaz işten. Sakallari kesmelimiyim ameliyattan once bana bu konuda bisey soylemedi ama epey uzun sakalim ve biyigim var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munzox -- 1 Aralık 2015; 11:19:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • munzox kullanıcısına yanıt
    Tabiki kesmelisin. Kirli sakal kıvamı iyidir, yani uzun olmasın sakın. Bir de tavsiyem ameliyat öncesi saçları da elden geçirt, çünkü belli bir süre saç traşıyla uğraşmaman senin için faydalı olur :)
  • Arkadaşlar merhaba,

    En son 2013'te memleketimde ameliyat olmuştum.Tekrar Kemik eğriliği ve varsa et için; ameliyat olacağım kısmetse.

    Şimdi İstanbul'da uygun ücretli doktor/hastahane arıyorum.

    Türkiye hastahanesi'ni aradım.
    90 tl muayene ücreti, "+1300 tl" veya üzeri ameliyat ücreti

    Çevre hastahanesi
    Dr: Esra Eryaman ' dediler.


    muayenehanesi olan bir doktor'a ameliyat nasıl olunuyor ? Önce doktora muayene oluyoruz.Sonra ameliyat nerede oluyor? Özel hastahanede olmaktan daha mı uygun olur?


    Muayenehane sahibi doktor:
    -http://www.dreminkaya.com/iletisim/

    ne yapmalıyım? nerde olmalıyım? sgk lıyım. Kemik eğriliği (septum deviasyonu) ve konka (et) içinTahmini toplam ne kadar ödeyeceğim?

    teşekkürler
  • 2.kere ameliyat oluyosun basarisiz operasyon gecirmissin anladigim kadariyla. Ilk ameliyatindan neden duzeltilmedi kemik egriligin ? 2.ameliyatlar daha zor oldugundan ucreti fazla olur genel olarak.Bence iyi bi doktor bul ve ona ol burun bu sakaya gelmez dostum @Muhammet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munzox -- 1 Aralık 2015; 14:19:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Benim de burnumda septum deviasyonu ve şekil bozukluğu vardı. Çok zor nefes alıyordum. İzmir'de devlette çalışan bir doktor araştırmıştım. Bir yakınımızın tavsiyesi ile izmir bozyaka eğitim araştırma hastanesinde kbb uzmanı Op.Dr. Onur Gündoğan'a muayene oldum. Tanıları o da doğruladı. Bana açık teknik septorinoplasti operasyonu önerdi.

    Ameliyatımı oldum. Kendisi ameliyatta normal tampon kullanmıyor. Silikon tampon kullanıyor
    Silikon tamponlar çıkarken hiç acımadı. Ameliyat sonrası biraz şişlik ve ödem olsa bile 15 günde toparlayıp okula geri döndüm. Şu an hem nefes almam çok iyi hem de şeklinden çok memnunum. Doktorumu ameliyat olmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

    Kendisi devlette çalışıyor. Özel muayenehanesi yok. Muayene olursanız çok yardımcı oluyor. İzmirde hem estetik hem de nefes almada zorluk çekenlere doktorum Onur Gündoğan'ı tavsiye ederim. Ben ameliyat oldum memnunum. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhammet

    Arkadaşlar merhaba,

    En son 2013'te memleketimde ameliyat olmuştum.Tekrar Kemik eğriliği ve varsa et için; ameliyat olacağım kısmetse.

    Şimdi İstanbul'da uygun ücretli doktor/hastahane arıyorum.

    Türkiye hastahanesi'ni aradım.
    90 tl muayene ücreti, "+1300 tl" veya üzeri ameliyat ücreti

    Çevre hastahanesi
    Dr: Esra Eryaman ' dediler.


    muayenehanesi olan bir doktor'a ameliyat nasıl olunuyor ? Önce doktora muayene oluyoruz.Sonra ameliyat nerede oluyor? Özel hastahanede olmaktan daha mı uygun olur?


    Muayenehane sahibi doktor:
    -http://www.dreminkaya.com/iletisim/

    ne yapmalıyım? nerde olmalıyım? sgk lıyım. Kemik eğriliği (septum deviasyonu) ve konka (et) içinTahmini toplam ne kadar ödeyeceğim?

    teşekkürler

    Onlarda anlaşmalı oldukları özel hastanelerde yapıyorlar ameliyatları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun bende burun kemiği eğriliği var. 2 devlet hastanesinde farklı doktorlara göründüm ikiside genel aneztezi ve kemik eğrili var dedi ve ameliyat tarihi verdi, ben zaman bulamadığım için ve iyi bir doktorda olmak istediğim için erteledim. korku veya heyecan yok sadece işinde iyi bir doktor arıyorum. devlet veya özel farketmez, yalnız özellerdeki fiyatları pek bilmiyorum konuya gelen mesajlarda genelde estetik fiyatlarından bahsedilmiş. estetik olmayı düşünmüyorum sadece burun kemiği eğriliği ameliyatı olmayı planlıyorum.
    kafamdaki sorular şu şekilde; forumda en çok tamer köse tavsiye edilmiş sadece burun kemiği ameliyatını ne kadara yapıyor bilgisi olan var mı? istanbulda herhangi bi devlet hastanesinde işini iyi yapan bir doktor önerebilir misiniz? burnumda aşırı bi yamukluk söz konusu değil ameliyattan sonra yamuklukta düzelme söz konusu olur mu? ameliyat sonrası burnun tekrardan tıkanma gibi ihtimali var mı? bide bıyıklı ameliyata gireniniz oldu mu? badem gibi bıyıkları heba etmek istemiyorum
  • Arkadaşlar Bursa da Alper bayraktar isimli plastik cerrah doktora burun ameliyatı olacaktım haftaya, fakat para da anlaşamadık.
    Bende artık ameliyat işini rafa kaldırdım.
    Doktor sadece ameliyat için 8000 TL istedi, hastahane de 1500 tl dedi Ettimi sana 9500 tl.
    Bende ohaa dedim iptal ettim.
    Artık devlet hastahanesinde olacağım ameliyatı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: john mclane

    Arkadaşlar Bursa da Alper bayraktar isimli plastik cerrah doktora burun ameliyatı olacaktım haftaya, fakat para da anlaşamadık.
    Bende artık ameliyat işini rafa kaldırdım.
    Doktor sadece ameliyat için 8000 TL istedi, hastahane de 1500 tl dedi Ettimi sana 9500 tl.
    Bende ohaa dedim iptal ettim.
    Artık devlet hastahanesinde olacağım ameliyatı

    Neden bu kadar para istiyor? Adını ilk defa duydum bende çok doktor araştırdım ama adı hiç gözüme çarpmadı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11Omeer kullanıcısına yanıt
    ücret aralığı budur malesef :( ( iyi doktorlar icin 8-15 bin tl arası)
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Ben yakup avsara olacağım 20 bin lira fiyat bekliyorum çok doktor araştırdımda bu doktoru hiç hatırlamıyorum neredeuse türkiyedeki çoğu doktoru araştırdım hiç görmedim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.