Şimdi Ara

Bursa Psikolog Hannan Duzen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hannan Düzen, 1989 yılında ODTÜ Psikoloji bölümünden şeref öğrencisi olarak mezun olmuştur.

    1991 - 1992 yıllarında Institute of Family Therapy - London'da ‘Family and Couple Therapy’ (Aile ve Çift Terapisi) eğitimi almıştır.

    2000 - 2001 yıllarında ‘London Marriage Guidance Council’ kurumunda ‘Marriage and Couple Counselling’ (Evlilik ve Çift Psikolojik Danışmanlığı) eğitimi almıştır.

    2005 - 2008 yılları arasında BACP (British Association for Counselling and Psychotherapy - İngiliz Psikolojik Danışmanlar ve Psikoterapistler Kurumu) onaylı eğitim kurumu olan MHCPC’de (Manor House Centre for Psychotherapy and Counselling) ‘Psychodynamic Psychotherapy’ eğitimini başarıyla tamamlayarak ve programın tüm şartlarını yerine getirerek Psikodinamik Psikoterapist diploması almaya ve mesleğini icra etmeye hak kazanmıştır. Diploma eğitiminin şartlarından biri olarak kendisi 3 ½ yıl süresince bireysel psikoanalitik psikoterapiden geçmiştir.

    2009 yılında MHCPC’den ‘Time-limited Psychodynamic Counselling’ (zaman sınırlı Psikodinamik Danışmanlık) eğitimi almıştır.

    2012 yılında BPS (British Psychological Society - İngiliz Psikoloji Kurumu) onaylı CBT (Bilişsel Davranış Terapisi) sertifikası almıştır.

    Hannan Düzen, Londra’da; ‘Enfield Counselling Service’, ‘Mapesbury Clinic’, ‘London Probation Service’ (Londra Denetimli Serbestlik Kurumu, Aile İçi Şiddet Birimi), ‘North East London Mental Health Service’ ve ‘Solutions’ gibi özel ve kamu sağlık kuruluşlarında psikodinamik psikoterapist olarak çalışmıştır.

    2012 yılında, 450 saat süpervizyonlu stajyerlik sürecini tamamlamış ve BACP (İngiltere Psikolojik Danışmanlar ve Psikoterapistler Kurumu)na 595447 sicil numarası ile akrediteli üyeliğe kabul edilmiştir. BACP, İngiltere’nin Psikolojik Danışmanlar ve Psikoterapistler için en geniş profesyonel kurumudur.

    Kasım 2012’de Bursa’ya yerleşen Hannan Düzen halen BACP (İngiliz Psikolojik Danışmanlar ve Psikoterapistler Kurumu) onaylı ve akrediteli üyesi ve Türk Psikologlar Derneği Bursa şubesi yedek Yönetim Kurulu üyesi olarak, 2014 yılından itibaren Bursa ‘Dört Mevsim Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde 18 yaş üstü yetişkinlere ve çiftlere Türkçe ve İngilizce dillerinde Psikodinamik Psikoterapi hizmeti vermektedir.

    2014 Ağustos ayında ODTÜ - SEM ‘Aile ve Evlilik Terapisi’ 1. seviyesini tamamlamıştır.

    Hannan Düzen, BACP ve Türk Psikologlar Derneği’nin etik kurallarına bağlı olarak çalışır ve BACP akreditasyonlu üyeliğinin değiştirilemez şartı olarak, her yıl en az 30 saatini profesyonel gelişime ayırmakta ve gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki seminer ve eğitimlere katılmaktadır.

    Website:http://www.bursapsikologpsikoterapist.com
    Bursa Psikolog
    Bursa Psikiyatrist
    Psikolog
    Psiko Terapist
    Bursa Psikiyatri
     Bursa Psikolog Hannan Duzen







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.