Şimdi Ara

Bu dosya hangi bilgisayarda oluşturulmuştur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çalıştığım şirkette 4 tane bilgisayar var bir tane ortak klasör oluşturduk bütün bilgisayarlardan çıkan dosyaları içine atıp görebiliyoruz her hangi bi bilgisayarda fakat bi dosya var ne zaman oluşturulduğunu görüyorum ama hangi pc'den çıktığını görmüyorum bunu görmenin bi yolu var mı ?



  • Silindiğini mi ? Göremiyorsun
  • Aklıma gelen basit bişey var ama işinize yarar mı bilemem. Merak ettiğiniz dosyaya sağ tık yapıp paylaşım ayarlarına bakın. Ayrı şekilde paylaşım verilmişse ( bilerek ya da bilmeyerek, yok diğer dosyalar ile verilmişse paylaşım, anlattığım işlemi tüm dosyalara uygulayıp, alt klasör olduğu için yine aynı sonuca çıkarsınız ) ordan paylaşımı kapatın. Doğal olarak paylaşımı ortak olan bilgisayarlarda görülmez. Hangisinde dosya duruyorsa paylaşım ordan verilmiştir.

    Yapmış olduğunuzu düşündüğüm için ilk onu eklemedim. Yine buraya yazayım dosyaya sağ tık yapıp paylaşım sekmesinden ve güvenlik sekmesinden ( diğer başlıklarada göz atın ) kontrol edin. Orda da yazabilir. Sorunu çözemezseniz iş yerine geçtiğim zaman (internet cafe) bizim paylaşılan dosyaları kontrol ederim. Ordan bişey çıkarsa tekrardan konu içinden yardımcı olmaya çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 7 Ekim 2017; 5:46:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.