Şimdi Ara

Bu bilgilere göre en fazla ne kadar hız alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ttnet 24 aylık kotam bitiyor, son 27 gün. Bu süre boyunca hızım 8Mbps yi hiç geçmedi diye hatırlıyorum. Modem ile sorgulama yapınca aşağıdaki gibi bilgiler geldi.

    Benim ttnet paketim 16Mbps ye kadar diye geçiyordu, eğer bu rakamlar ile hiç 16Mbps alamayacaksam 8Mbps lik bir paket alacağım. Ne tavsiye edersiniz.

     Bu bilgilere göre en fazla ne kadar hız alabilirim







  • hattın şuan 8mbpsde bundan fazlasını desteklemez snrmargin değeri çok düşük hatta her an internetin kopa bilir paket olarak yine 16mbpslik paket al çünkü akn geçince 16mbpslik pakette 5mbps oluyor 8mbpslik pakette akn3mbps oluyor o nedenle hattın 16mbps desteklemese bile sen 16mbps paket al hattını 8mbps düşürür ttnet çünkü ttnet en iyi yaptığı iş arıza kayıtlarında hızı düşürmek oluyor
  • 8 Mb'da bile problem yaşıyorsun snr değeri baya düşüktür.

    16 Mb alamadığınız hakkında arıza kaydı açın baksınlar eğer 16 mb veremiyorlar iptal talebi oluşturabilirsiniz.

    Bu hat zar zor 8 mb bile alamayabilir.
  • Yalınmı ve ne kadar fatura ödüyorsunuz.
  • Geçen sene bir işlemde yaklaşık 12GB veri indirmem gerekiyordu, sürekli 8Mbps de takılmadan indirdi, ama sonra böyle büyük bir denemem olmadı.

    @inceoktay

    mantıklı tavsiye, ama iki paket arasında 6 TL oynuyor, 24 aydan yaklaşık 150 TL parayı sadece AKK yü geçince alacağım ekstra 2Mbps için vermeye değecek mi değerlendirmem lazım.


    @NitroNos

    Hem internetten hem Telekom müdürlüğüne giderek durumu paylaştım, internetten gelen cevap "ancak o kadar oluyor" şeklinde, Müdürlüğe gittiğimde hattımın bir ayağında sorun olduğu ama düzeltilip düzeltilemeyeceğine bakılacağı söylendi, dün yada bugün bakım döneceklerdi, bekliyorum artık


    @muratoto

    ev telefonum var, taşınma esnasında bir sıkıntıdan(*) dolayı bana özel bir indirim uygulandı ve 39TL ödüyordum,



    Bugün internet hızı ile ilgili cevap alabilirsem ona göre hareket edeceğim. Şu an düşük hız almayı düşünüyorum, nasıl olsa daha hızlı pakete geçme durumunda taahhütname bozulmuyor.

    Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar


    (*) eski evimde hiper vardı, yeni evimde hiper falan yok. Taşınma esnasında aynı fiyatı ödeyeyim devam edeyim dedim ama Tablet kampanyam olduğu için hiper den adsl ye de düşüremediler. Aynı fiyata daha düşük hizmet verecekler onu yapamadılar, İlgili Müdürlükteki arkadaşlar çok uğraştı ama sistem izin vermiyor ve sorunu çözecek olan Başkanlık/Genel Müdürlükleri doğru düzgün ilgilenmediler. Neyseki Müdürlükteki arkadaşlar çok ilgili idi ve sorun tam olarak çözülmese de yardımcı oldular.




  • benim değerlerim nasıl arkadaşlar

    relative capacity occupation: 100%
    noise margin upstream: 14.5 db
    output power downstream: 18.5 dbm
    attenuation upstream: 16.0 db

    noise margin downstream: 7.7 db
    output power upstream: 11.3 dbm
    attenuation downstream: 27.2 db
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.