Şimdi Ara

BU ASUS HAKKINDA FİKİR, GÖRÜŞ, İNCELEME LÜTFEN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazan1adam -- 3 Aralık 2010; 2:37:51 >



  • up..
  • İlk önce hayırlı olsun diyerek başlayım güzel bir ürün iyi bir fiyata almışsın ısınma sorunu yok kasa kaliteside genel olarak güzel, ekran parlaklıgı çok güzel tek kötü yanı çip setinin sis olması benzerini bende kullanıyorum imzamdan bakabilirsiniz.
  • teşekkür ederim dostum.. dogrudur isinma problemi yok gercekten, ekrani da iyi, hoparlorler kamera hepsi gayet iyi, ben bir tek touchpadini sevemedim, baska türlere mi alistigimdan nedir, cok sert geliyor, ozellikle suruklerken kopma oluyor? bir de tuslar da cok yumusak ama aliskanlik diyelim..

    crysis 2 sinden fifa 2011ine piyasadaki bir cok yeni oyunu rahat kaldirir mi dostum, yoksa gecen seneye kadar cikan oyunlari mi sadece.. tecrübene dayanarak sorayim.. ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webdogu

    teşekkür ederim dostum.. dogrudur isinma problemi yok gercekten, ekrani da iyi, hoparlorler kamera hepsi gayet iyi, ben bir tek touchpadini sevemedim, baska türlere mi alistigimdan nedir, cok sert geliyor, ozellikle suruklerken kopma oluyor? bir de tuslar da cok yumusak ama aliskanlik diyelim..

    crysis 2 sinden fifa 2011ine piyasadaki bir cok yeni oyunu rahat kaldirir mi dostum, yoksa gecen seneye kadar cikan oyunlari mi sadece.. tecrübene dayanarak sorayim.. ?

    Benim yüksek sistem istiyor denipte oynamadıgım oyun kalmadı sanırım tabi crysiste mesela herşey fulde oynadım ama aa kapalydı. GTA IV dede bir sorun yaşamadım son pack de yüksek ayarlara yakın ayarlarda oyunu bitirdim. Fıfa 2011 i hiç denemedim. Call of duty modern warfare 2 yi en yüksek ayarlarda rahatca oynadım. Battlefield Bad Company 2' yi oynadım ama tam hangi ayarlarda oynadıgımı bilmiyorum belki aa kapalıdır ama onun haricinde yüksek ayar diye hatırlıyorum.Metro 2033 de yüksek ayarlara yakındı sanırım bunlar haricinde daha birçok oyun oynadım ismini hatırlamadıgım hepsinide sorunsuz çalıştırdı.




  • anladim dostum cok saol, daha ne olsun yardırmış ne varsa.. yeterlidir diye düşünüyorum artik..

    dün aksam bi assassins creed o da 1, indirdim oynayayim dedim zaten hayli hayli iyi de digerlerini deneme firsatim olmadi..

    fifa 2011i de şimdi indiriyorum, yükleyince bi test ediyim, ben de onu yazarim..
  • fifa 2011 full detail hiç kasmadan gayet iyi oynatiyor.. daha ne olsun..

    fifa 2011 fena olmamış bu arada, tavsiye ederm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.