Şimdi Ara

BRC merkez servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BRC merkez servis tüm dünyada tanınmış ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmış bir İtalyan markasıdır. Westport Fuel Systems bünyesindeki firma tüm otogaz sistemleri ekipmanlarını kendi bünyesinde üretir.

    • BRC Türkiye’nin tek yetkili distribütörü olarak 24 yıldır otogaz sektöründe 250’yi aşkın bayimizle tüm Türkiye’de hizmet vermekteyiz. Ülke geneline yayılmış bir servis ağına sahibiz.

    • 2A Mühendislik, “Kaliteyi zaman belirler” sloganıyla yola çıkarak müşteri nezdinde kendini kanıtlamış, yaygın bir müşteri memnuniyeti sağlayarak BRC’yi Türkiye pazarında ilk tercih haline getirmiştir.

    • Tüm ürünlerimiz Avrupa Birliği ECE R 67-01 normlarına göre yangın dahil tüm güvenlik testlerinden geçmiş olup, Avrupa’da yeni uygulamaya giren ECE R 115 regülasyonuna da uygundur. Tüm dönüşüm kitlerimizde BRC markalı orijinal ürünler kullanılır. Aracınıza farklı markalardan oluşan melez kit montajı yapılmaz.

    • Montaj sırasında aracınızın elektrik sistemine herhangi bir zarar verillmez ve orijinal kabloları kesilmez.

    • Ürünlerimizin tamamı otomotiv teknolojisi ve Avrupa Birliği normları gereği motor bölümündeki tüm bağlantılarda hem EMC (Elektro Manyetik Uyumluluk) testinden geçmiş hem de IP-54 sınıfı sızdırmazlığa sahip özel konektörlerle bağlanmıştır.

    • Patenti BRC’ye ait gaz enjektörleri benzin enjektörleriyle aynı prensipte çalışır ve son derece hızlı tepki süreleriyle E4 sınıfı araçların, hatta direkt enjeksiyonlu araçların LPG dönüşümünü mümkün kılar.

    • Günümüzde Lpg dönüşüm fiyatları her geçen gün değişmektedir ve otomotiv sektörü zamana ayak uydurup hızla değişmektedir. LPG Montaj Fiyatları buna bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

    • Uygulamalarımızı farklı kılan diğer bir özelliğimiz, gaz girişlerinde emme manifoldunun delinmemesidir. Diğer sıralı sistem montajlarında gaz girişleri için emme manifoldu delinmekte, bu işlem silindirlere çapak kaçması gibi bir takım riskleri de beraberinde getirmektedir. Manifold ve Benzin Enjektörü yapısı uygun araçlarda Patenti firmamıza ait “Gaz Piposu” uygulamasıyla silindirlere çapak gitme riski ortadan kalkmakta, montaj süresi kısalmakta, gaz benzinle aynı noktadan püskürtüldüğünden hissedilir bir ekstra konfor sağlanmaktadır.

    • Sıralı Sistem LPG Fiyatları kullanılan ekipmana göre değişiklik göstermektedir.

    • Kullandığımız “PLUG&DRIVE”-“TAK ve SÜR” ve BRC Calibration Tool LPG programı insan faktörünü ortadan kaldıran, aracın benzin ECU’su ile teknolojik olarak uyumlu en gelişmiş kalibrasyon programıdır. Üstün teknolojiye sahip ürünler ve gelişmiş kalibrasyon programı sayesinde BRC kullanıcıları benzinle aynı sürüş konforu yaşar, zamanla bozulmayan kalibrasyon ayarları ve istikrarlı yakıt tasarrufu ile ekonomik yakıt kullanmanın keyfini sürer.

    • Montaj sonrasında GARANTİ BELGELERİ web sitemiz üzerinden elektronik ortamda düzenlenir ve bir çıktısı bayimiz tarafından imzalanarak müşterilere verilir. Garanti belgesinde araç ve müşteriyle ilgili tüm bilgiler ve takılan ürünlerin seri numaraları da yer almaktadır. Böylece ürünlerimiz sağlıklı bir şekilde araç bazında izlenebilmekte, garanti ve periyodik bakımlar titiz bir şekilde kontrol edilmektedir. Yetkili bayilerimizde montajını yaptırmış bir kullanıcı herhangi bir 2A yetkili servisine gittiğinde veri bankamızdan araçla ilgili tüm detaylara ulaşılabilmekte, hangi tarihte montaj veya bakım yapılmış, hangi seri numaralı ürün takılmış görüntülenmektedir.

    Yukarıda belirtilen nedenlerden ötürü, Avrupa genelinde olduğu gibi ülkemizde de otomobil firmalarının BRC’yi seçmeleri bir tesadüf değildir.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.