Şimdi Ara

Böyle Galatasaray'lılar istemiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar başlık açık ve net . Benim için her puan kaybından sonra "Fatih Hoca istifa etsin" "Burak topçu değil" "Engin kazma" vs. vs. diyenler ile , bu kafa aynı kafadır . Serhat Ulueren gibi pusuda beklemektedir en ufak bir sarsıntıda GALATASARAY'da kriz var demek için . Omurgasızdır , haysiyetsizdir . 60.dakikada stadı terkedenlerde aynıdır .

     Böyle Galatasaray'lılar istemiyoruz


    İşte bu adamlar cidden tutmasınlar Galatasaray'ı . Yediremiyorum abi bu adamın benimle aynı takımı tuttuğunu idda etmesini . Ha diyeceksiniz Galatasaray senin babanın malımı kardeşim isteyen istediği takımı tutar diye sizde haklısınız . Ama bir Galatasaray'lı olarak Galatasaray düşmanlarına bu klübü , bu takımı yedirmemek bizim görevimiz .

    Takımada tek eleştirim var onuda Bülent Kaptan dile getirmişti zaten zamanıında








  • Aynen kardeşim ya bende bıktım bunların alayı üzüşmeye dayanamayanlar bizler gerçek taraftarız.
    "Fatih Terim istifa etsin"
    "O kazma niye oynuyo"
    "O Burak'a ödenen paralar haram olsun"
  • Tamam oyunculara kızarsın tepkini gösterirsinde takımı bırakmak ne yahu hoş bıraksın bizim için daha iyi öyle Galatasaraylı taraftar olcağına hiç olmasın daha iyi!
  • Ben futbolcuyu elestirmiyorum reala karsi 1 puan almak iyi bir sonuçken kendini dev aynasinda goren fatih terimin çift forvetle maça çikmasina kiziyorum budami yasak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Star arkadaşım aynen öyle . Dün maçı izlediğim yerde böyle biriyle tartıştım zaten . Boş adamlar bunlar . Burak'ı bende çok eleştirirm ama "topçu değil" dediği adam , son 2 senenin gol kralı , geçen sene Dortmund veya Münih'te oynasa ŞL Gol kralı olacak adamdı .

    Yaş İftira şimdi her zamankinden daha çok birlik olma zamanı . Yiğit Ağbaba abimizin (bilmiyorum tanıyormusun kendisini transfer dönemlerinde twitterın sağlam totemcilerindendir) bugün çok güzel bir twiti vardı "Galatasaray ondan umudu kesmeyenleri her zaman ödüllendirmiştir. Bkz. 4-0lık Kadıköy mağlubiyeti arkası BJK ve Sami Yen'deki Kayseri maçları"
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Beni yalnış anlamışsın sanırım . Eleştirmeyelim demiyorumda "Fatih Terim hoca değil" , "Burak topçu değil" cilere sinirlendim ben . Fatih Terim Türkiye Ligi'nde şampiyon olamayınca o sezonun belgeselini çekiyorlar , Burak'ın yaptıkları zaten üstteki mesajımda var .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MahirCanDinceli

    Star arkadaşım aynen öyle . Dün maçı izlediğim yerde böyle biriyle tartıştım zaten . Boş adamlar bunlar . Burak'ı bende çok eleştirirm ama "topçu değil" dediği adam , son 2 senenin gol kralı , geçen sene Dortmund veya Münih'te oynasa ŞL Gol kralı olacak adamdı .

    Yaş İftira şimdi her zamankinden daha çok birlik olma zamanı . Yiğit Ağbaba abimizin (bilmiyorum tanıyormusun kendisini transfer dönemlerinde twitterın sağlam totemcilerindendir) bugün çok güzel bir twiti vardı "Galatasaray ondan umudu kesmeyenleri her zaman ödüllendirmiştir. Bkz. 4-0lık Kadıköy mağlubiyeti arkası BJK ve Sami Yen'deki Kayseri maçları"

    Sonuçta Galatasaraylı doğmuşuz çoğumuzun babasından kalan mirası bu yenilsekde yensekde tutcaz başka çaresi yok bunun dün üzülmedim mi fazlasıyla üzüldüm ilk yarı güzel oynadık taa ki o ilk golü yiyene kadar takımda ruh gitti her şey bir anda değişti üzülmemek elde değil tabii ama ne yapalım fark yediğimizde takımı bırakmayı düşünenler yendiğimiz zamanda sevinmesinler ne kötü günler atlattı bu takım bunlarında üstesinden gelceğimize inanıyorum




  • Mağlum takımdan fark yediğimiz mağlum maçtan 10 gün sonra TS maçı vardı . Anneannem ölüm döşeğindeydi , onu görmeye gitmedim maça gittim 17 kasım günü vefat etti rahmetli . Biz böyle seviyoruz . Bu günlerde gerçekten Ünal başkanımızın bugün açıklaması gibi davranmaya ihtiyacımız var .
  • ayrıca olay üzülmekse ben dün gece uyuyamadım . 2 saatlik uykuyla hala ayaktayım . iştahım yok bir sandviç yedim onla duruyorum . ama aklımdan bir an bile Galatasaray'ı bırakmak geçmedi . bu adama sorarım dün maçtan beri ne yaptın diye .
  • abartanları geçiyorum ama eleştirilmesi gereken eleştirilmeli. her eleştiride "sen skor taraftarısın" vesaire saldıran taraftarda istemiyorum ben.
  • ne oluyor size arkadaşlar? kendinize gelir misiniz, yer yüzünden bana +7 skorla yenilmeyen bir tane takım söyler misiniz? bu kadar canınızı sıkmamalı böyle şeyler tekrar ayağa kalkacağız tabiiki dibi görmedik ya. daha iki sezon içinde united, 6-1 yenilmedi mi old trafforda citye?
  • herkes kendisine baksın.
    kimsenin başkasına taraftarlık öğretecek pozisyonu yoktur. hele tanımadığı kişilere hiç kimse taraftarlık konusunda ahkam kesemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

    abartanları geçiyorum ama eleştirilmesi gereken eleştirilmeli. her eleştiride "sen skor taraftarısın" vesaire saldıran taraftarda istemiyorum ben.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Scaletta

    ne oluyor size arkadaşlar? kendinize gelir misiniz, yer yüzünden bana +7 skorla yenilmeyen bir tane takım söyler misiniz? bu kadar canınızı sıkmamalı böyle şeyler tekrar ayağa kalkacağız tabiiki dibi görmedik ya. daha iki sezon içinde united, 6-1 yenilmedi mi old trafforda citye?

    Makaveli NRFP sonuna kadar haklısın yapıcı eleştiriye her zaman varım ama Telegol-Beyaz futbol ağzıyla yapılan eleştrilerde skor taraftartlığından başka bişey değildir .

    Mr. Scaletta skor gram önemli değil biz 14 sene şampiyonluk görememiş takımın taraftarıyız .




  • Eskişehir'le berabere kaldık,berbat bi top oynadık "E abi zor deplasman",Bursa ile berabere kaldık "E abi zor deplasman",Antalya ile berabere kaldık "E abi atamadık.",top oynamayan Madrid'den 6 yedik "E abi Madrid."

    Demek ki bir şeyler var dimi?Biz Galatasaray'ı keyfimizden mi eleştiriyoruz?Takımın daha iyi olmasını istediğimiz için eleştiriyoruz.Takımda kötü giden bir şeyler olduğu için söylüyoruz.

    Fatih Terim'in kendisi demedi mi "Aslolan Galatasaray'dır." diye.
    Aynen öyle işte,eğer Galatasaray'ın iyiliğine olacaksa Fatih Terim'de gidecek Burak Yılmaz'da.Fatih Terim'de eleştirilecek Burak Yılmaz'da.
  • Hep söyledim yine söylüyorum LAFIM ELEŞTİRENLERE DEĞİL ! Bu takımdan bi yol olmaz diyenlere . Ayrıca Eskişehir'de Bursa'da zor deplasman filan değil benim gözümde . Sen Galatasaray'san fenerin beşiktaşın 3-4 attığı deplasmanlarda puan bırakamazsın . Ama sorarım Fatih Terim'den sonra kim gelecek ? Var mı başarı garantisi ? Burak'ın yerine yerli santrfor var mı ? Eleştireceğiz tabiki eleştirmeden başarı gelmez . Ama bu takım değilmiydi 2 senedir ligi kasıp kavuran ? Noldu 3-5 maç puan kaybettik diye mahalle takımımı oldu . Eleştriyi yapmadan başarı gelmez ama ahkam kesecek mercii biz değiliz . Fatih Terim'e adam değil diyen adamların kaçının TD diploması var ? Burak'a adam değil diyenler herhangi bir branşta milli sporculuk yapmış mı ? Briç müsabakası dahil bir uluslararası organizasyona katılmışlığı var mı ? Bu eleştriler takıma zarar veriyor . Adam gibi eleştireceksek her zaman varım ama GALATASARAY beyler bu takım . Dikbıyık Belediyespo değil .




  • Eleştiri de ilerlyeceğinize desteğinizi artırın, daha iyisini biliyorsanız çalışın çabalayın oraya gelin. Her gün o istifa etsin, bu oynamasın, bu hantal, öbürü at..
    Sizin yaptığınız sanat..

    HEP DESTEK TAM DESTEK!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrAdkA10

    Eleştiri de ilerlyeceğinize desteğinizi artırın, daha iyisini biliyorsanız çalışın çabalayın oraya gelin.

    ağzına sağlık :)
  • yıllardır televizyon izlemiyorum e haliyle saçma sapan spor programlarında ki asalak insanlarıda izlemiyorum. o programları izleyipte gaza gelenleri hiç anlamıyorum zaten. ben bir maçı canlı izlediysem ve o maçta maçın skoru ne olursa olsun bir hata gördüysem eleştiririm. ben futbolu seviyorum ve futbolu sevdiğim takımda izlemeyi daha çok seviyorum, skor ne olursa olsun başarısızda olsa futbol izlemek istiyorum. futbolu futbol oynamak isteyen futbolculardan izlemek istiyorum. futbola doymuş, burnu havada futbolcularla izlemek istemiyorum. ego tatmin etmek isteyenlerin olduğu yerde futbol izleyemezsin.
    futbol izlememi engelleyen her kişiyi eleştiririm. aslolan Galatasaray ise yeri geldiğinde Drogba'yı da eleştiririm yeri geldiğinde Sabri'yi de alkışlarım. bana futbol izletebiliyorsa, takımıma yakışır hareket ediyorsa tam destek ha bunları yapmıyorsa 1 olur 2 olur 3. de desteğimi o futbolcudan çekerim.

    5 maç oynadık ve tek galibiyetimiz var, olsun hala futbolcuların bende kredisi var. 2 yıl ligi çok iyi götürdüler şimdi 5-10 maç ya da 1 sezon kötü gitti diye yerden yere vuracak değilim bu ne bana yakışır ne de asıl Galatasaray taraftarına yakışır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muskeder

    yıllardır televizyon izlemiyorum e haliyle saçma sapan spor programlarında ki asalak insanlarıda izlemiyorum. o programları izleyipte gaza gelenleri hiç anlamıyorum zaten. ben bir maçı canlı izlediysem ve o maçta maçın skoru ne olursa olsun bir hata gördüysem eleştiririm. ben futbolu seviyorum ve futbolu sevdiğim takımda izlemeyi daha çok seviyorum, skor ne olursa olsun başarısızda olsa futbol izlemek istiyorum. futbolu futbol oynamak isteyen futbolculardan izlemek istiyorum. futbola doymuş, burnu havada futbolcularla izlemek istemiyorum. ego tatmin etmek isteyenlerin olduğu yerde futbol izleyemezsin.
    futbol izlememi engelleyen her kişiyi eleştiririm. aslolan Galatasaray ise yeri geldiğinde Drogba'yı da eleştiririm yeri geldiğinde Sabri'yi de alkışlarım. bana futbol izletebiliyorsa, takımıma yakışır hareket ediyorsa tam destek ha bunları yapmıyorsa 1 olur 2 olur 3. de desteğimi o futbolcudan çekerim.

    5 maç oynadık ve tek galibiyetimiz var, olsun hala futbolcuların bende kredisi var. 2 yıl ligi çok iyi götürdüler şimdi 5-10 maç ya da 1 sezon kötü gitti diye yerden yere vuracak değilim bu ne bana yakışır ne de asıl Galatasaray taraftarına yakışır.

    Ne yalan söyleyim alkış smileyi bulamadım :)




  • Öncelikle belirteyim şöyle bir mantık yok;Burak'ı eleştirenlerin kaç başarısı var ki Burak'ı eleştiriyorlar.
    Eğer Burak sahadaysa ve üzerinde Galatasaray forması varsa en iyisini yapmak zorundadır.Yapamasa da çabalamalı ve bunu taraftara göstermek zorundadır.Eğer bunları yapmıyorsa da hiç kusura bakmayın her türlü eleştiririm.Kendin diyorsun işte bu takımın adı Galatasaray.

    Yani Burak'ın Türkiye'nin en iyi forveti olması,futbolunun yeterli seviyede olduğunu mu gösterir?Yerli yoksa yabancı var.

    İşte bende onu diyorum.Bu takım geçen sene nasıldı şimdi nasıl?Neden böyle?Ne değişti?Bu soruların üzerine gidilirse çözüm bulunacaktır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.