Şimdi Ara

Boyasız Çizik Giderme Varmı ANKARA İçi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DH Halkı merhaba, 2 sene önce aldığım arabayla çok şükür kazaya bulaşmadım. Ama ne olduysa arabam park halindeyken zarar geliyor.

    geçen sene yanlış parktan arabama 3-4 tane çizik attılar. evet benim hatam asla yadırgamıyorum ilk aldığım zamanlardı acemiydim yanlış yere parkettim ama çizmek yerine polis çağırabilirlerdi aracımı alsalar daha iyiydi.

    neyse hatamı anladım artık o kadar dikkat etmeme rağmen bu sefer de birisi kapıyı açarken arabada kapıya vurmuş yine 1 çizik daha. arabam durdukça çizik topluyor ben anlamıyorum arabamdan soğudum artık satmayı bile düşünüyorum.


    hiç boyası hatası yok çizikler dışında, lütfen bana rötüş boyası yapın demeyin bu ülkede o boyaya bile takılıp fiyat düşürenler olucak. satıcaksam çizikli satarım


    Ankara'da bildiğiniz çizik gideren çelik rötüş vs nasıl yapılıyorsa beni bilgilendirir misiniz. gerçekten çok can sıkıcı arabamdan soğudum satmayı düşünüyorum


    Eski konulara baktım ama belki yeni ustalar bilen vardır diye güncel olarak konuyu açmak istedim.


    Çok teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeniBoşverSenNasılsın -- 11 Mayıs 2023; 9:22:11 >







  • Emin ol aynısını senin gibi pek çok kişi yaşıyor. Benim arkadaşımın da daha 5-6 aylık sıfır aracı var. Şimdiden pek çok yerde çizik , ve başka araçların boya kalıntısı var. Hepside kapı açmayı bilmeyen canlılar yüzünden .
  • Kapı çarpmasından oluşan gamze dediğimiz göçük mü,çizik mi?
  • rotus boya ile yapilir. celik rotus boyanin firca ile degil celik ile surulmesi.

    rotus fiyat dusurmez, rotus var diye fiyat kiracak adam cizik var diye de kirar.

    tabii cizik vernikteyse ya da boyadaysa pasta ile boya olmadan giderilebilir/belirginligi azalatilabilir.

  • Ruhumun kullanıcısına yanıt

    gamze değil tam kapının açıldığı ayrımda bi çizik var tırnak uzunluığunda ( e buna mı takıldın diyebilirsiniz ama böyle böyle her yerde olunca can sıkıcı )


    araştırıyorum adana istanbulda herkes anahtarla çizilmiş çizikleri yok etmiş instagramda boyasız diyede üstüne basa basa diyolar


    koskoca ankarada yok bi tek galiba

  • BeniBoşverSenNasılsın B kullanıcısına yanıt

    Yok takılabilirsiniz.Can sıkıcı bir durum tabi ki.Yukarıda Ozzy nin dediği gibi rötuş veya ince çizikler için fiyat kırılmaz.Ha amacı fiyat kırmazsa bahane edilebilir.Şayet göçük varsa önerecektim bir ustayı ama çizikmiş.Rötuşu bir deneyin derim bazı rötuşlar rahatsız etmeyecek şekilde sonuç verebiliyor.

  • Çelik rötuş dediğinde boya ile yapılıyor, rötuş için değer kaybı olmaz. Çiziksiz isteyen bayide sıraya girsin. Araçları evin salonunda saklamıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 13 Mayıs 2023; 20:32:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.