Şimdi Ara

Boy uzaması - egzersiz,telkin,ilac...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;
    Boyum 1,63 yasim 19. Yaklaşık 5 yildir bu boydayim. Doktora gidip el bilek grafisi çektiremedim ama sanirim eklem ve kikirdiklar kapanmistir. İlaçlarla boyun uzayacagina inanmıyorum ama forumlarda ve spor salonunda ki hoca boyun uzar diyip onlarca şey söylüyorlar. Varmi bu isin bi asli ? Lütfen konuda geyik olmasin ve kulaktan dolma bilgileri yazmayin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squzcu -- 22 Ocak 2014; 20:01:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir erkeğin boy uzaması 14 yaşında duruyorsa bir sorun var demektir.En erken 16 yaşında durur.15 16 yaşlarında doktora gidip büyüme hormonu tedavisine başlaman gerekirdi.Yinede doktora görün hala yapılacak bir şeyler vardır belki.En azından 1.70 olmalı bir erkek, peşini bırakma derim.Ayrıca spor yapmıyorsan eğer Plates 1 yılda 3-4 cm uzatabiliyor, kemiklerini dikleştirip duruş bozukluklarını düzelttiği için.
  • aynen bende öyle düşünüyorum. 14 yaşımdayken durdu boy uzaması. ancak 5 yıldırda uzama olmayınca insan artık bu yaştan sonra bir sey olmaz diyor her ne kadar aksinin olmasını istesede. 170 olaydım iyidi ortalamayı tuttururdum en azından. Bu arada genetik olarakta kısalık vardır. annem 150 civarı babam 165 .. dayılarım 155 - 175 - 178 ... tabi ailede uzun olanlarda vardı dedem 185+ .
    doktor konusunda bilgisi olan var mı hangi bölüme gitmeliyim .? Tahliller cok masraflı olurmu devlete mi yoksa özele mi gitsem .?

    ek olarak. 2 yıldır aralıklarla vücut geliştirme yapıyorum ancak büyük agırlıkların altıne hiç girmedim. sadece fit olmak için yaptım bu yüzden kas kütlem normal seviyede aşırı bi artısı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squzcu -- 22 Ocak 2014; 20:03:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.