Şimdi Ara

Boston acoustics a250 5.1 yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Bostonun a250 serisi 5.1 setlerini gördüm fakat sistemi hiç dinlemedim. Bu model nasıldır bilgisi olan varmı filmde ses doyururmu yada boston soundware xs modelimi daha iimidir film için ben film ağırlıklı kullanıcam ama eşim müzik dinliyor sürekli yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşşekür ederim.
     Boston acoustics a250 5.1 yardımlarınızı bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi argos00 -- 28 Ekim 2013; 14:39:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kimse denemedimi cihazı ustalar yardımınızı bekliyorum yorumlara göre alıcam buu hafta
  • Sayın argos00,

    Ben müzik amaçlı olarak bir süre a360 kullandım. yumuşak, tok basları olan, amfiye bağlı olarak hafif kapalı, ılık bir sesi vardı. Sizin bahsettiğiniz a250 de hususi mid driver yok ve daha küçük kabin hacmine sahip. Müzik zevkiniz kıtır kıtır, açık ve sert çalan bir ses şeklinde ise boston size uymayabilir. Sinema da ise sanırım xs den daha gövdeli ve büyük bir ses verme ihtimali var.

    Kendi grubundan marantz avr ile de düşünülebilir, hatta pioner vb. amfilerle daha açık, enerjik bir ses alınabilir tahminimce.

    Marantz avr ler ile kullanırsanız sinema yanında müzik için de uygun olabilir, ancak sıcak, yumuşak ve dolu bir ses alma ihtimaliniz var. Bu size uyarsa boston-marantz avr düşünebilirsiniz. Tabi ki, önceliğiniz boston ise.

    Saygılarımla.
  • çok teşekkürler marantz avr 1603 setle buldum sinema paketi gibi fakat deneyemedim sizin bilgileriniz çok açıklayıcı ve yararlı oldu beni tek kuşkulandıran sinemade bana sesin heycanını sunabilecekmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.