Şimdi Ara

BOSCH SMS58M82TR TUZ KUTUSU HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, aralık ayı içinde eski arçelik 4420 makinemin bozulması üzerine kaliteli olarak düşündüğüm ve öylede olan :) 58m82tr yi aldım.Kuran servis anneme tuz kullanmanıza gerek yok demiş fakat geçen gün tuz kutusunu açtığımda içinin eski makinemdeki gibi su olmadığını fark ettim Bu durumda ne yapmam gerekir?İçine su doldurup parlatıcı ve tuzu sıfırlayayım mı ya da hiç dokunmayayım mı? Şimdiden teşekkürler:D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ber11 -- 14 Şubat 2012; 8:28:27 >



  • Dediğiniz gibi su doldurup sonra gerekli ayarlamaları yapmanız daha iyi olur.
  • Peki su doldurmayıp çalıştırmaya devametsem makineme bir zararı olur mu acaba? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ber11 -- 14 Şubat 2012; 18:31:27 >
  • Tuz ayarını sıfırlarsanız olmaz. Ancak sıfırlamazsanız rejenerasyon ventili susuz ortamda çalıştığından bir ihtimalle ısınıp ömrü kısalabilir.

    Gerekli ayarlamaları yaparsanız makinenizi daha verimli kullanırsınız.

    Hayırlı olsun bu arada.
  • candoğan bey bende tavsiyeleriniz üzerine 58m82eu markalı makinayı aldım.servis bugün kurulumunu yaptı.ankarada oturuyorum.servis elemanı tuz kullanmanıza gerek yok dedi.ankaranın suları kireçli değilmiş.daha önce bulaşık makinası kullanmadığım için tam olarak ne nedir bilmiyorum.yukarıda bahsedilen konuya baktığımda tuz bölmesine su konmasından falan bahsedilmiş.olay nedir acaba .konuyla ilgili bana bilgi verebilirmisiniz.ayrıca parlatıcı yerine yine sizin yaptığınız gibi elma sirkesi kullanmayı düşünüyorum.deterjan olarak ne kullanmamı tavsiye edersiniz ve siz ne kullanıyorsunuz.ha birde daha makineyi hiç çalıştırmadım.bu tuz ayarı parlatıcı ayarı falan nasıl oluyor.benimde böyle bir ayar yapmam gerekiyormu.yoksa hiç bi ayar yapmadan tuz kullanmadan deterjan ve sirkeyi koyup kullanmaya başlayayım mı?
    biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.beni bu noktaya kadar getirdiniz.bundan sonraki alacağım yol hakkında da bilgilendirir ve yardımcı olursanız çok memnun olurum...




  • Şaka gibi ama gerekli işlemleri yapmak için tuz kutusunu açtığımda içinde su olduğunu ve tuz ayarının 2 de olduğunu gördüm :D Şimdi içine biraz daha su ekledim.Şaka gibi yaa.Neyse tuz ayarını sıfırlayayım mı? Teşekkürler. Bu arada çmaşaır makinemi de vestel wmk yı atarara wae serisiyle değiştirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.