Şimdi Ara

BORSA İŞLEMLERİ İÇİN EN DÜŞÜK KOMİSYON ORANINA SAHİP ARACI KURUMLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
16
Favori
31.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • osmanlı yatırım 10 bınde 4

  • quote:

    Orijinalden alıntı: @KlavYE@

    A1 capital e bak

    Ben A1 cap kullanıyorum. Anlık veriyi veriyorlar ama 10 kademe derinliği bedava vereceklerini zannetmiyorum.

  • Trive sıfır komisyon hem hissede hem viopta
  • Acar Menkul onbinde 2 komisyon, hacim şartı yok. Hesap işletim gibi ekstra ücretler yok. Borsa saklama ücreti yok. Eft ücreti, mobilde canlı veri ücreti yok. Matriks web trader da ise tercihe bağlı olmak kaydıyla dilerseniz canlı veri aylık 20 tl.


    Aylık 130tl değerindeki borsa analiz platformu https://www.finnet2000.com/F2000Plus premium üyelik ücretsiz.


    Müşteri temsilcilerine whatsapp'tan yazıp hemen destek sağlayabiliyorsunuz. 1,5 senedir çalışıyorum bir sorun yaşamadım. Öneririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Eylül 2023; 18:19:47 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Hocam ben trader olayına gireli 2 hafta oldu. 30000 TL´lik hacimle Nkolay´dan işlem yapıyordum. Yani amacım gün içerisinde hareketli hisselerden 300-500 TL arası kazanç sağlamak Bugün baya 400 TL portföyden puf oldu gitti. 1000´de 2 komisyon alsa yine böyle olmamalı. Neyse, sorum şu; Acar Menkul güvenilir mi? Ve istediğim zaman günlük veya haftalık kazancımı banka kartıma transfer edebilir miyim? Bir de, bunun mobil uygulaması "Acar Trader mıdır?

  • STEPHEN_KinG kullanıcısına yanıt

    35 yıllık aracı kurum ve spk denetiminde. Hisse senetlerimiz zaten acar menkul'de değil mkk'de saklanıyor. Ben Yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum bir problem göremedim.


    Hiç komisyon ödemeyeyim istersen trive yatırım menkul var, onlarda hiç komisyon yok ama 50.000 tl altında portföy tutanlar için aylık hesap işletim ücreti alıyorlar.


    N-kolay bende de var ama onlar ata yatırım menkul ile ortak çalışıyorlar, yani siz n-kolay trader'dan hisse senedi alınca aslında ata yatırım menkul'den alıyorsunuz n-kolay'dan değil. Bana sorarsan ha ata yatırım ha acar menkul ikisi de köklü firmalar, ama acar menkul çok düşük komisyon teklif ettiği için al-satçılar için daha uygun oluyor.


    Acar için konuşursak eğer iki türlü işlem yapabilirsin birincisi mobil uygulaması olan acar trader, diğeri ise bilgisayardan kullanabileceğin matriks web trader. İkisini de kullanmak gayet rahat ve sorunsuz diyebilirim ve ücretsiz. Yalnızca matriks web trader da canlı veri aylık 30 tl bilginiz olsun. Mobil acar trader da ise ücretsiz.


    Bu aracı kurumları banka gibi düşünebilirsiniz, defalarca yüksek meblağ para yatırıp çektim sıfır sıkıntı yaşadım. Lakin hisse senetlerinde t2 para çekme olayı vardır yani hisse senedi sattığınızda parasını 2 gün sonra banka hesabınıza çekebilirsiniz bu her yerde böyledir. Aynı şekilde aracı kurumları batar da içeride paranız kalırsa zaten 2022 yılında 330.000 tl devlet garantisi kapsamında, bu sene daha da yükselmiştir diye düşünüyorum. Hisse senetleri zaten mkk'da saklandığı için onlara bir şey olmuyor.


    Velhasıl kelam benim görüşüm çok ama çok titizseniz, daha yüksek komisyon verip ziraat, vakıf, halkbank gibi bankalara ait yatırım kuruluşlarından al sat yapmanız sonuçta devlet kurumları.. Ama ben bunun için bir sebep göremiyorum açıkçası, kimseye de kefil olmam tabii dünyanın binbir türlü hali var  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 26 Temmuz 2023; 12:52:17 >




  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim, hocam. Gayet kapsamlı bir cevap oldu. Ben genelde tek hisseler üzerinden 30.000 TL´lik al-sat yaptığım için kazanç elde etmemin tek yolu komisyonsuz aracı kuruluşlardan geçiyor. Sanırım Trive´yi tercih etmek durumunda kalacağım. Aylık hesap işletim ücreti ne kadar bakamadım ancak diğerlerine kıyasla daha hesaplı olacak gibi.

  • STEPHEN_KinG kullanıcısına yanıt

    50 lira olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Ama dediğim gibi 50k lira üzeri portföyün varsa onu da almıyorlar. Bence düşük komisyon veya trive gibi komisyon almayan bir yerle çalış kafanı hiç aracı kurumla karıştırma, para kazanabiliyosan eğer gerisi mühim değil.

  • @STEPHEN_KinG


    Şimdi aklıma geldi trive iyi hoştur ama eft ile para çıkartırken dışarıya 12tl eft komisyonu alıyor benim en sevmediğim şey o. Sık sık eft ile para çekerim dersen külfetli gelebilir ama komisyon almadığı için 12 lira eft ücretine pek takılmam dersen yine sorun yok. Acar ile çalışmamın sebeplerinden biri de eft ücretsiz. Onbinde 2 komisyonda da sürekli al sat yapmadığımdan bana epey kullanışlı geliyor o sebeple Acar kullanıyorum ana aracı kurumum olarak   




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 26 Temmuz 2023; 13:44:59 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

    İşlem ücreti komisyon almayan aracıya göre hiçbir şey. Ama IBAN hesabına para çıkartırken 12TL alması biraz düşündürdü. Gerçi günlük 300-500 TL hedefleyen benim gibi biri için o da pek sorun oluşturmaz sanırım. Ben 1-2 saatlik kısa vade al-sat yaptığım için komisyon büyük külfet.

  • Trive kullanıyorum, 20bin transfere 25 TL eft masrafı alıyor ama komisyon harbi sıfır. Ben viop hisse sık işlem yapıyorum, 50 TL eft ücreti de alsa çok kardayım.
  • STEPHEN_KinG kullanıcısına yanıt

    İşte ondan her yatırımcı farklı karakterdedir, siz sürekli al ver ver al yaparsınız sizin için farklı bir hesap yapmak gerekir ondan siz düşünüp karar vereceksiniz artık.. Şuan ki eft işlemleri şu şekilde:

    https://www.trive.com.tr/hisse-senetleri/sifir-komisyon


    BORSA İŞLEMLERİ İÇİN EN DÜŞÜK KOMİSYON ORANINA SAHİP ARACI KURUMLAR




  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Her gün EFT yapmam hocam. Belki haftalık, belki iki haftalık yaparım. Zaten 30 binlik portföy olacağı için benim aylık EFT yapacağım miktar en fazla 5-8 bin arası olur. 16 TL ise hiçbir şey. :) Beni yamultan iş, anlık hisse al-satlardaki komisyon. Ve tek bir hisseye tüm portföyü hacme sokuyorum. Trive´e hemen başvuru yaptım. Dijital sözleşme imzalaması vesaire yapıldı da, bunun çıktısını alıp imzalayıp kargolayacak mıyım orası muamma olarak kaldı bende. Mail veya SMS ile bilgilendirirler umarım.

  • STEPHEN_KinG kullanıcısına yanıt

    Ben trive'dan hesap açtığımda yazıcıdan sözleşme çıkartıp içini doldurup ıslak imzalı şekilde göndermiştim kargoyla. Siz bir müşteri hizmetleriyle telefonda görüşün en iyisi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 26 Temmuz 2023; 16:15:3 >
  • Sadece halka arzları takip etmek için düşük komisyon oranları olan ve halka arz olan hisselerin hepsinin alınabilir olduğu aracı kurum yada banka tavsiyesi verebilir misiniz.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Bende bunu meral ediyorum vakıfbank maaş müşterisiyim yatırım hesabı açtım halka arz aldım ilk kez komisyonu kaç bilmiyorum
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Burgan banktan hesap açtım.

    Kamu bankaları binde 2 gibi komisyon kesiyor diye biliyorum .

    Masraf-ucret-Komisyon-tarifeleri.pdfhttps://www.vakifyatirim.com.tr/assets/file/Masraf-ucret-Komisyon-tarifeleri.pdf
  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Acar mantıklı bir seçim gibi görünüyor ama sanki hiç tercih edilmiyor gibi bir izlenim bıraktı. Ekşide 1 entry var o da iş olsun diye yazılmış. Şikayetvar'da hiç yazı yok (ki bu da iyi bir şey aslında)

    H.işletim ücreti almaması, para çekiminin ücretsiz olması güzel özellikler. Tek sorum canlı veri ve işlem ücretleri. Bunları da yarın soracağım.


    Mesela siz 10k'da 2 komisyon alıyor demişsiniz. Bu her hacimde mi geçerli?

  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    Evet her hacimde geçerli, sizi hacim için sıkıştıran bir yer değil veya hacminiz düştü komisyon şuraya çıktı gibi bir durum yok.


    Canlı veri ücreti mobil uygulamalarında ücretsiz, web trader üzerinden ise aylık 40 tl. Ben şahsen orta, uzun vadeli yatırımcıyım ondan mobil uygulamayı bluestacks'e koydum canlı veriyle rahatlıkla işlem yapıyorum gerektiğinde. Ayrıca canlı veriye para vermek istemem bir donanımhaber ölücüsü olarak BORSA İŞLEMLERİ İÇİN EN DÜŞÜK KOMİSYON ORANINA SAHİP ARACI KURUMLAR 


    Tüm ekran ücretlerine buradan bakabilirsiniz:

    https://www.acar.com.tr/urun-hizmetlerimiz/ekran-ucretleri


    Ek olarak atıyorum ekran ücreti derinlik vs. aylık 150 tl, siz yapacağınız işlemlerde 300 tl komisyon kazandırırsanız o 150 tl'yi size iade ediyorlar yani veri ücretinin 2 katı komisyonda canlı veri ücretsiz. Çeşit aracı kurumlarda da böyle kampanyalar var, Acar'da da aynısı vardı hala var mı bunu da bir sorun ararsanız.



    Agresif reklam politikaları yok, pek televizyon veya youtuber promosyonu yapmazlar. 1 seneyi aşkın süredir tüm işlemlerimi buradan yapıyorum herhangi bir sıkıntılarını görmedim açıkçası. 35 yıllık aracı kurum, SPK lisanslı olması sebepli zaten 700.000 liraya kadar devlet garantisi altında. Ben güven problemi duymuyorum şahsen fakat size de hak veriyorum psikolojik olarak her yatırımcı öncelikle banka kurumu istiyor güven duyabilmek için. Ben de ilk başlarda bu sebeple Ziraat Yatırım ile çalışıyordum, affedersiniz baktım gol gibi komisyon, masraf geçiriyorlar. O giden komisyonlarla kendine yeni bir portföy oluşturur insan uzun vadede.. İlk bakışta az gibi geliyor ama öyle değil maalesef. Acar'a geçtim kafam rahatladı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 27 Ağustos 2023; 18:49:39 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.