Şimdi Ara

Bohem Giyim Tarzının Adresi - Etnik Esintiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bohem tarz son zamanlarda en sık duyduğunuz stil haline geldi. Boho tarzı kişiliğinizi tam anlamıyla gösterecektir. Öncelikle bohem giyim tarzından bahsedelim; bu tarz 1970’li yıllarında ortaya çıkan özgürlüğü ve rahatlığı ifade eden yaşamın yansımasıdır. Özgür olmayı, rahat giyinmeyi ve anın tadını çıkaranların stili olan bohem giyim size bambaşka bir hava da katacaktır.

    Otantik giyim tarzının temsilcisi olan Etnik Esintiler sizi 2017’nin yaz ve kış kreasyonlarıyla buluşturuyor. Etnik kıyafetlere en çok uyan stil bluz ve tuniklerdir. Genel anlamda çiçek, şal, rahat renk desenleri ve tribal kesimler elbiselerde kullanılan stillerdir. Şıklığa ve görselliğine önem veren markamız sizleri birbirinden güzel modellerle buluşturuyor. Tunik modelleri, kaftan, viskon ve safran ceket tarzı kıyafetler ve pantolonla kombin oluşturabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti aynı gün kargo ve sepette indirim fırsatları ile alışverişlerinizi tamamlayabilir ürününüzün kısa süre içinde elinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Tüm renk modelleri ve beden seçenekleri ile istediğiniz stili oluşturabilir özgür ruhunuzu ortaya çıkarabilirsiniz.

    Bohem Giyim Tarzının Adresi - Etnik Esintiler

    Dünyanın her yerine satışı yapılan etnik kıyafetler tamamen doğal kumaş ve elyaftan imal edilmiştir. Günümüzde de bohem tarz rahatlığı ve özgürlüğü temsil eder. İçi sanat ruhuyla dolup taşan insanlar bu tarzı önemser. Rahatlığı seven ve otantik kıyafetlerle olduğu yere farklı bir hava katmak isteyen kadınlar özellikle bu tarzı tercih ediyor. Dilerseniz bu tarza geçiş yapabilir ruhunuzu serbest bırakabilirsiniz. Kadınlara özel Otantik Kıyafetler ve son moda tarz Etnik giyimde sizlerle buluşuyor.

    Bohem tarz eteklerle rahatça yürüyebilirsiniz. Yazın kolsuz elbiseler ve kışın uzun elbiseleri tercih edebilir her mevsim şıklığınızdan söz ettirebilirsiniz. Bu deneyimi siz de yaşamak istiyorsanız sayfamızı ziyaret edebilir, beğendiğiniz kıyafetlerle kombin oluşturabilir tarzınızı oluşturarak siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

    Bohem Giyim Tarzının Adresi - Etnik Esintiler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.