Şimdi Ara

BMW 525d xdrıve alacaklar çok dikkat mutlaka oku. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
9
Favori
68.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atom239

    Tuketici haklarina niye basvurmuyorsunuz?

    Bir urun ayni arizadan dolayi 3 defa serviste kaliyorsa firma yenisini vermek zorunda diye biliyorum ben.

    Hocam o olay kalkmadı mı ya ? Şuan sadece teknolojik aletlerde telefonlarda-beyaz eşyada-laptoplarda vs. oluyo diye biliyorum.

    Edit: Hocam sen sat o arabayı Mercedes E serisi veya Audi A6 verelim sana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorko15 -- 11 Ocak 2014; 23:43:28 >
  • Sizinki şanssızlık olmuş hocam
  • Hocam o kadar eleştirdiğimiz Borusan'ı eleştiren çok sizinle aynı model aynı birebir özelliklerdeki.Kuzenimin 525d xdrive turbosu patladı araç 2012 modeldi 40.000 bin km 2013 yazında yaşandı olay haziran gibi.Bm kuzenim 4ay kiralık araç verdi ve 2014 sıfır model bir BMW teslim aldı şimdi.Borusandan şikayet çok geliyor ama ya sürekli müşterisi olucaksınız ya da iyi bastırıcaksınız.Kuzenim 3 tane araba satın almışlardı aynı anda belki o yüzden olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

    211.000 tl olan araba 135.000 euro olmuş.

    Borusan bi ara 185 bine veriyordu arkadaşın araç sanırım baya dolu

    bide sırf o araba sıkıntı çıktı diye genelleme yapmamak lazım

    Yıllardır otomotiv üreten kendini kanıtlamış bir marka sonuçta
  • Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu forumda benim aldığım ararcın talibinin olup olmadığına karar verebiliyorsanız sizi bir dahi olduğunuz için tebrik ederim:)

    Bu olay benim başıma gelen bir talihsizlik veya bmw nin deneme aracıdır. araçlar tabiki arıza yaparlar hangi araç olursa olsun kesinlikle hayatında arıza verme olanağı vardır,ama benimki arıza değil çile çektirmekti.

    Malesef bizim ülkemizdeki servis yetkilileri iş eğitiminden çok yangın söndürme eğitimi ve ikna kabiliyet eğitimini iyi aldıkları için bizde kendimiz gibi insanları dürüst sandığımız için güvenmek zorunda kalıyoruz..

    Ayrıca kim olursa olsun amaç bağcı dövmek değil üzüm yemek olmalıdır....
  • fk555897 F kullanıcısına yanıt
    bmw nin sorunları olmasa mercedesle kıyaslayamam gerçekten çok performanslı bir araç bunuda inkar edemem dürüst olmam gerek...
  • geçmiş olsun hocam , o kadar para verip da bu kadar hüsran yaşamak... Allah sabırlar versin.
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    BU ARACIN FİYATI 130-135BİN EURO ARASI DOĞRU 211BİN TL VARSA GETİRİN SİZDEN 250 BİN TL 2 TANE ALALIM :d
  • Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    NE GÜZEL MERAK EDİYORUMDA ACABA KADİR GECESİMİ DÜNYAYA GELDİNİZ
  • BirAnkarapolisiyesi B kullanıcısına yanıt
    BANA ULAŞIN ARACINIZLA 10 KM YOL YAPAYIM ARIZASINI SİZE SÖYLİYİM..EE ARTIK BMW FORMENİ OLDUK
  • guvenxoca kullanıcısına yanıt
    USTADIM SATMAK ÇOK KOLAY AMA ALAN KİŞİYE YAZIK DEĞİLMİ ALACAĞIMIZ PARA BİZE YAR OLMAZKİ BEN ONUN GÜNAHINA GİREMEM..

    ZATEN ARACIM ŞUAN SERVİSTE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYARAK ARACIN TAMİRİNİ ONAYLAMIYORUZ DEDİM MİSLİSİYLE DEĞİŞİMİNİ TALEP EDİYORUZ. KABUL ETMEZLER İSE MAHKEMEYE VERİCEM İSTERSE 2 SENE SÜRSÜN ZATEN ARAÇ ORDA KALDIKÇA BUNUN ZARARINIDA ONLAR ÇEKECEK BUKADAR SIKINTIYA RAĞMEN HERALDE BUNDAN SONRADA ESKİSİ KADAR SABIRLI OLMAK ÇOK MÜMKÜN OLMUYOR...
  • cyber-shot kullanıcısına yanıt
    İYİ OKUSUNLAR OZAMAN

    BİR ÜRÜN SADECE SATILMAK İLE BİTMEZ BU İŞİN EN ÖNEMLİ YANI SATIŞ SONRASI HİZMET TİR..SENİN SIKINTILARIN OLACAK KOSKOCA DÜNYA MARKASI BMW SATIŞ SONRASI HİZMET MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİNİ ARAYACAKSIN SIKINTINIZI ALDIK SİZE EN KISA ZAMANDA DÖNÜŞ YAPACAĞIZ DİYİP TE SİZİ SALLAMASI NEKADAR ACI BİR DURUMDUR.

    ARACIM YOLDA GİDERKEN ÇOK BELİRGİN KATUR KUTUR TEKLİYOR VURUYOR BORUSANA BIRAKTIM 10 GÜN ARABİSTANA GİTTİM GELDİM ARAÇ AYNI TAMİR EDİLMEMİŞ USTA BANA ŞUNU DEDİ EFENDİM ARACINIZ GAYET NORMAL GÜVENLE BİNEBİLİRSİNİZ.

    ARACI ALMANYA'YA GÖTÜRDÜM ORDAKİ USTA BİNER BİNMEZ 1 KM SONRA ARACI SAĞA ÇEKTİ YÜZÜME BAKTI VE ŞUNU SORDU SİZ BU ARAÇLA KAÇ KM YOL GELDİNİZ 2500 KM DEDİM VE ŞUNU DEDİ SİZİN CANINIZ BU ARAÇTAN DAHA KIYMETSİZ DEĞİLDİR BU ARAÇ İLE 2500 DEĞİL 100 KM BİLE GİDİLMEZ.ARACI LİFTE KALDIRDI TRANSFER KUTUSUNUN XDRIVE KUTUSU FİŞİNİ ÇEKTİ YANİ DEVRE DIŞI BIRAKTI TESTE ÇIKTIK ARAÇTA HİÇ BİŞEY YOK ARACIN TRANSFER KUTUSU ARIZALI DEĞİŞECEK DEDİ VE ARACI ZATEN SİZE BU HALDE TESLİM EDEMEYİZ DEDİ.. LÜTFEN İYİ OKUYUN

    ARACI ZATEN SİZE BU HALDE TESLİM EDEMEYİZ DEDİ
    ARACI ZATEN SİZE BU HALDE TESLİM EDEMEYİZ DEDİ
    ARACI ZATEN SİZE BU HALDE TESLİM EDEMEYİZ DEDİ

    ORDA AVRUPADA İNSANA DEĞER VERİYORLAR AYNI BMW BURDAKİ İLE FARKI NE ?? BİZ SADECE BİRBİRİMİZE ACI ÇEKTİRİYORUZ ÜLKELER BÖYLE GERİ KALIYOR İŞTE.

    DİKKAT

    ALMAN BANA ŞUNU DEMEDİ ---EFENDİM ARACINIZ GAYET NORMAL GÜVENLE BİNEBİLİRSİNİZ---

    ŞUNU DEDİ ---ARACI ZATEN SİZE BU HALDE TESLİM EDEMEYİZ DEDİ--




  • Narc0s3 kullanıcısına yanıt
    BEN SADECE YAŞADIĞIM SIKINTILARI YAZDIM.
    GENELLEME YAPMADIM.
    AYRICA BU YAŞADIKLARIMI SİZ VEYA BAŞKA BİRİSİ YAŞASAYDI NELER OLACAĞINI TAHMİN EDEMİYORUM BİRAZDA OLAYI KENDİ BAŞINIZDAN GEÇMİŞ GİBİ DEĞERLENDİRİN
  • Adam başından geçenleri yazmış bizim millette en iyisi 4matic quattro falan demiş. Hey allam. Geçmiş olsun size dadasemin. Görüldüğü üzere her markada problemler çıkabiliyor. Araç alımını bu kadar çetrefilli hale getiren bir bizim milletimiz var sanırım
  • sorun olabilir kul yapısı ama sonradan yaptıkları ilgisizlik eğer doğruysa premium tabir edilen bir markaya yakışmamış, sorununuz umarım kısa zamanda çözülür, geçmiş olsun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alfredo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

    Bmw Almanya'ya borulu bir mesaj döşeyin ve yeni araç talep edin Almanya'dan.

    başka bir konudan dolayı 2-3 kere yazdım, cevap bile dönmediler.

    Konuyla pek alakası yok ama,
    Volvo için isveçe mail attığımda, problem çözülünceye kadar neredeyse her gün aradı Volvo Türkiye.
  • satış hacimleri her geçen yüksek olduğundan müşteri memnuniyeti anlayışı aynı paralelde düşüyor. Bunun en büyük nedeni kaybetmekten korkmamak, çünkü sürekli bir talep içinde olan ülkedeyiz, talepler düşse o zaman mevcut müşteri memnuniyeti çalışması yapılırdı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadasemin

    BU MESAJDA YAZILAN HERŞEY BELGELİ RESİMLİ OLARAK BELİRGİNDİR İSTEYENLERE MAİL YOLU İLE GÖNDEREBİLİRİM..


    BMW 525d xdrıve alacak arkadaşlar BAŞTAN SONA İYİ OKUYUN

    BMW 525d xdrıve YANİ 4 ÇEKER TEKNOLOJİSİNİ 4 EKİM 2013 TARİHİNDE ALMANYADA FABRİKA YANINDAKİ SERVİSİNDEN ALDIĞIM BİR BELGEDEN KAYNAKLANAN BİLGİLERİ SİZİN İÇİN PAYLAŞMAK VE ANLATMAK İSTİYORUM.

    TRANSFER KUTUSU YANİ xdrıve kutusu Almanca ismi Verteilergetriebe 29 06 2011 TARİHİNDE 27107629524 SERİ NO İLE ÜRETMİŞTİR .
    VE BU TARİHTEN SONRA xdrıve kutusu sürekli arıza yaptığı için

    12 09 2011 tarihinde 27107636486 seri no ile
    30 06 2012 tarihinde 27107636174 seri no ile
    05 07 2012 tarihinde 27107639263 seri no ile
    13 06 2013 tarihinde 27107643757 seri no ile
    10 09 2013 tarihinde 27107649783 seri no ile
    15 10 2013 tarihinde 27107505375 seri no ile

    TAM 6 KEZ GÜNCELLEŞTİRİLMİŞTİR . YANİ YENİLENMİŞTİR. ARIZALAR ŞÖYLE BELLİ OLUYUR YOLDA GİDERKEN ARA ARA ARAÇTAN İNCE İNCE SES GELMESİ VE ARADA DİŞLİ BOŞLUĞU GİBİ KÜT KÜT VURMASI.SERVİSE GİTTİĞİNİZDE ARACIN LASTİKLERİNDE SIKINTI OLDUĞUNU DEGISIK MARKA LASTIK TAKILMASINI TAVSİYE EDİYOR :D

    ŞİMDİ 08 10 2012 TARİHİNDE ALDIĞIM ŞUANKI YENI DEGERI 135000 EURO OLAN Bmw 525 xdrive TÜRKİYE -TECHNOLOGY-SPECIAL ADITION VE COMFORT PAKETİ ARACIMIN ALDIĞIM GÜNDEN BERİ OLAN ÇİLESİNİ OKUYUN...



    Garantisini bedel ödeyerek 4 yıl sınırsız km yaptırdım. Araçta anlaşılmasına rağmen internet fonksiyonu eksik geldi, navigasyon sadece şehir merkezlerini gösteriyor. 2000 km’de ses gelmeye başladı.

    25000 km ye kadar oyalandıktan sonra xdrive kutusu değişti(transfer kutusu), aynı zamanda gerçek deri olan cocbit kabardı, 1 ayda değişti gelen cocbit farklı açık renk takıldı. 28000 km de araçtan yine ses gelmeye başladı çünki xdrive kutusu (transfer kutusu) tekrar arıza yapmıştı. lastiklerden dediler 4 tane yeni lastik aldım ses yine gitmedi, 4 ay oyalandıktan sonra şaft arızalı dediler değiştiler ses gitmedi çünki şafta ses giderici takoz takmışlar. Aracı Almanya’ya götürdüm, gidiş geliş 4000 Euro harcadım Almanya’da xdrive kutusu (transfer kutusu) tekrar değişti ve Almanya’da tesbite göre Türkiye’de ilk değişen xdrive kutusu(transfer kutusu) montaj takozları eskisinden kopuk vaziyette sökülerek yeni taktıkları xdrive kutusuna montaj etmişler.

    Ayrıca yine Almanya,da cocbit yanlış kod ile takılmış diye yazı verdiler, Türkiye’ye geldim servise ilettim halen daha değişmedi, hız sabitleyici düğmesi koptu yapmadılar. 06.01.2014 tarihinde seyir halinde iken araçta çok büyük bir ses geldi Bmv acil servis çağırdım. aracı servise çektiler volan dişlisi, şanzıman, motor karteri, motor arka kapağı ve marş dinamosu arızası tesbit edildi. aynı zamanda motorda hasar tahmin ediliyor. 1 yıl araca binmek zehir oldu, sebebi 135000 Euro değerinde Bmw almam mı ? Arvento turkcell araç takip sistemi kayıtlarına göre 20 ye yakın servise girmişim, şikayet kayıtlarımı servisler sadece 6 kez işleme almışlar.

    Bıktım usandım artık 16 kez müşteri hizmetleri ile görüştüm sonuç şu, şikayet alındı tarafınıza dönülecektir ne dönen var nede ilgilenen. bu anlattıklarımın hepsi fotoğraflı ve resmi kanıtlıdır, aracımın yenisi ile değişmesini talep edeceğim talebimi tüketici mahkemelerine sunacağım. Bmw satış konusunda çok uzmanlaşmış ama satış sonrası hizmet konusunda resmen ilgilenmiyor. bu işin bir de hayati tehlike boyutu var, korkum şuki bu araç ile devam edersem arkadan gelecek teknik arızalardan dolayı kaza yapıp hayatımı riske atmam. bu üzücü olayın çözüme kavuşturulması dileği ile konuyu saygılarımla sunuyorum.
    Paylaş


    o kadar para ver sonuca bak inermisin çıkarmısın




  • rezalet ama bu rezaletlik bmw nin degil bizzat borusanin, insanin aklina acaba demo araci mi diye geliyor ki adamlar montajda zaten rezil olmuslar. kalkip usenmeyip Almanyaya gidin ve borusanla arasindaki farki gorun. cok koyar ya, cok sinir bozucu durum az para degil ve dediginiz gibi satmak kurtulmak kolay yol, onu bu sorunlari bilr bile kim alir. benden ciksin afam ugrassin demek varda yukarida da Allah var, vicdani olan adammissiniz . millet sizin gibi dusunmedigi icin mide bulandiran bir ikinci el pazari var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadasemin

    Öncelikle bu forumda benim aldığım ararcın talibinin olup olmadığına karar verebiliyorsanız sizi bir dahi olduğunuz için tebrik ederim:)

    Bu olay benim başıma gelen bir talihsizlik veya bmw nin deneme aracıdır. araçlar tabiki arıza yaparlar hangi araç olursa olsun kesinlikle hayatında arıza verme olanağı vardır,ama benimki arıza değil çile çektirmekti.

    Malesef bizim ülkemizdeki servis yetkilileri iş eğitiminden çok yangın söndürme eğitimi ve ikna kabiliyet eğitimini iyi aldıkları için bizde kendimiz gibi insanları dürüst sandığımız için güvenmek zorunda kalıyoruz..

    Ayrıca kim olursa olsun amaç bağcı dövmek değil üzüm yemek olmalıdır....



    Ben sizin araciniz gibi pahali bir aracin cok fazla alicisi olmayacagini belirtmek istedim sadece. Insanlarin imkani olmadigi icin talibi olmaz demek istedim yoksa aracinizi kotulemek degil amacim. Iyi forumlar.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.