Şimdi Ara

BMW 3 serisi için Çizik giderme-Far yenileme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba... Konunun yeri burası olsa gerek..

    Kocaeli-İzmit'te oturuyorum, burada işini gerçek manada düzgün yapan bir yer bulamadım, o yüzden konuyu buraya açmaya karar verdim..

    Araç henüz 1 yaşında bile değil ama heryerine kılcal çizikler mevcut, ayrıca uzun yolda araca gelen ince taşlar ön farları ve ön camı minicik minicik ama çokça miktarda iz yapmış.. Yani camın kalığınlığını 10 cm olarak farzetsek 1 cm derinliğinde minik çatlaklar var.. Aynı şekilde ön tamponda da bu taş izlerinden bolca mevcut..

    Şimdi izmit'te adam gibi bir yer bulamadığım için Marmara Bölgesi içinde veya İstanbul'da işinin ehli, tam gününü benim aracıma ayırıp da kılcal çizikleri giderecek, farların çiziklerini giderecek hatta eğer öyle bir uygulama varsa ön camdaki taş izlerini de giderebilecek bir yer arıyorum.. Aracı A'dan Z'ye tüm işlemleri yaptırmayı düşünüyorum, kil temizliğinden tutun da işte wax ve boya korumasına kadar.. Aynı zamanda ön kaputtaki şeffaf filmi söküp komple kaputa yeni film çekecek :)


    Tavsiye ettiğiniz , tecrübe ettiğiniz yerler var mı .. Varsa adreslerini ve iletişim bilgilerini paylaşan olursa çok faydalı olucak...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.