Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (1673. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.298
Cevap
511
Favori
4.415.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16711672167316741675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daaeu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben araçlarımı artık ihtiyaç için değil, hobi olarak kullandığımdan dolayı, bakmayı da çok seviyorum.

    Aracım Ekim 2014 çıkışlı ve 4 bin km'de daha. 2.500 km de yağ, yağ filtresi ve hava filtresi değişti. Km'si ne olursa olsun Ekim'de yine bakıma girecek. Her hafta Sonax bayisinde bana ait malzemeler, süngerler ile VIP yıkama ve sonunda da yarı-nano el cilası yapılır, deri bakımı yapılır. Sadece tek usta tarafından yapılır ve her yıkaması 3-4 saat arası sürer.
    Deri, plastik, jant, lastik, krom aksam için ayrı ayrı en üst kalitede malzemeleri ben alırım, özel çantamda durur, onlar sadece işçiliğini yapar.

    Benden araç alanların da arada sırada arayıp, elinde ne araç var, satıyor musun? diye sordukları oluyor...

    Hastalık işte!
  • 316i ve 320ed kullanicilari arasinda en cok sorunu yasayanlar ed kullanicilari ve buradan anlasilacagi gibi ed ara modeli daha sorunlu bir model olarak kabul edebilirimiyiz edemezmiyiz benim 2 yildir bu forumu takibimden anladigim bu ister katilir ister katilmazsiniz saygi duyarim. Audi konusuna gelince a4ü f30a rakip olarak goren insan burada yazmasin audi dedigin araba WV`nin abisi gidip audi formuna yazsin diyorum bunda anlamamakta israr edecek ne var acaba 4 tane resim ekleniyor diye forumun ile alakali olmayan bir konuyu buraya tasimanin mantigi nedir acaba a4 alacak adam gider audi formuna bakar hala neyini elestiriyorsunuz! Birisi cikip bir isguzarlik yapiyor arkasindan saksakcilik basliyor! Ben sadece kendi bmw min sahibiyim hicbir konuda fanatik degilim fakat insanimiz cehaletinden dolayi sporda siyasette arabada fanatikligin bayrak tutani malesef bu bir gercek! Bu forumda da 320ed fanatizmi var!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32.adam kullanıcısına yanıt
    Siz motor ömürlerinden bahsediyordunuz yukarıda. 3.20i ed araçlardan bu forumda motor problemi yaşayanlar mı var sıklıkla? Çünkü diğer donanımlar 3.16i ile aynı...

    Ayrıca burası üyelerden hiçbirine ait olmayan genel bir forum. Saygı ve uslübuyla yazan herkes her konuda fikrini özgürce beyan edebilir. Mercedes te, Audi de konu edilebilir. Bu forumdaki 3.20i ed sahiplerini fanatiklikle ve cahillikle itham eden yazınız ise hiç şık değil.
  • 2 aracı da test ettim bilerek 80-110 arası direksiyona dikkat ettim 320i ed ded titreme vardı
    316 da yoktu 316 test aracı 17bindeydi
    320i 5200 km deydi
  • sanchez44 kullanıcısına yanıt
    3.20i ed'lerin tamamında titreme olmadığı gibi muhtemelen 3.16larda da aynı durun geöerli.

    yani muhtemelen size şans eseri direksiyonu titremeyen bir 3.16 ve titreyen bir 3.20i denk gelmiş.
    türkiyedeki bütün 3.16'ları ve 3.20,'leri test etmediğiniz müddetçe 3.16'larınki titremiyor 3.20'lerinki titriyor sonucu çok anlamlı değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanchez44

    2 aracı da test ettim bilerek 80-110 arası direksiyona dikkat ettim 320i ed ded titreme vardı
    316 da yoktu 316 test aracı 17bindeydi
    320i 5200 km deydi

    Arkadaslar titreme işini abartıp sürekli elinizi direksiyondan bırakıp titriyor mu diye izlemeye dalmayın, yoksa önünüzdekini görmeyip ona dalarsınız. Ĺutfen ellerinizi direksiyondan gözünüzü yoldan ayırmayın! !!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrarinin bir politikası var aracı satmadan önce kullanımını öğrensin diye kısa bir eğitimden geçiriyor alıcıyı.Bazı müşterilerede imkanı olsa bile bu tarz araçları satmamak lazım:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kimsenin sahsina munasir bir yorum ve beyanda bulunmuyorum kimseye saygisizlik da yaptigimi dusunmuyorum sizler sizin gibi dusunmeyen insanlari saygisiz ilan ediyorsunuz ve sizler istediginizi soyleme ozgurlugunde oldugunuzu zannediyorsunuz. Bir insanin ozgurlugunun siniri baskasinin ozgurlugunun baslangicidir bunu unutmayalim. Ben f30 formunda a4 resimleri gormek istemiyorum bu forum birilerinin sahsi hesabi degil her isteyen her istedigini paylasamaz herseyin bir siniri vardir tekrar ediyorum isguzarligin anlami yok. Sayfada alakasiz seylerin dolu olmasi mobil kullanicilari zor duruma dusuruyor bunu hala anlamamakta israr eden zihniyet cehalet urunu degildir de peki nedir ozaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 32.adam

    316i ve 320ed kullanicilari arasinda en cok sorunu yasayanlar ed kullanicilari ve buradan anlasilacagi gibi ed ara modeli daha sorunlu bir model olarak kabul edebilirimiyiz edemezmiyiz benim 2 yildir bu forumu takibimden anladigim bu ister katilir ister katilmazsiniz saygi duyarim. Audi konusuna gelince a4ü f30a rakip olarak goren insan burada yazmasin audi dedigin araba WV`nin abisi gidip audi formuna yazsin diyorum bunda anlamamakta israr edecek ne var acaba 4 tane resim ekleniyor diye forumun ile alakali olmayan bir konuyu buraya tasimanin mantigi nedir acaba a4 alacak adam gider audi formuna bakar hala neyini elestiriyorsunuz! Birisi cikip bir isguzarlik yapiyor arkasindan saksakcilik basliyor! Ben sadece kendi bmw min sahibiyim hicbir konuda fanatik degilim fakat insanimiz cehaletinden dolayi sporda siyasette arabada fanatikligin bayrak tutani malesef bu bir gercek! Bu forumda da 320ed fanatizmi var!

    Hocam A4'ten bahsediyorlar kızıyorsunuz, sonra da 320ied fanatizmi var diye kızıyorsunuz. Napsın bu insanlar ?
    Doğru düzgün satılan iki tane model var (16i ve 20ied), az biraz da 20d var. Biz de isteriz ki 335i, 340i fanatiği olalım ama olamıyoruz maalesef, paramız yetmiyor.

    Herkes isteyerek ve parasını vererek bir ürün alıyor, iyisini kötüsünü yine kendi istediği/bildiği kadarıyla yazıyor, bilmediğini öğreniyor. 316i ile 320ied arasındaki farklar nelerdir, herkesin az çok bildiği yazılım ve ufak bir egsoz modifiyesi dışında ? direksiyon sistemleri farklı mıdır, süspansiyonu mu farklıdır ? 320ied'nin daha sorunlu olduğunu iddia ediyorsak bunu mantıklı bir nedene bağlamamız lazım, değil mi ? Bütün 316i'ler 400bin km devirirken, 320ied'ler 200bin'de motor mu patlatır? Var mı böyle bir bilgi ?

    Kullandığınız seviyesiz kelimeler için ise birşey diyemiyorum, ne yazdığınız sizin takdirinizdir.

    Şunu da ekleyeyim, 320ied sahibi değilim.




  • Birmingham kraliyet ailesine mensup arkadaslar uslubumuz sizin kadar seviyeli olmadigi icin kusura bakmayin ozur dilerim!!! Masallah hepiniz birer burjuvasiniz herseyin en iyisini dogrusunu siz bilirsiniz sizler ve degerli fikirleriniz burada karanlik caglari aydinlatirken bizim seviseyiz laflarimiza itibar etmeyiniz tabiki dusuncelerimiz de keza ayni sekilde biz malesef anadolu cocugu olunca bizden bu kadar cikiyor. 320i ed king hicbir problemi yok diyelim a4 makyajini paylasan arkadasa da emege saygi diyelim oda cok yasasin var olsun 1.0 ecobost mondeoyu unutmasin hatirlatiyim onuda paylassin ki insanlarin ufuklari acilsin cagimizin aristotelesi olsun oda bu konuyu da burada kapansin!!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: g_cakirhan

    3.20i ed'lerin tamamında titreme olmadığı gibi muhtemelen 3.16larda da aynı durun geöerli.

    yani muhtemelen size şans eseri direksiyonu titremeyen bir 3.16 ve titreyen bir 3.20i denk gelmiş.
    türkiyedeki bütün 3.16'ları ve 3.20,'leri test etmediğiniz müddetçe 3.16'larınki titremiyor 3.20'lerinki titriyor sonucu çok anlamlı değil.


    ben sadece test sonucunu paylaştım
    316i si olup titreyen varsa burayı yeşillendirebilir

    bu arada 420d ye line sız 188 e aldı benim b arkadaş arabada opsiyon yok
    opak beyaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanchez44 -- 1 Temmuz 2015; 18:21:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanchez44

    ben sadece test sonucunu paylaştım
    316i si olup titreyen varsa burayı yeşillendirebilir




    bigtiger arkadaşın yazdıklarını bir okuyun isterseniz son 1-2 haftada
  • Arkadaşlar merhaba

    aracım 2013 model 3.20ied son 1 haftadır usb girişinden telefonum şarj olmuyor. Farklı farklı kablolarla denedim fakat hepsinde aynı şarj başlamış bitmiş gibi sürekli sinyal veriyor telefon. Aynı usb girişinden harici cihazımla sağlıklı bir şekilde müzik dinleyebiliriyorum. Sizce sorun ne olabilir?
    Birde sabahları aracı ilk çalıştırdığımda yoğun bir benzin kokusu geliyor araçtan. Bu durumu daha önce yaşayan yada farkına varan oldu mu?
    saygılarımla
  • 3 adet Audi ( 2 quattro, 1 önden çekiş ) sahibi olmuş biri olarak Bmw 320 ed ye 1 ay kadar önce geçiş yaptım. Mercedes, Audi ve Bmw nin direkt rakip olmasından dolayı yeni araç alırken bu 3 markayı çoğumuz gibi derinlemesine karşılaştırdım. Yeni A4 bilgilerini paylaşan arkadaşa kendi adıma teşekkür ederim. Arabamın rakibinin dizaynını ve motor gücünü bilmek önemliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar makyajlı bir 320d satın almak istiyorum. Sizlere jant tercihiyle ilgili danışmak istedim. Sizce resimdeki hangi jant daha çok yakışıyor?
     BMW 3 serisi (F30)
  • inanc0101 İ kullanıcısına yanıt
    Bence alttaki jantlar güzel. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda servisten ikame araç alan oldumu?
    Sanırım politika değişmiş
    Bakım paketi olanlara ikame hiç bir koşulda verilmiyormuş!!
    Kaç gündür ikameli randevü istiyorum
    Araç yok denilip gelin hemen yapalım şeklinde Konuşmalar var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inanc0101

    Arkadaşlar makyajlı bir 320d satın almak istiyorum. Sizlere jant tercihiyle ilgili danışmak istedim. Sizce resimdeki hangi jant daha çok yakışıyor?
     BMW 3 serisi (F30)

    Alttaki tabiki
    Ama iki ayrı renk i var. Arabanızın rengine göre belirleyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence üstteki jant...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama makyajlı kasa 3 serisinin fiyatları borusanda açıklanmış.


    https://store.donanimhaber.com/d7/14/79/d71479ae697961b7cfbf9372d55ce5e7.png
     BMW 3 serisi (F30)




  • 
Sayfa: önceki 16711672167316741675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.