Şimdi Ara

Bluray filmler en iyi hangi panel tvde seyredilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim kafamdaki soru bu arkadaşlar. Bluray film için en iyi performansı hangi panelden alırım. Görüntünün keskinliği, hareketli sahnelerdeki başarımı, renk doğruluğu gibi konularda hangi paneli tavsiye edersiniz. Bu arada 50' panasonic plazma düşünüyordum ancak siyah başarımı kötüymüş bu panellerin, detaylar kaybolup gidiyormuş. Lcd veya plazma farketmez aslında ama panasonic gidince geriye plazma kalmıyor zaten. Malum pioneer üretimi bitirdi.

    Birde panelin 50hz yada 100hz olması bd film seyrederken görüntüyü etkilermi? Ucuz yollu toshiba 40lv685 alsak işimizi görürmü, yoksa 3-5 bin tl aralığında led lcd mi almak lazım.

    Bluray player olarak lg bx580 alıyorum, ön sipariş verdim. 776tlye 12 taksit. mkv oynatıyor ve ntfs desteği de var. Bunu iptal edip 500tlye pioneer bdp120 mi alsak acaba.

    Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.







  • eğer istanbulda isen,

    Nişantaşı city's teknosa'da 55sv tosh 5.499 fiyatı eminim düşürtebilirsinizde.

    Daha iyi f\p panel aklıma gelmiyor.
  • Panelle bir yere kadar herşey. Gerçek HD zevki için HD sinema projektörü almak lazım ! Panellere dökülen paralara yazık
  • Arkadaşlar lg bluray playeri iptal ettim. Bd player olarak kesin pioneer alacağım. Panel tv konusunda ise durum net değil. Marka olarak toshiba yada pioneer düşünüyorum. Tabi pioneer bulabilirsem. Bu arada, mesela pioneer 5090 ile toshiba 46sv685 i kıyaslarsak hangisinden daha keskin ve temiz görüntü alırım, bluray performansı olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yilmaz07

    Panelle bir yere kadar herşey. Gerçek HD zevki için HD sinema projektörü almak lazım ! Panellere dökülen paralara yazık


    Ne alaka. Projektörler geçmişte de vardı. Fakat bu insanlar yıllarca CRT ekranlarından DVD filmler seyrettiler. hemde kat kat memnun kalarak. Bu insanlar cahil miyhdi. Ya da hepsinin mi ekonomik durumu düşüktü de CRT lere verdiler paraları. Kıyaslamanız hatalı olmuş. Panellere dökülen paralara yazık sözünüze katılmıyorum.
  • Sayın topaz42,

    Yukarıdaki yorumunuzu HD ev sinema projektörü deneyiminiz olmamasına bağlıyorum. Yoksa bunu gören kimse panellere dönüp bakmaz.
    Evet özellikle Türkiye'de insanlar bu konuda çok bilinçsiz maalesef ! Benim tavsiyemle hareket eden ve panelden vazgeçen çok kişiden teşekkür mesajları alıyorum. Yoksa insanlar da akıntıya kapılıp gidecek üç gün sonra demode olacak panele dünya kadar para saçarak. Panelleri sadece pc, ps3 monitörü ve gündüz ve ışıklı ortam kullanımı için yedek cihaz olarak öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.