Şimdi Ara

BlueTooth Şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bluetooth ile tanımadığımız birine mes göndermek için sorguladığımda parola soruyor. Bu parola sabitmidir? telefona göre değişirmi anlayamadım. Eğer telefona özgü ise tanımadığımıza bluetooth ile msj gönderemiyoruz demektir. Yada bu parolaları çözecek bir program bilen varmı (tabii sybianda çalışmalı)



  • onu bildiğim kadarıyla isteyen tel. e koyabiliyor.. ben öyle bilyorum yani sanki wireless ağında olan gibi biliyorum ben..ama emin değilim..
  • Birde şu durum var. Eğer her telefonun ayrı bir bluetooth şifresi varsa kendi telefonumun bluetooth şifresini nerden görebileceğim. İnternette search ettiğim kaynaklara göre her iki taraf ortak bir parola belirler ve bu parola bir daha sorulmayacağı için bir yere kaydedilmeyede gerek yoktur. deniliyor. Demekki bu durumda herkesin en fazla bir adet bluetooth arkadaşı olabilir mantığı çıkıyor. Bunlar bana saçma geliyor. Bluetooth şifresi olmalı ve bu değiştirilebiliyor olmalı. Benim tel 6670 ve tel menüsünde bluetooth şifresi ile ilgili bir seçenek yok.
  • arkadaş o bi nevi güvenlik o parolayı hem sen hem karşıdaki bilince telleri eşlemiş oluyosunuz
  • İşte bir standart cevap daha... Sen kendi telefonunun bluetooth şifresini biliyormusun. Eğer biliyorsan bunu muhtemelen bir arkadaşının cihazı yada notebook ile eşleştirdin. Peki ya daha sonra bir üçüncü kişinin telefonuna daha bağlanman gerekiyorsa ne olacak. bu defa 3. kişinin de parolası sizinki ile aynı olmalı. bu çark böyle uzar gider ve herkesin parolası sabit olur. dolayısıyla parolaya gerek kalmaz. Eğer parola olması gerekiyorsa bu duruma göre değiştirilebiliyor olmalı diyorum ben. Ben bu konuyla ilgili ne internette ne de şahsen herhengi birinden tatmin edici bir cevap alamadım. Sanırım bluetooth u herkes şimdiye kadar 2 cihaz arasında kullandı. 3. cihaz hiç gerekmedi
  • hyr arkadaş

    sen ona dosya yollarken, sana bir şifre girmeni istiyor. ne yazarsan yaz, ama senin oarada yazdığını karşıdakinin de yazması lazım. sabit bir şifresi yoktur, o an kafandan atarsın, o anlık geçerli olan bir şifredir. her seferinde başka bir şifre yazabilirsin.
  • arkadasim o parolayi sen koyuyorsun we diger arkadasta o parolayi dogru girince islem basliyo parala sana ait aklina ne gelirse yaz yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.