Şimdi Ara

Black Ops Multiplayer Rehberi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
6.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanaliz

    Arkadaşlar eminimki bir çok oyuncu benden daha iyidir. Çünkü ne pc de nede konsolda bu tarz oyunları oynamış birisi değildim. Kısa bir süredir oynamaya çalışıyorum. Amacımda kazanmak değil keyifli vakit geçirmek. Tavsiyeleriniz önemli teşekkür ederim. Ama bir gözlemimi sormak istiyorum. Prestiji yüksek olan oyuncular yani pro seviyesinde olan kişiler genellikle M16 silahını kullanıyolar. Tavsiyelerinizde bahsememişsiniz ama bu silahla ilgili yorumlarınızıda almak isterim...


    M16 silahını , büyük haritalarda(Jungle , WMD) "Sniper" niyetine kullanıyorum. Bu haritaların dışındaki haritalar , yakın mesafe çatışma istiyor. Bu silah ile yakın mesafe performans beklemek , yanlıştır. Çünkü birisiyle karşı karşıya geldiğiniz zaman %50 şansınız var. Ya isabet ettirip indireceksiniz(atacağı 3 mermi isabet edecek) , ya da öleceksiniz. Bazen , 2. üçlü mermide ölen olacak. Tam kesin bir şey söylemek , mümkün değil. Göğüs bölgesi ve üzerinde , 3 mermi kesinlikle yetiyor. İlla da , yakın mesafede de kullanmak istiyorsanız :

    M16 + Suppressor
    Phyton + Speed Reloader
    Ghost + Steady Aim + Marathon
    Semtex + Concussion + Claymore

    sınıfını oluşturup , sinsice öldürmek amaçlı kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 28 Şubat 2011; 13:37:00 >




  • güzel bir yazı olmuş tebrik ederim, bi sorum olucak görüşlerinizi konsol üzerinden mi yaptınız yoksa pc versiyonundan mı?
    ikinci olarak "Second Chance" olayını anlıyamadım, gl dersiniz tmm derimde sc olayını nooblukla ne alakası var onu çözemedim, gl gibi üstün bi özelliği mi varda biz bilmiyoruz?
  • Güzel bir yazı olmuş ek olarak sensivitynizi alıştıkça kademeli olarak arttırmanız sizin faydanıza olur.CoD hızlı oynanan bir oyun ve ne kadar çabuk olursanız o kadar iyisiniz demektir.Yeni başladıysanız 3 ideal ez azından 7 ye gelmeye çalışın.Çok uzun süre oynadığım dönemlerde 10'da oynuyorum ama aimin biraz paslandığı zamanlarda 7 ye düşüyorum.

    Killstreak için asla kasmayın hem BO'da hemde MW2'de killstreak soğuk kanlı ve kontrollü bir şekilde kafanıza takmadan oynarsanız kolayca gerçekleşiyor.

    Second change neysede GL kullanımına ben pek fazla karşı değilim sonuçta bu eklendi oyunda var ve uzak maplerde first kill almak için ideal ama ona vereceğiniz paraya daha önemli eklentiler kullanılabilir tabiki.(örn silencer)
  • Sensitivity ye hala karar veremedim 5 high da kaldırdım analugu sag sola itince çok hızlı gidiyor

    1 metra yakınımdaki adamida olduremedigim oluyor
  • sensitivity i 10 yapmanızı öneririm hem oyun hızlanıyo hemde zorlaşıyo aldığınız zevk 2 katına çıkıyor tabi ben hızlı oynamayı sevdiğim için bana böyle geliyor ama bi deneyin derim
  • Sensitivy 3 te adamın üzerine götürene kadar helvanı yeriz.Her türlü Sensitivy 9
  • beyler izleyin


    49-1 TDM





  • @ [DMC]

    Dostum iyi fakat öyle çok inanılmaz değil yani böyle skorlar youtube'da araştırırsan çok var benim bile en iyi k/d 33'tü yanlış hatırlamıyorsam sadece biraz kasmakla alakalı. (ki ben çok iyi bir oyuncu değilim)

    Diğer arkadaşlara sensitivity konusunda kesinlikle katılmıyorum 4 kullanmanız gereken en yüksek sensitivity bunu çok uzun süre 9 kullanmış biri olarak diyorum. Yani demiyorum ki 7 kullanınca kötü oynarsınız fakat 2-4 her zaman en iyi performans verir. Oyun dünyasında bakarsanız da aynı şeyleri görürsünüz. Youtube'da ünlü oyunculardan Sandy Ravage 2-4 arası Hutch 3 Seananners 3 Tejb 3 kullanıyor ki bunlar turnuva oyuncuları değil sadece çok iyi oyuncular. Optic Gaming'in katıldığı Amerika'da ki turnuvaları takip ediyorum genelde %90 3 kullanılıyor. Yüksek kullananlar ise sadece Sniper'lar. Bunun dışında zevk için yüksek kullanırsanız birşey diyemem. Ama acemi oyunculara 7 kullanın demek kimsenin oyununu geliştirmeyeceği gibi isabet oranlarını da azaltır. Sensitivity ile ilgili bilgilendirici bir video için:




  • dedigin dogru bende artik 3-4 arasi kulaniyorum, kisiden kisiye degisiyor live de 3,4 kisiye sordum listemdeki iyi oynayanlar biri 7,10 diyor digeri 2,3,4 kisiden kisiye degisiyor yani


    EKLEYIN BERABER OYNARIZ HEADSET YOK AMA GT: devcrybg


    genelde Domination oynuyorum


    edit: videodaki adam ingilizce konusuyor hicbirsey anlamadim ne diyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 3 Mart 2011; 18:44:44 >
  • Bende sensivity 8 kullanıyorum ama mw2 den dolayı oda elim alıştı orda.

    Güzel konu
  • Arkadaşlar black ops almak için çok mu geç?
  • geç olur mu ya çoğu zaman girmek için beklediğim oluyor öyle yoğun oynanıyor eğer multi açısından soruyorsan
  • Aynen bu oyunun geçi erkeni olmaz al ve rahatliklan oyna. 3.5'milyon kişi online oyunda multi menüsünde yaziyordu.
  • Evet Oyungezer'in sitesinde bir arkadaş Multiplayer taktikleri vermiş spotları falan göstermiş güzel bir video Black Ops acemilerinin işine yarayabilir.
    Link
  • Runner için en uygun perkler ve silahlar nedir acaba? Ben yerimde pek duramayan bir tip olduğum için oyunlarda haldır huldur giderim ^^ Fakat ses çıkarmaktanda nefret ederim.
  • Famas+Red dot veya Ak74u+Rapid Fire perk olarak ise Scavenger pro+Sleight Of Hand Pro+Marathon Pro ses çıkarmak istemiyorsan Ak74u'da rapid fire yerine suppresor kullanabilirsin fakat rapid fire çok daha etkili bir de ayak sesleri için Ninja'ya ihtiyaç yok çünkü Black Ops'ta Modern Warfare 2'de ki kadar belli olmuyor ayak sesleri yani adamın kulaklığı yoksa zaten imkansız da eğer karşı tarafın kulaklığı varsa ve çok dikkatli dinlerse ancak farkedebilir.
  • Bayagi isime yaradi bu konu,herksin ellerine saglik valla :)
  • Elinize Sağlık....

    Yapılan yorumlar PC için de geçerli midir ?

    Ayrıca oyundaki glitch"lerden yararlanan hilecilerle ilgili ne düşünüyorsunuz ? Benim çok canımı sıkıyor acaba düşünüyorum hep bana mı denk geliyor bunlar diye... Bir insan neden hile yapar ki oyunda ne zevk alır o zaman anlamıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jovanovic -- 16 Mart 2011; 21:13:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

    Runner için en uygun perkler ve silahlar nedir acaba? Ben yerimde pek duramayan bir tip olduğum için oyunlarda haldır huldur giderim ^^ Fakat ses çıkarmaktanda nefret ederim.


    Aşağıdaki kombinasyonu deneyebilirsiniz :

    SPAS-12 + Suppressor
    M1911 + Suppressor
    Semtex + Concussion + Claymore
    Ghost + Sleight of Hand + Marathon


  • Arkadaşlar bu arada ben PC'de oynarken Microsoft Wireless Desktop 3000 setini kullanıyorum sizce ideal midir ?

    Mouse bluetrack, biraz ilgisiz olsa da buna güvenerek altına mousepad dahi koymuyorum direkt çalışma masasının zemininde çalışıyor ahşap bir görünümü var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.