Şimdi Ara

Birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dostlar yakın zamanda bnde aldım oyunu . hayatımda ilk defa bu türden bir oyun oynuyorum. bir hevesle karakter ayarladım lvl 12 ye ulaştım pvp ye bir goz attım ama karmaşadan başka bişey goremedim. şimdi forumu biraz inceledim ve beni oyundan sogutan cümleler var. oyunu tek başıma oynamamın hiçbişey ifade etmeyecegi oyunun asıl pvp ye yonelik olması ve farm yapmanında anlamsız oldugu gibi . ben daha çok skyrim gibi gorev yap ilerle haritanın en ücra köşelerini araştır . kendine güzel malzemeler düşür ve ulaşmış oldugun en yusek lvl de ayarlamış oldugun karakterle kendini ovo de goster gibisinden bir olay beklerken bunun hiç mantıgı olmadıgı fikrine kapıldım. yani daha bir şahsi oyun bekliyordum ki zaten bu türün mantıgınada pek uygun olmadıgını zannediyorum. şimdi bunlar tamamiyle dogrumu. bir diğeri wow da bnm bklentilerimi karşıalyacak bir oyunsa eğer onada bir göz atmam gerekirmi.



  • Oyunda istiyorsan kozmetik kasabilirsin. Yanarlı dönerli şeyler oluyor. Fakat aynı şeyleri sürekli farmladığın için sıkar haliyle.

    MMO = Massively Multiplayer Online... yani insanlarla sosyal olman gerekiyor oyun işi. Ha kısa vadede yanlız kurt olabilirsin fakat oyun pvp olduğundan yine sana hitap etmeyebilir. Wow a gittiğinde aynı şey ile karşılaşacaksın. Hatta tek başına hiç birşey yapamayacaksın. En az 5 kişilik bir grubun olur (sistemler vardır, otomatik sana 5 kişiyi bulur. Ama her türlü onlarla birlikte takılırsın girdiğin yeri bitirine kadar). Hem wow da bu olayı, kalabalık gruplarla birşeyler yapmak için yapıyorlar. Yani yolun sonu yine aynı. Mmo oynarken tek tabanca takılmayı düşünme.

    Kendi sorunun cevabını vermişsin. Mmo lar senin düşündüğün gibi oyunlar değil. Ha senin düşündüğün gibi kısımlarda var elbet ama olayın sonunda yine benim dediğime çıkıyor. Hiç bir oyun seni sürekli hikayede ilerletmez. Eninde sonunda bir yerde takılırsın (mmo da). Aha tek başıma oynanacak oyun buldum! dersin sonra bi bakarsın sana "2-3 ay burayı farmla" diyor.. anlatabilmişimdir umarım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.