Şimdi Ara

Bırakın Janjanlı Winamp'ları - Winamp 2.91 Kullanın (+23 Skin) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
100.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dfx eklentisi desteği varmı diye bi soru sormak istiyorum :D
  • 2006 da açılmış bir konu... Bugün bilgisayarıma format attıktan sonra 12 yıl öncesine ait bir cd çıkageldi cd çantamdan. 2-3 yıldır cd çantası kullanmıyordum. İçinde o zamanında vazgeçilmezim olan programları görünce çocuk gibi sevindim. 1992 de bilgisayarla tanışıp 1996 da ilk bilgisayarına sahip olan benim gibi birisi için bu anı sanırım en iyi bizim dönemimizin gençliği algılayabilir... Düşünün onca yıl geçmiş ve bilgisayar üzerine o kadar yol katetmiş olmamıza rağmen ben hala o günleri özlüyorum. Neyse uzatmayayım bugün buraya o cd arşivimden winampın bu sürümü çıkageldi. Ki hala ben de bunu kullanıyorum. Zamanında kendi Türkçeleştirdiğim versiyonu olan 2.91 ve 2.95i gördüm. Eklemeden konuyu arattım ama varmış. Linklerin çoğu ölü ama ikinci sayfada sağlamlarını ve güzel pluginleri çalışıyor görünce eklemeye gerek yok dedim.

    İşletim sistemim ve virüs programım hariç bütün programlarım tamamen nostaljidir. Hala notepad++ eski versiyonunda kod yazıyor, winamp 2.91 de müziğimi dinliyor, visual basic in en eski versiyonlarından biriyle bazı yazılımlarımı derliyor ve hala klasik masaüstü kullanıyorum.

    Hani xp kullananlar zamanında vista görünümlü xp veya win 7 görünümlü xp gibi temalar ararken ben de 98 görünümlü xpyi kendim yapardım.

    Şu an bu dediklerim ile çalışan son sistem bilgisayarım ile ayda hatrı sayılır bir gelir elde ederken, hala bunlar sayesinde son sürat bir bilgisayarım var:)

    Tavsiye ederim. En kararlı ve en sağlam sürümler bazen çoook eskilerdedir...

    Edit:
    Ha bu arada unuttum benim gibi nostajli manyakları varsahttp://www.oldversion.com/ sitesini muhakkak ziyaret etmeli ve winamp arıyorsanız ve linkler kırık diyecekseniz buyrun


    http://www.oldversion.com/program.php?n=winamp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edebice -- 14 Haziran 2010; 22:48:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sannsarr

    dfx eklentisi desteği varmı diye bi soru sormak istiyorum :D



    Kardeşim vakti zamanında rapide yüklemiştim güncellenen rapid linkini veriyorum. Senin sorunu şimdi cevap yazdıktan sonra gördüm. İçinde hemen hemen her tür eklenti mevcuttur sorunsuzdur. 2.91 de at klasörüne winampın çatır çatır kullan. Dfx de var içinde yanlış hatırlamıyorsam.

    Ayrıca Radyo yayını için de shoutcast eklentisini kulanın derim. Amatör radyo yayını yapacaksanız 2.91 on numaradır. Shoutcast eklentisi ile. Profesyoenel radyo için ise benim şu an yayın yapmış olduğum Sam Dj vazgeçilmezdir..

    Buyur Eklenti paketi

    Link burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edebice -- 14 Haziran 2010; 23:18:25 >




  • En iyisi valla birde üstüne msn plugin kurdun mu
  • 5.1 gayet güzel bence
  • Winamp 2.1'i tek geçerim
  • Expensive Hi-Fi Skin'si çok güzelmiş, paylaşım için teşekkürler....
  • merhabalar arkadaşlar...

    Rietveld1987 nin yaptığı winampı yükledim fakat winamp playlist files a tıkladığım zaman resimdeki hatayı alıyorum (normal şarkıları açmak istediğimde bir sorun yok) sorunu bir türlü çözemedim,son sürüm winampı yüklediğim zaman bu sorun ortadan kalkıyor problem ne olabilir acaba yardımlarınızı rica ediyorum.....

    işletim sistemim:windows xp pro sp3

     Bırakın Janjanlı Winamp'ları - Winamp 2.91 Kullanın (+23 Skin)



    LegendFB -> orijinal winamp 2.95 paketini yükledim ve Rietveld1987 nin yaptığı tr dil paketini tekrar düzenledim şu an mükemmel çalışıyor....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Youngman17 -- 24 Ağustos 2010; 0:49:59 >




  • bu eskisi kadar kasmıyo guzel
  • walla hocam laptop kullanıyorum 4 gb ram falan mevct ama bunu kullanıyorum neden diye soracak olursanız yenisi bir süreden sonra sürekli gönderme veriyor tekrar kaldırıp yuklemek hiçte ii değil
  • vay be
  • Link güncellendi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rietveld

    Link güncellendi.



    Hocam ben winamp ı araç çubuğuna yerleştirmek istiyorum nasıl yapabilirim windows 8 kullanıcısıyım
  • Arkadaşlar bu linkteki bütün winamp sürümlerini tek seferde nasıl indirebilirim, arşiv olarak saklamak istiyorum, biliyorsunuz artık winamp çıkmayacak.
    http://www.oldversion.com/windows/winamp/
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.