Şimdi Ara

bir telefon hattı üzeriden 2 ayrı adsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar benim abim bir üst katımda oturuyor ve onun telefon hattı üzerinden kullandığı internete bende kendi evimden bağlanmak istiyorum ''airtest adsl 2+router model air 5021 '' modelini kullanıyor benn kabloda koyabilirim çekebilirim bu hatta onun evinden telefon hattı çekerek bizim eve modem koyarak olurmu ? tabiki onunda evideki modem daima çalışıyor nasıl yapabilirim cevaplarsanız teşekkür ederim.







  • Pek bağlantıyla aram yok abim işi bitince modemide kapatanlardan :D peki ben abimin telefon hattından bizim eve kablo çeksem ve o hattan benim bilgisayara bir modemle bağlasam çalışırmı ? Yani 1 hat üzerinden 2 ayrı internet hattı çalıştırmam mümkünmüdür. 2 adsl de aynı anda 2 farklı bilgisayara cevap verebilirmi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ve ucuz yollu saglam bir adsl markasını tavsiye edrmisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • EliteMaster kullanıcısına yanıt
    Aynı hattan 2 adsl aynı anda çalışmaz. Yapacağınız en doğru iş abinizin modeminden cat5 çekip evde kablolu bağlanmak. Eğer modemin kablosuz sinyali size güçlü geliyorsa usb wireless adaptör de işinizi görür. Geriye bir tek abinize işi bittiğinde modemi kapatmamasını rica etmek kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.