Şimdi Ara

BİR HAGİ KLASİĞİ : BALKAN HAREKATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kurtuluş Balkanlar'da Paylaş
    30 Kasım 2010Elano, Misimoviç ve Insua ile yollar ayrılacak. Gençlere şans verilecek. Rumen hocanın listesindeki ilk isimler vatandaşları Stancu ve Alexe.

    TARİHİNİN en kötü dönemlerinden birini geçiren ve şampiyonluk şansını artık mucizelere bırakan Galatasaray’da teknik direktör Hagi, takımı düze çıkarmak ve gelecek adına Ocak ayında “Balkan devrimi” gerçekleştirecek.
    Frank Rijkaard’dan eline kalan ekipte köklü bir değişiklik yapmaya hazırlanan Hagi, belirleyeceği rota konusunda da “Artık Galatasaray’a Brezilya’dan ve Batı Avrupa’dan heyecanını yitirmiş futbolcu alınmayacak” diyerek bir anlamda kopya verdi.

    Adrian İlie gibi...

    Geçtiğimiz hafta başında da başkan Adnan Polat ile takımın son durumunu masaya yatıran Hagi maliyeti düşük olan Romanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Hırvatistan ve Sırbistan gibi orta Avrupa ve Balkan ülkelerinden oyuncu alacak ve savaşan bir Galatasaray yaratacak.

    Galatasaray, UEFA ve Süper Kupa’yı müzesine götürürken bu başarıda kadrodaki Rumen futbolcuların payı çok büyüktü. Başta Hagi olmak üzere Popescu taraftarın sevgilisiydi. Filipescu ve Adrian İlie gibi futbolcular da sarı kırmızılı takıma faydalı oldular. Hagi de kendi dışındaki bu isimleri örnek göstererek yeni bir takım kuracağını belirtti.

    Birçok şey değişecek

    Beşiktaş derbisi sonrası, “Galatasaray’da birçok şey değişecek” diyen Hagi’nin başkan Adnan Polat ve camiadaki yakın dostları ile geleceğe dönük düşüncelerini paylaşırken, “Türkiye, Romanya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti ve bunun gibi birçok ülkeden zengin ve kaliteli bir ülke. Bu yüzden Türkiye’yi ve Galatasaray’ı başarı basamağı olarak görecek futbolcularla yola devam etmeliyiz” derken şu kararları aldı...

    İşte Hagi’nin planı

    G.Saray’da kesin olarak artık Brezilyalı futbolcu transferi yapılmayacak. Latin defteri kapanacak.
    Avrupa’dan da isimli, kariyerli herhangi bir futbolcu ile temasa geçilmeyecek, forma giydirilmeyecek.
    G.saray’a, Orta Avrupa ve Balkan ülkelerinden mücadele gücü yüksek, yürekli futbolcular gelecek.
    Elano Blumer ile kesin olarak yollar ayrılacak. Zvjezdan Misimoviç ve Emiliano Insua ise gidecek. Yerleri kısa sürede doldurulacak.
    Yerli oyuncuların kalitesi memnuniyet yaratmıyor. İkinci yarıda yeni transferler ve genç oyunculara şans verilecek.
    20 kişilik transfer listesinde ön plana çıkan isimler Rumen Stancu ve Alexe. Bu oyuncular uzun süredir hocanın takibindeydi.
    Transfer edilecek futbolcuların maliyeti düşük olacak. Ocak ayındaki operasyonda mali boyuta da önem verilecek.







  • sanırım korktuğumuz başımıza gelicek gene petreler bratular tamas lar..Ucuz ve yetenekli oyuncuya varız ama rumenlerle telekomu zor doldururuz.
  • Sırf Hagi olsaydı inanmayabilirdim ama Adnan Sezgin transferin başındaysa kongreye kadar ligde tutunalım yeter kongreye kadar kabus gibi günler bizi bekliyor
  • yeni bratular petreler yolda desenize.hatta hagi sonradan bi 10 numara getiriyodu adını unuttum yıldız falan diyolardı taraftar rumen oyuncu istemiyoruz diye tepki gösterince alınmadı iyiki alınmamış adı sanı duyulmadı bidaha.aynı şeyleri yaşamayız umarım...
  • Önceki Balkan harekatıyla bu seferki biraz farklı olabilir.

    1. Balkan harekatında tamamen menajerlerin kazığını yedik.

    Şimdi ise Hagi faktörü var. Uzun bir zaman Romanyada boştaydı, akademisinin başındaydı. Yani çok boş vakti olduğundan bütün oyuncular hakkında fikir sahibi durumdadır.

    Menajerlere gerek kalmadan şu iyi, bu iyi diyecek seviyede.

    Hani olmasını istediğimden değil. Romenlere gelene kadar bizde de iyi oyuncular var.
  • su yildiz transferi istememesi cok isabetli bir karar olacak. uefa kupasini aldigimizda hicbir oyuncu elano kadar unlu degildi tek tek isim olarak bakarsak. basariya ac, hirsli oyuncu lazim. ilic gibi mesela. turkiyeye hicbir unlu oyuncu futbolunu bir kademe daha oteye tasimak icin gelmez bunu anlamak gerek artik. hemen hepsi istanbul gece hayati, verilen yuksek mebla-az vergi icin geliyor; veya basamak olarak kullanmak istiyor takimi.

    7ser 8er milyonlar dagittik son 2 sezon sonucunu gorduk. ucuz fiyata bu oyunculardan cok daha iyi verim alabiliriz bence. ola ki tutmazsa kaybimiz az olur en azindan. 8 milyon verdigimiz elano, misimovicin haline bakin simdi. neredeyse ustune para verecek kulup gitsin diye bu oyuncular.
  • romanya ligi ve rumen futbolculardan(bazıları dışında) nefret ediyorum. Rumen futbolu Türkiye'den bile daha geride
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uAslAnkara

    su yildiz transferi istememesi cok isabetli bir karar olacak. uefa kupasini aldigimizda hicbir oyuncu elano kadar unlu degildi tek tek isim olarak bakarsak. basariya ac, hirsli oyuncu lazim. ilic gibi mesela. turkiyeye hicbir unlu oyuncu futbolunu bir kademe daha oteye tasimak icin gelmez bunu anlamak gerek artik. hemen hepsi istanbul gece hayati, verilen yuksek mebla-az vergi icin geliyor; veya basamak olarak kullanmak istiyor takimi.

    7ser 8er milyonlar dagittik son 2 sezon sonucunu gorduk. ucuz fiyata bu oyunculardan cok daha iyi verim alabiliriz bence. ola ki tutmazsa kaybimiz az olur en azindan. 8 milyon verdigimiz elano, misimovicin haline bakin simdi. neredeyse ustune para verecek kulup gitsin diye bu oyuncular.


    Yok artık. Hagi, Tafarel




  • Herkes o Bratu'yu Petre'yi Hagi getirdi zannediyor ama onlar 03-04'ün başında Terim tarafından getirilmişlerdi. Aynı sezonun sonunda Hagi tarafından gönderildiler.
  • Bu arada kimse yazmamış ben yazıyım..

    Stancu : Ünlü fm efsanesi.. FM09'da bi takıma alın 2 yıl sonra klüplere uçuk fiyatlara okutabiliyordunuz.. Tabi bunun bi oyun olduğunu unutmayalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LsR

    Bu arada kimse yazmamış ben yazıyım..

    Stancu : Ünlü fm efsanesi.. FM09'da bi takıma alın 2 yıl sonra klüplere uçuk fiyatlara okutabiliyordunuz.. Tabi bunun bi oyun olduğunu unutmayalım



    stancu 2008'den beri fm'de genç yetenek ama henüz avrupa da onu transfer eden kulüp olmadı
  • Hagi'nin sahip olduğu en iyi oyuncu

     BİR HAGİ KLASİĞİ : BALKAN HAREKATI


    SCARFACE
  • Resim çıkmamış

     BİR HAGİ KLASİĞİ : BALKAN HAREKATI
  • galatasaray da büyük ihtimalle mali bir kriz başladı geçen sezon sonu ama basına açıklamadılar, giderek daha ucuz maliyetli oyunculara yöneliyor galatasaray. balkanlarda sadece romanya yok mesela ukrayna var, hani bütün balkanlar araştırılıp oyuncu alınacaksa güzel ama sadece romanya dan oyuncu alınacaksa kötü
    artık rumenlerden iyi futbolcu çıkmıyor, avrupa dan transfer yapacaksan en ucuz yerlerden biri romanya, bir de danimarka var sanırım
    kısaca galatasarayda mali kriz var, stadı yapıp doldurunca da bu krizi aşarız diye düşünmüşlerdir yöneticilerde böyle giderse sadece derbilerde dolar o stat
  • Geleceğin Bratu ları Petreleri geliyor hadi yine iyisiniz gs lı arkadaşlar.
  • Bratu'yu Petre'yi ben de Fatih Terim getirdi diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Runaway.

    Bratu'yu Petre'yi ben de Fatih Terim getirdi diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

    Zaten kimin getirdiğinin bir önemi yok geleceğin yıldızları diye zamanında gs ya gelmiş ve gitmiş olmaları önemli olan.Hepsinden önemli olan şey ise aynı haltın yenmeye çalışılması.Önemli!!!
  • Artık büyük kulüpler gözlerini Balkanlara çevirdi zaten, biz ancak onlardan artakalan oyuncuları alabiliriz.
  • Hagi'nin teknik direktörlüğüne hiç inancım yok. Ancak takımı rumenlerle doldurma yalanına da sessiz kalmak mümkün değil. Hagi ilk döneminde hiçbir rumen ya da balkan menşeeli oyucu almadı bu takıma. HİÇ. Petre ve Bratu Fatih Terim döneminde transfer sezonunun son gününde bitime 1 saat kala alınmışlardı. Tamas da aynı şekilde o dönem alınmıştı.
    Hagi rumenler alacak yalanı fanatik fotomaç gibi senede 300000 transfer yapan gazetelerin yalanıdır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.