Şimdi Ara

Biontech aşısı olduğumdan beri kaşıntı atakları geçiriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uyuz tespit edilmedi ama her ihtimale karşı iki kez uyuz tedavisi uygulandı. Çözemeyince dahiliye, alerji polikliniğine sevk etti. Alerji polikliniği iki kez detaylı alerji testi uyguladı. Alerjik reaksiyon da göstermeyince kanım Ankara'ya gönderildi. Bu tahlilden de sebep teşhis edilemeyince, "olabiliyor" deyip savdılar.


    Yukarıda anlattıklarım dün değil iki sene önce olan olaylar. Kaşıntı sürekli olan bir şey değil çok şükür. Arada geliyor ve sadece Bilaxten anti-histamin hap rahatlatıyor ama tedavi etmiyor.


    Ne yapacağımı bilmiyorum...




  • aynı sorunu yaşıyorum 2 doz biontech oldum inan kaşınmaktan geberiyorum desmont alerji hapı içtiğim zaman kaşıntı 2 3 gün gidiyor ama asla geçmiyor ve bu kaşıntı başladığından beri kepek sorunum var uyuz teşhisi koymuyor doktor kan grubum 0rh+

  • Mojotr kullanıcısına yanıt

    Benimki de negatif hocam. Napcaz böyle yahu...

  • 13 yıldır alerji hastasıyım maalesef tedavisi yok hocam..yıllardır ilaç kullandım son 4 senedir aşı tedavisine geçtim. bendede kaşıntı ve deride kızarıklık oluyor..blaxten biraz hafif bir ilaç..desmont veya levmont ile devam etmenizi öneririm en azından süreyi uzatmış olursunuz,veya vücut ilaca alışında 2.haftadan itibaren belki hiç kaşıntınız kalmaz..benim kullanmadığım ilaç kalmadı oyüzden fikrimi belirtmek istedim geçmiş olsun.


    Düzeltme: sadece kaşıntı olduğunda ilacı kullanırsanız çok fazla etkisi olmaz,sorunu geçici çözersiniz.. en az 3 ay devamlılık gerekiyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMREG -- 12 Ocak 2024; 10:30:19 >
  • OMREG O kullanıcısına yanıt

    Hocam bendekinin adı alerji de değil, bulamıyorlar. Belli bir yiyecek içecekten sonra olan bir şey de değil, bir anda geliyor, ürtiker benzeri kabarmalar kızarmalar oluşuyor.


    Aşı tedavisini ilk kez sizden duydum. Periyodu nedir?


    Bilaxten haricindeki tüm anti-histaminik ilaçlar beni yan etkilerinden işleyemez hale getiriyor. Ama sürekli kullanım için rapor çıkarttıracağım. Teşekkür ederim ikazın için.

  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt

    bendede kronik ürtiker var hocam,tek fark seninki sebepsiz. benim testte akar alerjim çıktı. ama tedavisi yok gerçek anlamda. sadece erteliyorsun. bende 2 sene hiç belirti vermedi geçti sandım ama 1,5 yıl önce yine başladı aynı şekilde deride kabarma kaşıntı,hatta bazen dudaklarım kulaklarımda şişiyor ve zor nefes alıyorum. sana tek tavsiyem eğer ilaç kullanmaya devam edeceksen levmont veya desmontla devam et doktoruna danışarak. Eğer tanıdık vs bulabilirsen çapa tıp fakültesinde Prof. Aslı Gelincik var mutlaka ona randevu alabilmeyi dene. Ben 1 kere muayene olabildim şansa bir daha da bulamadım özelde devam ediyorum.

  • OMREG O kullanıcısına yanıt

    İstanbul'da değilim ki hocam. Kalkıp gelsem zaten demene göre randevu da sıkıntı. Bende dudak şişmesi zor nefes alma gibi ileri belirtiler yok çok şükür. Desmont ve Levmont bana çok dokunuyor hocam kafamı kaldıramıyorum uyku hissinden her yeri flu görüyorum...

  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Vücut alışıyor ilk 1 ay bendede olmuştu.7 sene kullandım neredeyse. Ama iyi bir doktor bulman lazım öncelikle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.