Şimdi Ara

Binaya Maliye'den Neden Gelirler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün ev sahibim beni acele ve telaş içinde aradı ve binaya maliyenin geldiğini bina etrafında gezdiğini ve dairelere falan geldiğini söyledi ben o sırada ailem ile evde değil dışardaydım. Eğer olurda kapıya gelirlerse şunu söyle bunu söyle gibisinden konuştu hatta dünyanın cezasını yiyecez falan da dedi bende merak ettim açıkçası. Bir insan neden maliye geldi diye bu kadar heyecan yapar ve maliye neden evlere yada binaya gelir bilen var mı acaba merak ettim aslında. Eğer bizim yararımıza geliyorlarsa ona göre cevap vermek isterim adamlara.




  • Ev sahibin vergi kaçırıyorsa şikayet varsa o yüzden gelirler senden 2000 kira alıp devlete 1000 gösteriyosa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ev sahibinin 3 5 evi kiradaysa ve vergi dairesine beyanname vermediyse vergi kaçırıyordur.o yüzden tutuşmuştur gelen memurlara doğruyu söyle yesin cezayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta İstanbul' daki anamın dairelerine de gelip kiracılara sormuşlar:

    "Ne kadar gelirin var?"

    "Ev sahibine aylın ne kadar ödüyorsun?"


    Anam telaşla beni aradı "Kiracılar zam yapmak istediğimde olmaz dediler ben de sinirlenip o halde çık git demiştim de beni Maliye' ye şikayet etmiş olabilirler" dedi.

    Ben de "Telaşa gerek yok, Mart ayında verirsin beyannameni sorun kalmaz. Bu arada 1100 liraya metro istasyonuna 5 dakika mesafede 3+1 kalmadı, yalıtımsız bile olsa en az 2.000 TL' den kiraya ver" dedim.

  • @aLastis Valla hocam bugün mesaj attı bana ev sahibi bütün kira vergisini falan ödedim diye gelen olursa şu kadar paraya oturuyorum de diye tembih ediyor beni :) Bir de artık parayı havale değil elden verecekmişim :) Gönderirken kira işaretleyip gönderiyordum. Tutuştu :)


    @Serkan4554 Hocam yukarda yazdıklarım size de aslında uzun olmasın :) Gelip soran olursa bu kadar para veriyorum falan de dedi bir de elden alacam kirayı artık havale gönderme dedi. Gönderirken kirayı işaretleyip gönderiyordum :) Hayır bir de diyor ki şu paraya oturuyorum de gelen olursa diye hayırdır neden yalan söyleyeyim ki?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.