Şimdi Ara

bina alanı içinde yeşil alanın yıkılarak otoparka eklenmesi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Zemin katta otoparka bakan tarafta oturuyorum. karşımda 6-7 araçlık park kısmı var. yan tarafta da 3.5 metre kadar genişlikte yaklaşık 10 metre uzunlukta bir yeşil alan var. evde 3 oda bu yeşil alana bakan pencereye sahip yani eve bir değer katıyor. Üst kattakiler bu alanı yıkıp otopark yapmak istiyorlar. Ben evin değerini düşüreceğinden ve evin 20 santim ötesine birilerinin arabasını park etmesini istemediğimden buna karşı çıktım. Neticede yeşil alan gidecek, evin yatak odası ve genç odası bu alana bakıyor ve adam her sabah yataktan en fazla 1 metre uzakta araba çalıştıracak. ya da buraya park edecek.

    Üst katlardakiler kanun izin veriyorsa bunu yapacağız senin söz hakkın olmaz dediler. Rica etsem Bu konulara hakim birisi cevap verebilir mi? Burada belirli bir çoğunluk sağlanırsa benim itirazım geçersiz kalır mı? neticede bahçe katındayım. Şimdiden teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 20 Şubat 2024; 19:57:59 >



  • Evvela kabul edilerek alınmış bir yapıyı değiştirme girişimine gidildiğinden her halükarda tereddüt oluşturan bir husus. Uygulama nasıl ilerler muamma. Ama karar almaya kalkışsalar bile en azından araçların sizden uzak kalmasını sağlayın. Mesela çim alanın hepsini yok ettirmeyin ve araçlarla aranıza yani araç sınırına "sını" bitkisi ekmeyi düşünün.


    EN başta mücadelenizi verin, inşALLAH kazanırsınız.

  • karafetva K kullanıcısına yanıt

    malesef yaıplacak. bu coğrafyanın kanunu bu malesef bunu yapan insanlar kendi evlerine benzer bir şey yapılsa olay çıkaracak insanlar.

    Bu coğrafyada insanlar kendisine fayda sağlayan bir şey başkasına zarar veriyorsa bile buna haksızlık olarak bakmazlar. Empatinin olmadığı bir toplum medeni değildir ve bizler ortadoğu coğrafyasında yaşıyoruz. Coğrafya kaderdir :).

  • whoops W kullanıcısına yanıt

    Sayın @whoops ne anlatıyosun ??? Dünyanın heryerinde sorun var ve daha fazlası da var. Türkiyede soruna sebep olanlar devamlı reklamı düşmanlarımızca yapılanlar zaten...


    İnsanlarda bencillik var. Yapabileceğinin en iyisini yap ki, hatırası sana kalsın ! Vaz geçme ! birşeyler eksik diye kaçma !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.