Şimdi Ara

Bilkent CTIS veya Tekrar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Sormak istediğim çok konu var. Öncelikle birkaç bilgi vereyim sonra maddeleri sıralayacağım. Öncelikle ben meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim. YGS-1 puanım 211. Diploma notum şimdilik 92 sene sonuna kadar pek değişeceğini sanmıyorum. Şimdi sorulara geçiyorum.

    1-) Geçen sene yarı burslu olarak bilkent ctis taban puan olarak 240-250 gibi bir puanla almış. Benim ygs puanıma diploma notu ve kendi bölümüm olan bilgisayarı seçtiğim için yaklaşık olarak 80 puan eklenecek. Yani 290 puanım olacak. Bu hesap doğru mu? Ve bilkent ctis e girebilir miyim?
    2-) Tahminimce LYS ye girsem MF-4 puanımı 300'e çıkarabilirim. Ek puanla falan belki 330-350 zorlayabilirim diye düşünüyorum. Bu puanla gideceğim bilgisayar mühendisliği Bilkent CTIS ten daha iyi bir tercih olur mu?
    3-) Aynı durumda bilgisayar mühendisliği mi yoksa Trakya veya Mersin CTIS mi daha iyi olur?
    4-) Birde ben bu sene adam akıllı ders çalışsam ygs de 450 yapıp tam burslu Bilkent'e gidebilir miyim? Yani bu sene 211 alan birinin gelecek sene 450 alması çok hayali mi olur?

    Bu sorularımı cevapsız bırakmazsanız çok memnum olurum. Birde Trakya ve Mersin CTIS gitmeye değer mi ? Verilen ücret, alınan eğitim ve mezun olduktan sonra işverenlerin nasıl bir gözle baktıkları açısından değerlendirir misiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetker10 -- 4 Nisan 2015; 19:12:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bence tekrar sınava girip tam puanla bilkente git 1 yıl için tüm hayatini mahvetme bilg. Muhesliginde iyi bir okuldan mezun olmazsan iş bulamazsın tabi kendini geliştirmezsen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendis diploması önemlidir. Daha kötü bir okuldan mühendislik tutturma şansın varsa Bilkent CTIS'e tercih edilir derim. İşini bir mühendisten iyi yapsan bile, hayat boyu o diplomasızlık yüzüne çarpacaktır.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bir de şunu sorayım ;
    Bu sene diploma notu en fazla 60 puan ve ek puan da en fazla 30 puan geliyor. Gelecek sene sınava girdiğim takdirde bu puanlar düşer mi? Ayrıca seneye ek puan alma hakkımı kaybeder miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetker10

    Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bir de şunu sorayım ;
    Bu sene diploma notu en fazla 60 puan ve ek puan da en fazla 30 puan geliyor. Gelecek sene sınava girdiğim takdirde bu puanlar düşer mi? Ayrıca seneye ek puan alma hakkımı kaybeder miyim?

    Bunlar forumlarda sorulcay şeyler değil, okullarınıza danışın, dershanelerde rehberlere danışın, tam sağlıklı bilgi alın. Sistem zaten çocuk oyuncağı gibi sürekli değiştiği için internetten ulaştığınız herhangi bir bilgilinin yanlış olma ihtmali çok yüksek
  • Bilkent Ctis öğrencisiyim merak ettiklerin için özel mesaj atabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.