Şimdi Ara

Bilgilendirin eleştirmeyin delil koyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selâmün aleyküm daha önce iki kere bu konuyu açmıştım bu üç olacak diğer ikisini kapattığınız için öncelikle teessüf ederim bu konuyu da kapatırsanız Allah katında hakkımı helal etmem bilesiniz sonuçta ben burda açık açık sorular sorup öğrenmek istiyorum harama dalmamak için açık açık bilgiler verin ki bu genç kardeşinize yol gösterin duasını alın saygılar

    Değerli büyüklerim ben evlilik arefesinde genç bir erkeğim kadınımla helal olan cinsi münasebetleri öğrenmek için bir takım sorular sormak istiyorum burda utanıp cevap veremeyen olursa arkadaş olarak eklesin özelden mesaj atsın hiç sorun yok lütfen konuyu kaldırmayın Allah bilgi verenlerden razı olsun

    1-) Arka yollu ilişki elbetteki haramdır Allahın emrini inkar etmiyorum edecek kadar da aklımı kaybetmedim çok şükür bu haram erkeklik organının anüsten içeri girmesi ile mi başlar çok afedersiniz anüs deliği etrafında erkeklik organının sürtünmesi anüs deliği etrafında parmak gezdirmek kaba etlerini tutmak öpmek yalamak da bu haramlardan mıdır

    2-)Oral ilişki münasebetinde haram olması için ağıza boşalmak mı gerekir boşalma olmadan bu ilişki türünde bi mahsur varmıdır


    Hepinize saygılar sunuyorum sorularım biraz edepsiz kaçmışsa affola genç ve evlilik arefesinde olan biri olarak İslam'a aykırı bir zifaf gecesi yaşamak istemiyorum sorularım bu yüzdendir lütfen konuyu kapatmayın Allah razı olsun







  • Ciddi misin dalga mı geçiyorsun? Ayrıca konuyu üst üste ısrarla açman doğru değil, forumdan uzaklaştırabilirler..
  • İslama aykırı davranmak istemiyorsan oral ve anal ( ulan forumda yazdığım şeye bak ) olaylardan uzak dur.

    İş başı yapmadan önce 2 rekat namaz kıl ayrıca.
  • Öncelikle konuyu kapatmadığı için Donanım Haber yönetimine çok teşekkürler. Burası her türlü konunun konuşulma imkanının olduğu, özgür bir forum olmasıyla her zaman bir adım önce olacaktır.

    Senin sorununa gelince kardeşim. Madem sen açık konuşmuşsun, ben de açık konuşacağım. Açıkça belirtmeliyim ki söyleyeceklerimin hepsi benim şahsi fikirlerim.

    Ben seni şahsen kınıyorum seni. Sen dini anlayamamışsın. Dini çözememişsin. Din vicdan işidir. Yüreğinin gittiği yere gidersin. Dinin belli kalıp kuralları yoktur. Zaten öyle olsaydı, nesiller boyu süren, çok farklı coğrafyalara yayılan bir kavram olmazdı. Yani hiçbir olgu için "şudur, budur" denemez. Hiçbir kural için "Kurallar : 1-şunu yapmayın 2-bunu yapmayın 3-onu yapmayın" diye sabit kurallar yoktur. Bizim kurallar dediğimiz şeyler zamanla bizim kültürümüze yerleşmiş kavramlardır. Buna en büyük kanıt namaz. Namaz dinimizin direği. Ama Kuran-ı Kerim'de bile onunla ilgili kurallar kavramlar yok. Biz bunu yaşanmışlardan, sahabelerin hayatlarından kendimize uyarlamışız. Hatta bazı insanlar ve kavimler farklı uyarlamış. Bu yüzden de mezhep farklılıkları oluşmuş. Dinin güzelliği bu zaten. Belli kurallarla insanları boğmaması.

    Yani buradan kimsenin sana çıkıp "kural şudur" diyemez. Çünkü öyle bir şey yok. Dinin belli doğruları çerçevesinde (yalan söylememek, temiz olmak vb..) kendi doğrularını, kendi vicdanını yaratırsın. Bir şeyin günah olup olmadığını sana vicdanın söyler.

    Olaya gelince, bence bu saydığım sebeplerden dolayı sen kendini kandırmak istiyorsun. Bunları yapmak istiyorsun, ama günah olmamasını için buradan birilerinin çıkıp seni rahatlatmasını istiyorsun. Bu yüzden seni kınıyorum. Eğer 2 gün sonra Kuran'ın eksik bir sayfası bulunsa, bu sayfada "ters ilişki serbesttir" dese, sen o zaman bunu yapmaya mı başlayacaksın?

    Ters ilişki ve türevlerinin olmamasının bir sebebi var. Bunun özünü anlamanı öneriyorum. Bu kuralın özü, pis olması, imanın temel direklerinden temizlik ilkesine aykırı olması. Yani önemli olan kuralı anlamak değil, özünü anlamak. Sen vicdanını dine vermemişsin. Sadece "cehennem korkusuyla" kurallara bağlı yaşamak istiyorsun. Vicdanını veremedikten sonra kurallara uysan ne yazar.

    Örneğin alkol almak neden günahtır? Çünkü kişi kendine zarar verir. Vücudunun düzeni bozulur. Olayın özü budur. Ama alkol alan, ama aynı zamanda cehennemlik olmaktan korkan biri kendini kandırır, "içiyorum ama çevreme zarar vermiyorum" der. Kolay olanı seçer. Çünkü vicdan umurunda değildir. Tek derdi cehenneme gitmemektir. Kurallarla kendini kandırır. Kolay olanı seçer, keyfine göre davranır, sonra da kendi kendine kural koyarak kandırır.

    Senin de durumun bu işte. Din, temizlik, içerik falan umurunda değil. Sadece kural öğrenmek istiyorsun. Kurallarla kendini rahatlatmak istiyorsun.

    Bak güzel kardeşim. Erkeğin cinsel organı, kadının da cinsel organı birleşmek için yaratılmıştır. Bir diğer görevleri de dışkı salımı yapmaktır. En önemli özellikleri ise "cinsel haz noktaları" bu bölgede bulunmasıdır. Yani cinsel birleşim için Allah bu organları özel nitelikler ile bürümüştür.

    Sen hala çıkmış diyorsun ki "yok oral yapsam ama ağzına boşalmasam olur mu, anüsünde parmak gezdirsem uygun mu?" daha anlaman gereken çok şey var. Oral seks, tek bir cinsel tarafın zevk alacağı aktivitedir. Ayrıca yemek yediğimiz ağız kullanılır. Pislik de içindedir. Dinimiz genel olarak pisliğe de, cinsel olarak tek tarafın çıkarına olan aktivitelere de karşıdır. Yani buradan çıkarım yaptığımız da oral seks apaçık yanlıştır. Yok boşalmadan olur muymuş, sağa dönsem olur muymuş, sağdan yapsam olur muymuş falan, bunlar hep insanın bu aktiviteyi yapmak için kendini kandırma yöntemleridir. Bak dinin temel kuralları gereği, erkeğin organının o ağza girmesi yanlış işte. Şimdi ben bunu yazmasaydım. Biri çıkıp da "yok kardeşim boşalmayınca bir şey olmuyor dinen" yazsaydı. Senin hiç umurunda olmayacaktı. Gönül rahatlığıyla bunu yapacaktın. Çünkü sen ve senin gibiler dinin içini sorgulamadan, sadece kurallara uyup cehennemden yırtma ümidiyle yaşarsınız. Kurallara bağlı yaşayınca da, keyfiniz için kendinizi kandırırsınız.

    2. soruna gelelim. Ters ilişkinin yasak olmasının bir sebebi var. O da o bölgede cinsel haz noktalarının olmaması, ayrıca büyük dışkı oradan yapıldığı için pis olması. E sen parmak diyorsun öpmek diyorsun. Ha organın sokmuşsun, ha elini gezdirmişsin, ne fark eder? Yukarıda anlattığım dinin temel direklerine aykırı bir hareket mi? Evet. O zaman hala neyi tartışıyorsun? Neden kendini kandırmaya çalışıyorsun. Neden dini statik ve yorumlayarak değil de, kurallara bağlı yaşıyorsun? Dinen cinsel işlemin yapılacağı olay bellidir. Allah erkeğe de, kızlara da cinsel haz noktaları, cinsel birleşim organları vermiş. Buradan temas kurulmasını önermiş. Bunun dışında bir aktivite yapmaya gerek olsaydı, eminim Allah bununla da ilgili bir işaret verirdi. O yüzden oral seksi de, anüse parmakla bilmem ne etmeyi de düşünme. Bunlar pis şeyler, Allah'ın bize yapma dediği şeyler. "Ben ağzına soktum ama boşalmadım" demek kendini kandırmak. Sonuçta pis mi? Pis. Tek taraf mı zevk alıyor? Evet. O zaman daha neyi tartışıyoruz.

    Biraz uzun oldu kusura bakma, ben genel olarak dine bakış açını eleştiriyorum. Dini kurallara bağlı, kalıplarla yaşamak yerine özüne in. Hayatta karşına çıkan olaylara "acaba bununla ilgili dini kural neydi ya?" şeklinde bakmak yerine, dinin temel öğretileriyle bağdaştır. Gerçek vicdanına hitap eden doğruları bul. Dinin amacının "cehenneme gitmeyip cennete gitmeye hak kazanmak" olduğunu değil de, vicdanen doğruyu bulmak olduğunu bil.

    Ben dinsiz olup, her şeyi açık açık inkar edip bu tür şeyleri yapanları, dinen bağlı gibi düşünüp, kendini kandırıp bu tür şeyleri yapanlara tercih ediyorum. En azından onlar daha samimi.

    Sevdiğinle bir ömür mutluluklar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.