Şimdi Ara

Bi sene önce dökülen şekerli sıvı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim bir buçuk sene önce almış olduğum Asus marka notebookta iki hafta önce 3 gün içinde ani bir arıza meydana geldi ve bir kaç donma yaşanıp bilgisayarın ekranı bir daha açılmadı bunun yanında bir sene önce bilgisayarımın üzerine bir çay bardağından daha az şekerli sıvı dökülmüştü bu dökülen sıvıyla hiçbir problem yaşamamıştım ters tutup direk olarak buharlaşmasını sağlamıştım sadece m ve n harflerinde sertleşme meydana gelmişti oda kısa süre içinde düzelmişti bunun dışında hiç bir problemi yoktu.

    1. Bi sene önce dökülen sıvı bir sene sonra problem oluştururmu.
    2. Servisi aradığımda bana Ana kartın ve klavyenin değişmesi gerektiğini söylediler Klavye için 140 lira (klavyenin herhangi bir problemi yoktu) Anakart içinse 600 lira istediler bu normal bir fiyatmı ?



  • klavye olmamış. 140 tl fazla.. anakartı bimiyorum.. klavyeye fazla fiyat veren anakarta da fazla fiyat verir. sanırım o da normal değil.. oksitlenme gibi birşey yapmış olabilir
  • İki milyarlık bilgisayar için 800 lira servis parası istediler amma kazıkçı bu servisler sanki bilgisayar değil araba tamir ediyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaViZIPKIN -- 16 Temmuz 2012; 16:25:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.