Şimdi Ara

Beyler en azından '' SAYGI '' gösterilmeli... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tebrik etmeyi bilmek lazim, pullarimiz dokulmez
  • =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    Aynen qnq hepimiz eziğiz en büyük cimbom

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygı göstermek önemli, şu anda herkes oo Beşiktaş falan diyor ama.Beşiktaş yenilseydi de o zaman görseydiniz siz o destekleri.Samimi olun, yendi helal olsun ama buna sevinmek içimden gelmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    hayatlarında şl gruptan çıkmayı görmemiş adamların bu sezon prandelli sayesinde hezimet yaşadığımızdan sonra dalga geçmeye kalkmalarını unutmadık, en azından bu forumdaki kitleye saygı göstermenin bir anlamı yok.elense ciddi anlamda üzülürdüm,kayseriye elenmesini bile istemiyordum kadrosu yetersiz çünkü

    bjk öyle ya da böyle şampiyonluk potasına sokuldu bu yıl, uefada ne kadar tur atlarsa bizim işimize gelir.bjk bölümünde yazdığım gibi yarı finale kadar çıkmasını isterim.haftalardır kötü oynayan takım mecbur rotasyona girince ilk maçında eses e yenildi.biraz mantık

    bro doğru söylüyorsun da bunlar biz juve real schalkeyle oynarken bayrak açanlardı adamlar sahaya girdi bizim maçta 40 senede bir liverpoolu yenmişler tarih diyorlar avrupada bir numaralı en başarılı takım gsdir son 3 senede iki kez gruptan çıkmış realle çeyrek final oynamış(arenada real Madrid tarihi boyunca 1 dk ara ile 2 gol yediği tek takım gs olmuş ertesi sene realli juveli gruptan çıkmış bir gs var) gs 2 Avrupa kupası kaldırmış daha uzar gider... adı şikeye karışmış fb ve bjkyi ozellikle bjkyi yukarıda yazdığım sebepten dolayı desteklemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Liverpool her zaman Liverpool'dur. Bu sene Basel'e elensede Liverpool'u bir Türk takımının elemesi büyük bir başarıdır. Biz nasıl geçen sene öyle yada böyle Juventus'u altımıza aldıysak aynısını BJK'de başardı.
  • Beyler elbette her takım taraftarı arasında kötüleri var, bunu alıp genele yansıtarak hareket etmek çokta doğru değil...

    Benim dediğim olay hiç bir şey yapamıyorsanız en azından saygı duymalı, bunu yaparken bahane üretmeye gerek yok...

    Aynı şeyi biz yaşadığımızda bu sefer rakiplerimizde bize bahane üretiyor. Biz bahane üretmeden saygı duyarsak rakiplerimizinde saygısını kazanırız.

    Bizler düşman değiliz sadece rakip takım taraftarlarıyız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teoska

    Valla bu akşam Beşiktaş'ın başarısına hiçbir şekilde bahane bulmaya hakkımız yok.

    Zira Şampiyonlar Ligi grubunda kova gibi gol yeyip, hem kendini hem de ülkeyi rezil etmiş bir Galatasaray vardı birkaç ay önce.

    Vaziyet böyleyken, yok Liverpool elenmeyi istemiş, yok tam kadro gelmemiş, yok Avrupa Ligi'ni önemsemiyormuş gibi saçma sapan bahaneler komik duruyor. İnsan utanır biraz.

    Gelsin eksiler... Şimdi "Sen ne biçim Galatasaraylısın" diyenler çıkar. O biçim Galatasaraylıyım işte.

    +1
  • ben dün en az bjk taraftarı kadar heyecan yasadım, hele o penaltı atıslarında ömrümden ömür gitti. bu gururu bizlere yasattıgın icin tesekkurler BJK
  • Arkadaş burada bir türk takiminin başarısı mevcut bunu tebrik etmek lazim burada takim ayırt etmek yanlış ayrıca bazı kişiliği oturmamış arkadaşlar (hangi takımdan olursa olsun) yüzünden diğer türk takımları mızdan nefret etmemekte lazim. Bugün burada besiktası tebrik eden diğer takim taraftarları sadece Beşiktaş taraftarının saygini kazanır ama bunun yerine onlar kazanmasin bir tek biz kazanalim diyen kıskanç çocuklarda zamanla büyüyüp futbolun rekabetten önce dostluk ve eğlence olduğunu anlayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi Türk takımı olarak sevindik tebrik edelim.
  • Beşiktaşı tebrik ediyorum hak ettiler ve ben mutlu oldum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cahitdikici

    Arkadaş burada bir türk takiminin başarısı mevcut bunu tebrik etmek lazim burada takim ayırt etmek yanlış ayrıca bazı kişiliği oturmamış arkadaşlar (hangi takımdan olursa olsun) yüzünden diğer türk takımları mızdan nefret etmemekte lazim. Bugün burada besiktası tebrik eden diğer takim taraftarları sadece Beşiktaş taraftarının saygini kazanır ama bunun yerine onlar kazanmasin bir tek biz kazanalim diyen kıskanç çocuklarda zamanla büyüyüp futbolun rekabetten önce dostluk ve eğlence olduğunu anlayacak.

    Hocam yorumun için teşekkür ederim, avrupada Türk takımlarının başarısının kimseye zarar vermeyeceğini aksine yarar sağlayacağını bilmeliyiz.

    Aralarındaki laf sokma yarışı uğruna, rakibinin üzüntüsünden mutlu olan insanlara dönüşüyoruz. Umarım bir gerçekten rakiplerimize saygı duyduğumuz bir ortamda futbol izleriz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.